Nie jesteś zalogowany.
Może nie "najlepsza", ale zapadła mi w pamięć - walka Lucioli z totumfackim Delphine (Last Exile). Właściwie - balet.
Majin Vegeta vs Goku
Cloud vs Sephitoth
Kurosaki Ichigo VS Zaraki Kenpachi
Zabuza z kumplem vs nasza znajoma drużyna
Godzilla VS Megalon
Ostatnio edytowany przez darkschab (2007-02-23 15:29:49)
Moim zdaniem najlepsza walka to Lee vs Gaara, wogóle super były te ważniejsze pojedynki w Naruto,
Lee vs. Gaara to dla mnie lepsza walka niż Naruto vs Sasuke.
najzajebistszy fight jaki widzialem w zyciu
lezałem jak ogladałem 1 raz;)
http://www.youtube.com/watch?v=b1s5VhOWH4A
ROCK LEE vs GAARA!! Przy tej walce miałem puls 200 =)
MI się podobały walki Ichigo z Ken-Chanem i Byakuyą
Naruto vs. Sasuke
i walka Tośka (Hitsugaya xD) z Baunto
Najlepsza była walka Lee vs Gara
i Nauto vs Gaara
Po pierwsze to siemka, jako, że to pierwszy post na forum
Najlepsze walki to:
Lee vs Gaara
Naruto vs Gaara
Sandaime Hokage vs Orochimaru
i z DB Tenshin vs Goku (w finale jednego z Tenkaichi Budokai) oraz walka Majin Vegety z Goku.
Jedne z najlepszych walk w anime były w Fate Stay Night. Nie dosyć, że anime doskonałe pod każdym względem to te walki były też genialne.
Choćby walka sługi Rin (która źle się dla niego skończyła). Jak również walka ze sługą tej fajnej lolitki.
I oczywiście walka z tym największym wrogiem Saber i to zarówno wcześniej jak i na samym końcu.
To najwyższy poziom walk w anime i jeszcze z tą piękną muzyką. Rewelacja to za małe słowo na to.
We FSN były fajne walki? Raczej nie, dość nędzne, tak jak i tytuł. Żeby spamu nie było to walki w Gintamie są w pytkę, może żadko są, ale jak są, to są porządne, np Gintoki vs Król Nocy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
TTGL wymiatanie było ok 18 ep
Luffy VS Geko Moria
Alcard Vs Alexander Anderson (OVA)
We FSN były fajne walki? Raczej nie, dość nędzne, tak jak i tytuł.
Nie warto, że tak tylko wtrącę. Chyba że chcesz wywołać kolejną (i taką samą) wojnę z wiadomym osobnikiem...
Też uważam, że FSN było kiepskawe pod każdym względem, w tym walk.
Mi osobiście bardzo się podobała walka Greeda z Edem w starej serii FMA i Wratha z Gluttonym w kinówce. W Gintamie też, jak już są jakieś walki to porządne, mi najlepiej się oglądało te wszystkie walki w arcu z Królem Nocy, ogromny plus za muzykę w tle w ów walkach.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Ichigo vs Grimmjow w hueco mundo;x ogladalem ta walke z 200razy xd i zawsze przechodzi mnie dreszcz podczas tej walki ;D Ale jak chodzi o walki wrecz to db ;x
1.Lee vs Gaara - zdecydowanie najmocniej zapada w pamięć.
2.Gaara vs Deidara / Vegeta vs Goku z Dbz ;]
3. Archer vs Berserker w FSN ^^ UBW cholernie efektowne i świetna muzyka w tle.
Jeśli chodzi o mnie to na pierwszym miejscu stawiam Rurouni kenshin (pierwsza OVA) może walki nie były tam tak efektowne ale za to nie było patyczkowania z przeciwnikiem (szybka piłka), Guts vs cały odział i w Claymor moim zdaniem to wszystkie walki były fajne
No jeśli w Fate Stay Night walki były kiepskie to w pozostałych anime były beznadziejne.
Tyle, że walki to tylko jeden aspekt tego anime. Począwszy od kreski, przez fabułę, postacie i skończywszy ma muzyce anime było doskonałe.
Znacznie lepsza niż Kara no Kyukai.
Walki w Kara no Kyoukai mnie bardzo zawiodły bo zazwyczaj były bardzo krótkie i nieciekawe.
W filmie 6 ładnie to wyglądało, ale bardzo krótko.
Poza tym w Shanie były rewelacyjne walki lecz lepsze w II sezonie niż w I. Walka w końcowych odcinkach II sezonu to bez wątpienia arcydzieło.
W tym roku najbardziej pamiętam Bradley vs. Greed i Mustang vs. Lust (FMA, konkretna animacja).
W Souten Kouro od czasu do czasu była niezła walka, ale SUBSFUCKINGWHERE?! zrobiło swoje i mało widziałem.
Z przymrużeniem oka mógłbym też wymienić Needlees.
Edit:
Mam opóźniony zapłon, a zapomniałem o kosmosie w postaci Shin Mazinger Shougeki! Z Hen, walki tam gniotą kule.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2009-08-28 23:07:16)