Nie jesteś zalogowany.
typu ogame ale w innych realiach sa do wyboru 3 razy rzymianie galowie i germani(wandalowie) zapraszam od udziału jakies pytanie (chociaz sam duzo oniej niewiem) to na gg 9949950
Mod: zmieniłem link, nie uprzedziłeś, że to referencyjny.
Temat też odpowiednio nazwałem
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-10-04 19:15:33)
Hmm... co zrobic by przybywały jednostki?? mam 0 jak na razie
budowac pola kopalnie i las z tego co wiem
TeĹź gram w Travian'a PoĹudniowo-wschodnia Äwiartka.
Imperare sibi maximum est imperium
TeĹź gram w Travian'a
PoĹudniowo-wschodnia Äwiartka.
Prosz, prosz, ten sam Kane, ktĂłry pouczaĹ swego czasu kogoĹ, Ĺźe naleĹźy pisaÄ "Kane'a", a nie "Kanea", czy "Kana", sam nie umie poprawnie napisaÄ "Traviana".
oooo a długo grasz jzu ja dzisiej zaczołem :p dopiero
Kane napisał:Też gram w Travian'a
Południowo-wschodnia ćwiartka.
Prosz, prosz, ten sam Kane, który pouczał swego czasu kogoś, że należy pisać "Kane'a", a nie "Kanea", czy "Kana", sam nie umie poprawnie napisać "Traviana".
No dokładnie, co za analfabeta i dyslektyk, dysortografik, dyskobol i dyskietka! Kane, nie masz wyjścia, musisz sobie sam dać bana. I już nigdy nic nie pisać. Ten błąd zupełnie cię dyskwalifikuje jako homo sapiens.
Złapany, jak to mówią, bez gaci.
a moze mi ktos wytłumaczyc jaki tu ma bład
JeĹli wymawia siÄ "n" w sĹowie Travian (a wszystko na to wskazuje), to nie naleĹźy wstawiaÄ "'" miÄdzy "Travian" a koĹcĂłwkÄ "a". Odmienia siÄ to jak Stefan (Stefana), czy - nie przymierzajÄ c - Freeman (Freemana).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-10-04 20:09:24)
aha ok dzieki
i jesli ktos gra w ta gre moze załozymy sojusz sobie ja dodatkowo bym miał ze 2 osoby(jedna z nich oglada anime ), moze jakas nazwe bysmy se wybrali
Ehh koledzy OsobiĹcie nie uwaĹźam, Ĺźe ten bĹÄ
d Kane'a wart jest wzmianki, co teĹź wyraziĹem na wstÄpie
oooo a dĹugo grasz jzu ja dzisiej zaczoĹem :p dopiero
OkoĹo 2 tygodni
Obie, masz dziĹ zĹy dzieĹ czy jak?
PiszÄ Travian'a, Ogame'a, StarCraft'a bo wtedy tytuĹ lepiej rzuca siÄ w oczy
JeĹli ci to tak bardzo przeszkadza, przystaw sobie kartkÄ papieru do monitora w tym miejscu
Kane jestes juz w jakims sojuszu
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-10-04 20:36:52)
kane jestes juz w jakims sojuszu
Nie (taka malutka uwaga - nie, nie czepiam się, tylko zwracam delikatnie/kulturalnie uwagę - nazwiska, imiona, pseudonimy piszmy z Dużej litery - wyraża to pewien szacunek do rozmówcy i jest zgodne z podst. zasadami ortografii ), a wracając do twojego pytania, nie, nie jestem w sojuszu. IMHO najlepiej jest dobić do 100-200 ludków w osadzie i dołączyć do jakiegoś sojuszu na poziomie
Mam teraz prawie 90 ludków i cały czas się rozglądam za jakimś zgranym sojuszem, który ma imperatora z głową na karku
PS. gra też kilku moich znajomych
PS2. jakie masz koordy w grze?
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-10-04 20:33:06)
145/-52 bo chcemy tam załozyc sojusz wspulny jakis zeby sami znajomi byli pewni itd
moje gg 9949950 jakby ktos nie wiedział :p
Ostatnio edytowany przez BeAsTMaStEr (2006-10-04 20:39:35)
hmm... no to i ja szukam sojuszu ale pierw musze wybudowac ambasade ;p a koordynaty.. 1027 ludków 0 jednostek (jak i gdzie się je tworzy ? ) też zacząłem dopiero dzisiaj
Dranzeer, poczytaj instrukcję i FAQ, i pytaj na prv innych graczy
Ja jestem na (-108|-56)
Obie, masz dziś zły dzień czy jak?
Mam dziś rację.
Mam dziś rację.
To zabrzmiało jakbyś się przyznał, że na co dzień jej nie masz
Ale dość off-topa
Gra tu ktoś jeszcze w tą grę?