Nie jesteś zalogowany.
Wg mnie
1.~Kenshiro napisał ironicznego posta,0
To było w tym sensie, że jeśli mają być tylko anime dla dzieci pokroju Pokemona, Digimona, Megamana, Beyblade, Yugioh, Shaman king to lepsze będzie nawet przeciętne ecchi.
A czeskie anime to np. Krecik.
Krecik jest polski, i basta!
(...) gdyż wiadomo co przeciętny polaczek sądzi o anime.
A mylą się?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
coellus napisał:A czeskie anime to np. Krecik.
Co ty gadasz?
Krecik (po czesku Krtek, 1956-2002) – czeski, początkowo czechosłowacki, cykl filmów animowanych dla dzieci, którego twórcą jest Zdeněk Miler.
arystar napisał:coellus napisał:A czeskie anime to np. Krecik.
Co ty gadasz?
Krecik (po czesku Krtek, 1956-2002) – czeski, początkowo czechosłowacki, cykl filmów animowanych dla dzieci, którego twórcą jest Zdeněk Miler.
Dziękujemy ci, Kapitanie Oczywisty!
A ja i tak wolałem kota Filemona
@ziom, nie znasz się... Krecik to polski żeglarz, który przez splot niefortunnych zdarzeń zachorował na wodowstręt. Ze starych dobrych czasów pływania po morzach i oceanach pozostał mu jedynie marynarski okrzyk "Ahoj!".
Mi się wydawało, że Krecik też często mówił: "Ah jo!" ale ok. Co do tego, że w PL telewizji anime jest tylko dla dzieci, a fani anime jeśli je oglądają to z litości, zobaczenia jak wygląda tłumaczenie itp, sam jestem tego żywym przykładem, lecz nie lubię porzucać anime w środku to niestety muszę to robić, ze względu na to, że na takim Hyperze po Wolf's Rain ma lecieć FMA:B, tak wyczytałem z programu i oglądanie 64 odcinków, kiedy nie raz nie mam czasu i chęci przez co muszę włączyć ep. na kompie co nie ma sensu, jest to strasznie irytujące, wolałbym, żeby jeśli już to były puszczane wcześniej i z rzadszą emisją skoro na jedynym dobrym kanale od anime wolałbym się delektować odcinkami niż myśleć kiedy będę musiał obejrzeć na kompie.
Hypera niestety nie mam, a szkoda. FMA bym sobie z chęcią obejrzał. Jeśli chodzi Wolf's Rain to mam oryginały, które kompletowałem przez 2 lata , bo nie mogłem dosztukować pierwszej płytki.
Wiesz możliwe, że się mylisz, że nie masz, jeśli masz Zig-zap, a aktualnie to się nazywa Teleton to właśnie od 21 zaczyna się na tym kanele Hyper to jest tak jakbyś jeden kanał w dwóch, tak samo jest z Cartoon Network i TCM - chyba właśnie tak to się zowiało.
Ale zdajesz sobie sprawę, że po prostu nie wszyscy mają Cyfrę+/kablówkę?
EDIT: Poza tym jeśli ktoś już ma któreś z nich, to z pewnością wie, na którym kanale jest Hyoer
Żeby nie było offtopu: Gumisie > Krecik
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2011-10-24 20:40:37)
+1, Gumisie rox
Gumisie OP ;D
I "zobacz sam, jak gumisie skaczą tam i siam"
Ty dulowaty userze!
Gumisie bezkonkurencyjnie +1, mój ulubieniec Toudi.
Nawet nie wiedziałem, że po japońsku OP na You Tube jest (klik).
Nom i jeszcze Chip 'n Dale, może nie tak epicki OP był ale refren to brechcik.
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Nadchodzące emisje:
- 19 listopada 2011 (sobota) godz. 11:00 - 12 Miesięcy (Sekai Meisaku Douwa: Mori wa Ikite Iru)Źródło: Teleman
Mogliby powtórzyć Wyspę skarbów bo akurat 12 miesięcy już tu i tam w sieci krąży... choć może w niezbyt wysokiej jakości. Heh, ostatnio mnie naszło na zdubbingowane pozycje
Whooo, w końcu coś z klasyki. Trzeba ustawić sobie nagrywarkę, bo o tej godzinie, to ja już chyba będę odsypiał przed kolejną nocką w robocie...
Sacredus napisał:Żeby nie było offtopu: Gumisie > Krecik
Gumisie bezkonkurencyjnie +1, mój ulubieniec Toudi.
Nawet nie wiedziałem, że po japońsku OP na You Tube jest (klik).Nom i jeszcze Chip 'n Dale, może nie tak epicki OP był ale refren to brechcik.
Chińska wersja jakoś bardziej przypadła mi do gustu klik
Źródło: SatKurier
Te komentarze tam to na serio?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jak by ktoś chciał 12 miesięcy, to mogę upnąć, bo akurat sobie nagrałem, oczywiście wersja z pełnymi reklamami, niech TV PULS na tym nie traci