Nie jesteś zalogowany.
Mam ważną informację dla wszystkich niecierpliwych. A mianowicie (z pewnych względów) odstąpiłem przetłumaczenie kilku pierwszych epków BL2 Piotroz'owi, ale nie porzuciłem tłumaczenia serii całkowicie - wrócę do niej jak tylko znajdę czas...
Wracając do tematu RAWów... kto ma (i chętnie się podzieli) 6 epek Black Lagoon w HDTV? Bo cholera mam niemalże całą pierwszą serię w HDTV - za wyjątkiem tego jednego epka właśnie (byłbym wdzięczny za ewentualną pomoc ).
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Cóż jak nie ma z skąd ściągnąć to sobie chyba daruje te Rawy HDTV Black Lagoon 1-12 (sezon1) chyba, że ktoś tak dobry(uczynny) wzuci na jakiś serwer te Rawy to znaczne ściągać.
A ktoś się pytał jak zacząć numerować odcinki to mam dwa typu:
Black Lagoon ep 13
Black Lagoon 2nd ep 01
To sobie można wybrać, który bardziej pasuje.
I jak będzie 14 ep w HDTV 1280x720 to dajcie znać, bo bym sobie ściągnął.
A ktoś się pytał jak zacząć numerować odcinki to mam dwa typu:
Black Lagoon ep 13
Black Lagoon 2nd ep 01
To sobie można wybrać, który bardziej pasuje.
Do tego to ja już sam doszedłem... na AniDB widnieje nazwa BLACK LAGOON The Second Barrage i numeracja od 1 do 12, więc tak też wypadałoby nazywać i numerować odcinki, ale Shinseni oczywiście musieli zrobić po swojemu... cóż, jak komu wygodniej.
PS. naprawdę nikt nie chce się podzielić tym jednym rawem w HDTV?
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Ep numba 3(lub jak kto woli - 15) by SHS jest już dostępny
http://shinsen.b33r.net/%5BShinsen-Subs … vi.torrent
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-23 19:32:15)
Jest dokładnie tak jak mówi Hirouki. Prace nad epkiem pierwszym dobiegają końca(korekta[gwizdze]) i powinny ukazać się w tym tygodniu koło czwartku lub środy, także bądźcie cierpliwi.
[UWAGA SPOILER] - jeśli nie widziałeś epków 1-15, to nie czytaj.
Obejżałem sobie pierwsze epki drugiego sezonu (13-15). Oczywiście wcześniej widziałem epki 1-12. Dla mnie osobiście motyw dzieci zabójców to totalna porażka. Cała seria była dość ciekawa utrzymana w takim typowym czysto sensacyjnym dla dorosłych klimacie. Ale motyw z super pokojówką i teraz ten z dzieciakami, to dla mnie zbędny pomysł i zepsucie wcześniejszego fajnego klimatu.
Ale i tak obejrzysz tą serię do końca:P
A mnie ta "super pokojówka" pasowała:P, można się było nieźle pośmiać z ich komentarzy jak siedzieli w samochodzie:D. A dzieci tez moga być, lepsze to niż kolejny napad na niemy statek .
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2006-10-24 07:21:15)
Ja mam wszystkie HDTV od AnimaRaw. Dodatkowo już zassałem 3 pierwsze w HDTV prosto z Japonii Także ep. 15 już mam
Odcinek 16. Ino łapać za torrenta
http://shinsen.b33r.net/%5BShinsen-Subs … vi.torrent
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-11-01 02:34:10)
Ja mam wszystkie HDTV od AnimaRaw. Dodatkowo juĹź zassaĹem 3 pierwsze w HDTV prosto z Japonii TakĹźe ep. 15 juĹź mam
a AniMa-RAW to jakieĹ paĹstwo? gdzie ono leĹźy, bo pierwsze sĹyszÄ
ps: na powaĹźnie: tak to napisaĹeĹ, jakby AniMa-RAW braĹo HDTVrip'y z innego kraju niĹź Japonia:P
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-11-01 03:34:41)
a ja tylko dopiszę, że druga seria kopie a$$
te bliźniaki mnie normalnie rozbroiły,
zwłaszcza końcówka
W epku 3 (lub 15 jak kto woli) dobra byla ta akcja na samym koncu, naprawde fajnie to zrobili, za takie cukierki lubie black lagoon coraz bardziej
Właśnie obejrzałem 16 epek i powiem tyle: sam miód:-D. SPOILERFajnie w 1 cześci epka pokazali jak źli chłopcy dostali "pokutę" za niszczenie własności Bożej i podobał mi się też akcent z "zapalniczką" i "piłą"8-D:D.SPOILER Już nie moge doczekać się kolejnego epka[slina].
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2006-11-02 02:24:58)
mmm, będzie sieka coś czuję
85% i ok 9 min do seansu
Hej wie ktoś czy bedzie seria 3?
Być będzie ale nie wiadomo kiedy, pewnie jak manga odejdzie na tyle aby zrobić kolejne 12 epów.
Chwała Bogu,
a wiesz moze ile jest juz tej mangi?
i takie pytanie 2-rękiej
o co tak dokładnie chodziło w tej kłótni w łodzi podwodnej?
Potem duzo razy wracali do tego.
Policjanci ja wykorzystali czy co?