Nie jesteś zalogowany.
Moja ulubiona to ostatnia walka z CowboyBebop:movie.
no to bedzie tak:
-kilka walk z udziałem kapitanów w Bleach
-Naruto Neji vs. ten kolo z pajakiem (nie pamietam jak sie nazywał:D), Garaa vs Lee, Garaa vs. Kimimaro
-ostatnia walka z Samurai Champloo
P.S. Nie lubie DB
A może być:
Ditta vs Fureiya (Chobits) ^^
Yuki vs Kyou (Fruits Basket)
albo
Motoko vs TamaGojira (Love Hina) xD
??
Mam nowego kandytata, którego NIC nie przebije!!!
ADVENT CHILDREN
Cloud vs. Kadaj Sephiroth
Ma ktoś obiekcje?
moim zdaniem w walkach wrecz i zbronią biała nieidze wybrac najlepszej walki bo zaduzo jest pieknych walk
tenjou tenge to lipa
IMO w anime rysowanym nie ma tej wyczuwalnej atmosfery jaką mają anime w technice komputerowej (jak AC). Poza tym Cloud robiący salta z dwoma mieczami.... Poezja.... I NIE JESTEM GEJEM!!! xD
Najlepsza walka (może nie w anime, tylko w mandze) to walka w Berserk tom26 Gatts vs Grunbeld - ale dopiero jak G założył Berserk Armor. Walka w 27 epku Zetman-a też jest niezła no i manga Naruto & Bleach ostatnio wymiata.
Co do anime Naruto vs Haku i Ichigo vs Zaraki (walki z Ken-chanem wogóle są fajne), pozatym kilka naprawdę fajnych motywów było w Scrapped Princess i Chrono Crusade.
Jezeli najlepsza walka ma sie objawiac tym ze trwa 3 epki... i kolesie czesciej mysla..(raczej film pokazuje jak oni potrafia DDDDDŁŁŁŁUUUUGGGGOOOO myslec w ułamku sekundy... to bez watpienia najlepsze walki sa w DB....
i dzieki Bogu nie widziałem wszystkich...cos jak w Kapitanie Tsubasa... boisko okragłe.. bo wkoncu ziemia jest okragła i piłka leci przez 3 epki :-)... Jak ja nie lubie Dragonów....
Ale Ichigo vs Zaraki..Ichigo vs Byakuya......Final Fantasy vs Bahamut (jak sie wszyscy zbieraja a potem współpracuja... moze to woła o pomste do nie ba zwłaszcza na wydziale fizyki, ale mnie sie zaje.... podoba
Ale i tak wole Enter The Dragon.. i Ong-Bak
Dużo ciekawych walk jest w anime Air Master. Niestety to anime jest mało znane i trudno je znaleśc
Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą, w Airmaster są przynajmniej dwie zajefajne walki w każdym odcinku. Oglądałęm to anime jakiś czas temu, strasznie mnie wciągnęło i po 2 tygodniach obejrzałęm je ponownie. Szkoda tylko, że napisy nie są dokończone.
Jak dla mnie to wygrywa walka Saske vs Naruto. Później to Goku vs Vegeta i Lee vs Gaara:)
Hmmmmm. moim zdaniem W przypadku NARUTO to najlebsza walka była NARUTO vs SASUKE w dolinie końca przy wodospadzie założycieli KONOCHA dopiero wtedy okazał prawdziwą mos lisiego demona ten typ walki był bardzo efektowny
to było kapa exscytujące hehe mam wszystkie aktualne odcinki i już 3 raz oglądam je od początku hehe
mam jeszcze jedna walke ktura mi się bardzo podoba NARUTO vs GARA wtedy dopiero naruto tak naprwde sie odcknoł podobał mi sie ten jego błysk w oku a najbardziej ZASKOCZENIE tych wszystkich co uważali go za kompletną FUJARE hehe wtedy dał do wiwatu
Czy wy ludziska tylko DB i Naruto oglądacie? Czy ktos widzial GetBackersów? Tam też są fajne walki - Ginji Amano czyli The Lightening Emperor kontra Akabane - ten pojedynek jest super!!! i inne też! polecam kto jeszcze nie widział
Ja widziałem, ale skończyłem na 10 epku bo mnie to anime nie bawiło
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Mnie też... Tylko ja skończyłem na dwudziestym - którymś (cierpliwy jestem ).
w sumie to jak obejrzałeś tylko 10 odcinków, to akurat do najlepszego nie dotrwałeś akcja się fajniejsza w 11 zaczyna
Mi się bardzo podobają aktualne walki z Bleacha