Nie jesteś zalogowany.
Myślałem, że większość oglądających death note czytała mangę a jednak po postach widać, że nie. Jeśli wydawało wam sie, że 36 epek był fajny to powiem wam, że zakończenie będzie 10 razy lepsze. Szykujcie się na 20 minut wyśmienitej akcji. To już za tydzień. Don't miss this.
No raczej gówna by nam nie wcisnęli w ostatnim odcinku. Anime trafia na pierwsze miejsce mojej listy.
Ja ostatnio nie miałem neta i musze nadrobić bo skończyłem na 31 epku ale chyba poczekam do końca
Jak dla mnie to spokojnie mozesz obejrzec do 34(wlacznie z 34) bo tam to raczej nuda. Tak w 35 a zwlaszcza w 36 jest niezla akcja ale zrobisz jak uwazasz.
Obejrzalem sobie jeszcze raz ten 36 odc i mam pytanie. Co to za piosenka leci w 15 minucie, 12 sekund pozniej jest takie fajne przejscie z chorem. Ma ktos moze tytul tego kawalka albo juz gotowy link z tym utworkiem? Bede dozgonnie wdzieczny
36 - bardzo dobry epek. Budowanie napięcia niemal mistrzowskie. Ale to chyba lekka przesada mówić, że jest to najlepszy odcinek serii. Myślę, że taka opinia wynika ze zwykłej euforii, gdyż fakt faktem jest to najlepszy epek od czasu, gdy pojawił się Near.
Jednakże jest całe multum niepokonanych epizodów, w których występował L.
dokładnie tak samo uważam
Sedno nie jestem pewien czy o ten kawałek Ci chodzi, ale sam sprawdź >>Domine Kira<<
Uuuuuu az dostalem gesiej skorki O to dokladnie chodzilo, wielkie dzieki ~Seiru
kurcze az szkoda ze anime sie zakonczy... tak jak niektóry wiedzą, że się zakończy rozwine ten temat za tydzień jak juz wszyscy bedą po seansie...
a jak to jest z notesem jesli 2 osoby maja takie same imie to co sie dzieje ?? i czy wiadomo juz jak ma near na imie ??
a jak to jest z notesem jesli 2 osoby maja takie same imie to co sie dzieje ?? i czy wiadomo juz jak ma near na imie ??
Po to jest potrzebne właśnie wyobrażenie sobie twarzy w pamięci, żeby nie było niedomówień kto ma zginąć.
kyaaa! Jak mogli zakończyć w takim momencie?
猫が大好き!!!
Szkoda, że epek nie był o sekundę dłuższy , ale trudno poczekam do następnego tygodnia.
a potem zostanie juz tylko pustka, bo to (o ile sie nie myle) ostatni odcinek.
猫が大好き!!!
N na imię ma... Nate River
To anime wykańcza pikawa waliła jak oszalała, do teraz bije (minuta po sensie) i kurde jak mogli tak odcinek zakończyć i prawie wykręciłem sobie palca.
przecież teraz nie wyrobie TYDZIEŃ CZEKANIA
Ale mam nadzieje że nie będzie tak ze N to przewidział, lub ze KIra tak łatwo dopnie swego (Bo to zbyt ładne do przewidzenia)
Nowy świat, to tylko z Kirą musi być... :<
Komu "kibicujecie"? Ja jestem za tym, żeby kira zabił N
a moze pokaza 2 zakonczenia tak jak w mandze :> w sumie mozliwe bo beda mieli caly odcinek na ich pokazanie
edit: tez bym wolal zeby kira zabil N ^^
Ostatnio edytowany przez Pawa (2007-06-23 23:31:34)
JA bym wolał odcinek specjalny 40 minut 3 zakończenia, gdzie w jednym Ryuuku wybija wszystkich (sprząta po sobie) bo mu się znudziło to wszytko ^^
eee tam. przyjdzie misa i wszystkich rozwali (lacznie z raito) za to ze ja wykorzystywali >_<... a tak na powaznie. nie lubie raito ale n nie lubie jeszcze bardziej. ciekawe, ktore zakonczenie wybiora???
猫が大好き!!!
Nie czytałem mangi DN, bo to już nie były by te emocje z oglądania DN, jeśli bym wiedział co się dalej stanie. Popełniłem już ten błąd z Bleach'em i Naruto'em i teraz bardziej oczekuje na mangę niż anime, bo chcę wiedzieć co będzie dalej:P:P