Nie jesteś zalogowany.
O maaaan! teraz nie można już nawet w FF 2.0
Eee tam! Ja ściągnąłem sobie ten Toolbar i mój komputer żyje! I tak mam go tylko w IE, którego i tak nie używam, jedynie do ściągania właśnie z MU(od teraz). Pozdro.
To też jakiś sposób ale potraktuję to jako ostateczność
O maaaan! teraz nie można już nawet w FF 2.0
Aizen: FF 2.0 tylko ja nie robie dokladnie tak jak opisal Tomeku tylko uzywam wtyczki User Agent Switcher.
Jak nie można? przecież Maxio powiedział jak to można obejść.
Czyli:
1. instalujesz rozszerzenie "User Agent Switcher"
2. tworzysz nowy "User Agent"
3. i po kolei wpisz:
Description: Internet Explorer (Alexa)
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.050727; .NET CLR 1,1,4322; MEGAUPLOAD 1.0)
App Name: Microsoft Internet Explorer
App Version: 4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
Platform: Win32
Vendor: (tu pozostaw puste)
Vendor Sub: (tu pozostaw puste)
ja tak mam i swobodnie korzystam z MU na FF.
ale i tak polecam RapGet wszystkim!!!
Ale ja to robiĹem w FireFoxie. Tyle, Ĺźe msuiaĹbym znowu chyba wpisaÄ to coĹ, gdzieĹ tam. E tam...!
Mam linka w IE... kopiujÄ go sobie do Opery i ĹciÄ
gam OperÄ
. PikuĹ.
Ale tu widzÄ, Ĺźe nie wszystko zrobiĹme, co naleĹźaĹo w FF. Hmm... maybe i'll try it?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-11-13 08:25:53)
na MU sposób łatwo znaleść, a na Rapidshare ktos ma?? rapget nie działa juz, inne downloadery ktore znalazłem tez, ma ktos działający omijacz limitu??
a zna ktos sposob na limit transferu w mu ??
na MU sposób łatwo znaleść, a na Rapidshare ktos ma?? rapget nie działa juz, inne downloadery ktore znalazłem tez, ma ktos działający omijacz limitu??
Wykup se abonament ;>
A tak na powarznie tutaj sa all sposoby na mu jak i RShare, a repget dziala tylko sobie sciagnij najnowsza wersje wersje tak btw
http://forum.anfo.pl/viewtopic.php?p=55977#55977
Ostatnio edytowany przez synibos (2006-11-13 10:39:30)
a ktos na oxy zna ? bo ja wpisuje te cyferki i niby raz mialem wpisac a jakos tak wpisuje ;x i lipa...
oxy od kilku dni nie działa wiec nic nie posciagasz
Ostatnio edytowany przez Maxio (2006-11-13 17:24:44)
Rozszerzenie do FF - MegaUpload SX.3
Przetestowałem kilka razy i za każdym razem działało bezbłędnie
A ja proponuje http://www.primeupload.com/, ze wzgledu na nie gasnace linki i a predkosc tez niczemu sobie.
Na Twój adres IP 83.168.127.237 pobrano właśnie 60808642 bajtów. Prosimy odczekać 235 minut, i ponownie spróbować pobieranie. jak to ominac?
Na TwĂłj adres IP 83.168.127.237 pobrano wĹaĹnie 60808642 bajtĂłw. Prosimy odczekaÄ 235 minut, i ponownie sprĂłbowaÄ pobieranie. jak to ominÄ Ä?
Najpierw powiedz czy to monit z MU czy RS.
sprĂłbuj podmieniÄ swoje IP programem 'ChangeIPplatinum'
MU ,ale jak zmieniam to mi wyskakuja jakies arabskie napisy ip mam z saudi arabia
e: jakos sobie poradzilem ;]
Ostatnio edytowany przez Wrona (2006-12-14 20:40:39)
a ktos na oxy zna ? bo ja wpisuje te cyferki i niby raz mialem wpisac a jakos tak wpisuje ;x i lipa...
miałem ten sam problem, przeczytałem że mają coś z serwerem i przez to zawsze wraca do strony poprzedniej:( no i darowałem sobie, a szkoda
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Nie wiem jaki i co, ale może się przydać.
Czy wie ktoś może jak obejść nowe ograniczenie na Megaupload? Ponieważ teraz osoby, które nie mają wykupionego Premium Account, mogą ściągać tylko jeden plik na dobę. Nawet jak na drugi dzien odpaliłem Megaupload aby cos sciagnac to nadal nie mogłem mimo, ze minęła pelna doba.
Wynalazł ktoś moze na to jakiś nowy sposób?
Ostatnio edytowany przez MaLy (2007-02-17 03:46:22)
Czy wie ktoś może jak obejść nowe ograniczenie na Megaupload? Ponieważ teraz osoby, które nie mają wykupionego Premium Account, mogą ściągać tylko jeden plik na dobę. Nawet jak na drugi dzien odpaliłem Megaupload aby cos sciagnac to nadal nie mogłem mimo, ze minęła pelna doba.
Ja mam tak, że od rana do 15 ściągać mogę normalnie, po 15 klapa, ale przed ściąganiem każdego następnego pliku rozłączam się z internetem i łączę ponownie, i to działa, a po 15 to już nic nie działa. Ale nie potwierdzę tego na 100% bo wczoraj nic z mu nie ściągałem, dzisiaj to wypróbuję, ale jeśli tak zrobili jak mówisz to chyba będzie trzeba sobie poszukać innych miejsc do ściągania anime.[kupa][rip] Fakt też, że mam w mu free konto i ich programik do ściągania też pomaga.;) Wchodziłem na mu, i jeszcze nie pisało nic o premium.:)
A co ci piszą 'limit exceeded' czy jakoś tak to brzmiało, albo coś innego?
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
MaLy napisał:Czy wie ktoś może jak obejść nowe ograniczenie na Megaupload? Ponieważ teraz osoby, które nie mają wykupionego Premium Account, mogą ściągać tylko jeden plik na dobę. Nawet jak na drugi dzien odpaliłem Megaupload aby cos sciagnac to nadal nie mogłem mimo, ze minęła pelna doba.
Ja mam tak, że od rana do 15 ściągać mogę normalnie, po 15 klapa, ale przed ściąganiem każdego następnego pliku rozłączam się z internetem i łączę ponownie, i to działa, a po 15 to już nic nie działa. Ale nie potwierdzę tego na 100% bo wczoraj nic z mu nie ściągałem, dzisiaj to wypróbuję, ale jeśli tak zrobili jak mówisz to chyba będzie trzeba sobie poszukać innych miejsc do ściągania anime.[kupa][rip] Fakt też, że mam w mu free konto i ich programik do ściągania też pomaga.;) Wchodziłem na mu, i jeszcze nie pisało nic o premium.:)
A co ci piszą 'limit exceeded' czy jakoś tak to brzmiało, albo coś innego?
Hmm dziwne. Dosłownie przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz Megaupload chcąć coś ściągnąć i wszystko działa normalnie. Może faktycznie jest tak jak mówisz Bakura. A wtedy co Megaupload nie chialo mi działać, to w miejscu gdzie wpisuje się trzy-znakowy kod, mialem napis: "Download with premium".
Jeśli plik ma powyżej 250 MB to można go ściągnąć tylko mając wykupione konto premium
Bądź konto free. Można pobiera pliki do 500MB