Nie jesteś zalogowany.
Nie no ja narazie jeszcze poczekam, ale nie wiem ile wytrzymam... Kurcze, mam cichą nadzieje, że jednak ktoś się weźmie bo nie można zmarnować tak świetnego shonena...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Przeczytajcie sobie ostatni komentarz do 4 epka. Powiem tylko że sprawdziłem i jest to najnowszy komentarz tej osoby na temat tłumaczenia D.Gray-mana. Chociaż w takim przypadku trzeba liczyć się z tym że na nowe epki przyjdzie wszystkim trochę poczekać oraz że kolejne epki będą wychodzi bardzo wolno. O ile w ogóle dojdzie do powstania, gdyż w końcu to nic pewnego.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-12-10 22:13:27)
Nie da rady skontaktować się z poprzednimi tłumaczami tego anime?
Musi być jakiś sposób...
Już napisałem to co miałem napisać. Nie będę ukrywał... pracujemy ciężko w grupie nad polskim hardsubem do D.Graya. Prace w toku::::....
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-14 15:18:29)
He, wiedzialem po przeczytaniu komentarza do 4 epka czekamy na wyniki w pracy, i życze szczęscia + przyjemnej pracy...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No to super czekamy z niecierpliwością
Ĺťywię nadzieję, że rawki wykorzystane pod hardka to bedą albo HDTV albo DVDripy już . czekam, zobaczymy jak wam to wyjdzie.
A gdzie ty widziałeś te dvd ripy? o_O
Wiem głupie pytanie ale wolę się upewnić: czyli D.Gray-man będzie dostępny na tej stronie tak? Freedom-fansubs
nie bijcie
Tak.
Ahaa to ja życzę powodzenia i czekam z ogromną niecierpliwością na D.Gray-mana .
A gdzie ty widziałeś te dvd ripy? o_O
Jak będą oczywiście... a jak wiem z doświadczenie to pierwszy vol pojawi się na przelomie grudnia i stycznia (jak z kazdego anime owego sezonu )
eee to juz mogą teraz, bo hdtv bardzo ładne są:) i 1440x810
Dlatego podałem "albo rybki albo akwarium", jedno i drugie jest dobre.
Hmmm Karasu a jak wyjdą pierwsze epki D.Gray-mana skrobnąłbyś o tym mini newsa co? :P
ot tak do ogólnej wiadomości ^^ jejku już nie moge się doczekać ^^
Z tego co mi wiadomo DVD a dokładniej Vol.1 ma zostać wydany w KKW dopiero 2007/02/07 sugerowana cena detaliczna 4500yen (US$ 38.60)[kombinuje]:D
[cytuj="~Rosette"]Hmmm Karasu a jak wyjdą pierwsze epki D.Gray-mana skrobnąłbyś o tym mini newsa co?[/quote]
Jeśli takowy wyjdzie na pewno będzie o tym news więc głowa spokojna...
PS: czemu ja się zawsze ostatni dowiaduję o wszystkim i to jeszcze nie z naszego forum...
...czuję się taki... opuszczony...[deprecha] ^^
Z tego co mi wiadomo DVD a dokładniej Vol.1 ma zostać wydany w KKW dopiero 2007/02/07 sugerowana cena detaliczna 4500yen (US$ 38.60)[kombinuje]:D
Coś późno... czy oni ocipieli? oO Inne DVD z tego sezonu już wychodzą (np. Happiness), a inne wyjdą w połowie grudnia, lub pod koniec... No chyba, że Vol 1 bedzie miał epki 1-7 (chociazby Utawaruremono)[hehe]
no chyba raczej nie ma co liczyć na to... [cytuj]"First DVD release from anime series "D.Gray-man" includes episodes 1 through 4..."[/quote]
Czyli standard... no cóż na czymś muszą zarobić tylko coś drogo jak za jeden Vol prawie 40$ naprawdę ocipieli z radości...
Mam nadzieję, że jak pokarze się w usa będą jakieś promocje w cduniverse ^^
Higurashi no Naku Koro ni jest jeszcze droższe... bo coś około 8000 Yenów za 1 vollum (3 epy) + jakies bajery...
No nic powodzenia przy HDTV.
No nic powodzenia przy HDTV.
Czyżbym gdzieś napisał, że to będzie w hd? Na twoim miejscu nie byłbym taki pewny siebie
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-12-15 00:10:50)