Nie jesteś zalogowany.
Hmmm.... z pewnością nie :P . Jeden chapter zawiera około 17 stron, do tej pory wyszło 147 chapterów
:)
Osoby ściągające D.Gray-man od [l33t-raws] prosiłbym o seeda pierwszych sześciu odcinków. Link do toręta [url]http://www.l33t-raws.org/bt/get.php/bf09f05a92e03e809f3bdb070668f857d1acce22/[l33t-raws]D.Gray-man_01-06.torrent[/url] Mam już 92%.
Ostatnio edytowany przez beal (2008-02-19 00:14:53)
Aż se łopate stępiłem szukając tego wątku, a tylko po to, by się nie ładnie zapytać: ktoś może wie/ma wizje/czuje w kościach, kiedy ewentualnie ma/możę się ta "mod na sukces" skończyć?
To Ty lepiej popatrz na One Piece'a, skoro D Gray-mana nazywasz "Modą na sukces"
Z tego co wyczytałem gdzieś, to miało być 52 epki, a seria trwa nadal... czyli jednak kolejny tasiemiec się zapowiada? Saa
...
Aż se łopate stępiłem szukając tego wątku, a tylko po to, by się nie ładnie zapytać: ktoś może wie/ma wizje/czuje w kościach, kiedy ewentualnie ma/możę się ta "mod na sukces" skończyć?
Cóż pytanie raczej bez odpowiedzi, przynajmniej na razie... manga wychodzi, nie sądzę jednak aby miała mniej niż 200 chapterów... spodziewam się, że większość wątków zostanie zawartych do 250 chaptera... o anime jeszcze trudniej mówić, tutaj nawet szacunkowo nie wyliczysz... anime zdaje się jest na 90-którymś chapterze (nie jestem pewny)... na dzień dzisiejszy wyszło 75 odc. Możliwe, a raczej pewne, że powyżej setki zacznie się seria niesprecyzowanych fillerów o niczym... tak wiem wszystkim jest przykro... mnie też
Nah. Mangi mamy 154 chaptery o ile pamiętam.
Teraz anime = 1 chapter mangi, ale w D.Gray-manie chapy są wyładowane akcją. Jeśli utrzyma tempo 1 odcinek = 1 chapter, to fillery już się nie pojawią.
Oby no ale musze przyznac ze te ostatnie pare ep DGM bylo naprawde niezlych trzymajacych w napieciu i zachecajacych do czekania na kolejny oby tak juz pozostalo i seria nie ciagnela sie niewiadomo ile bo mam wystarczajaca liste anime do czekania co tydzien :p
Oj, mam nadzieje, że nie będzie już filerów, jakoś nie chce mi się ich tłumaczyć.;)
Jeśli seria utrzyma obecny poziom, będzie super.
Pytanie bez ogródek: Warto D.Gray-mana ściągać:)?
Pierwsze 50 epow jest na srednim poziomie... pozostale juz sa zarabiste ja polecam
Na początku jest średni, później odpychający i zamulający, ale jeśli wdarł się do mojej TOP - oglądać.:D
Nie ma co... teraz jest o wiele ciekawiej, jeśli chodzi o fabułkę... I fillerów mniej... Aż chcę się oglądać xD
I mamy Klowna. Oo, i może Allen ruszy wreszcie do Lenalee, bo zaczynał mnie wkurzać.:P
spoiler!
Szkoda, ze jej wloski sie przypalily, ale i tak jest sweet ;p
spoiler!
Linki dla tych, którzy oglądali już 75.
Teraz wygląda jeszcze lepiej. BACH[kombinuje], a TO:D, żeby tylko biały łeb tego nie schrzanił.
Może to głupie pytanie ale które odcinki były filerami?
Xill napisał:spoiler!
Linki dla tych, którzy oglądali już 75.
Teraz wygląda jeszcze lepiej. BACH[kombinuje], a TO:D, żeby tylko biały łeb tego nie schrzanił.
Heh no nie powiem te bandaze na nogach sa sexi ;p
Ostatnio edytowany przez Xill (2008-03-21 13:37:15)
Mam nadzieję, że ten post wszystko rozwieje.
Suby do 76 epka ukażą się jutro. Wrócę ze szkoły, dokończę je.
I proszę już nie pisać mi 'kiedy?", dzięki.:)
Good, bo już miałem zacząć jakieś robić Tak to się na spokojnie zajmę 66-69 ;]
...
[cytuj]Tak to się na spokojnie zajmę 66-69 ;][/quote]
Brawo ten Pan w niebieskim... i robimy wszyscy meksykańską falę...
A co z odcinkiem 71? Też wypadałoby go "przepoprawić".
Mógłbyś?
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-03-27 21:20:05)