Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Mam lepszy pomysł. Wejdźcie sobie na jednego bloga gdzie są odcinki Zorra. Co prawda nie ma jeszcze wszystkich ale są cały czas dodawane. Macie link: www.kaiketsu-zorro-odcinki.mylog.pl
omg toż to tragedia tego nie da się oglądać Na tym forum nikt nie toleruje tego typu linków, poza paroma wyjątkami...
shinnek co ty gadasz jak się nie da oglądać odchodzisz od kompa i oglądasz ja jestem wdzięczny za ten link i proszę o więcej takich , ja o d siebie moge polecić www.kreskowka.pl prawie cale dbz jest a jeszcze teraz napisów nigdzie nie ma to nie ma co wybrzydzać tylklo brać jak dają...
www.kreskowka.pl prawie cale dbz jest a jeszcze teraz napisów nigdzie nie ma to nie ma co wybrzydzać tylklo brać jak dają...
Jak ktoś utracił kablówkę [jak ja] dość dawno temu [5 lat] to nie wybrzydza. Ahhh ^^ Ludwiczek, muminki, i 3 edki
szefu napisał:www.kreskowka.pl prawie cale dbz jest a jeszcze teraz napisów nigdzie nie ma to nie ma co wybrzydzać tylklo brać jak dają...
Jak ktoś utracił kablówkę [jak ja] dość dawno temu [5 lat] to nie wybrzydza. Ahhh ^^ Ludwiczek, muminki, i 3 edki
a to już są inne plusy tamtej stronki :) treść przeważa nad jakością...
Hehe:D Najpierw Gigi, teraz Zorro! Same szlagiery. Gratuluję i sama się skuszę. Dziękuję za inicjatywę:D
Kliknij dla mnie http://r5.bloodwars.interia.pl/r.php?r=35262
Strony Poprzednia 1 2