Nie jesteś zalogowany.
A jest może druga seria Myself;Yourself?
Mai Hime polecę...
Jak już Mai HiME to odrazu Mai Otome, bo jest równie dobre .
A jest może druga seria Myself;Yourself?
nie
A co do ZnT, to mnie jakoś nie uderzyło mocniej niż inne animce...
Ot taka Komedia Romantyczna dla rozrywki.
True. Da się obejrzeć, nawet kilka razy parsknąłem śmiechem, ale nic wybitnego. Trzeci sezon będzie, ale powinni na tym skończyć, IMO.
"Skazany na zajebistość"
Arry napisał:A co do ZnT, to mnie jakoś nie uderzyło mocniej niż inne animce...
Ot taka Komedia Romantyczna dla rozrywki.True. Da się obejrzeć, nawet kilka razy parsknąłem śmiechem, ale nic wybitnego. Trzeci sezon będzie, ale powinni na tym skończyć, IMO.
Heretyku spłoniesz na stosie Za głoszenie Herezji (żarcik jak co)
Czy powinni skończyć to niewiem niechce by ciągneli bezsensu no ale sezon 4 chciałbym zobaczyć. To anime jest boskie takiego połonczenia humoru, eiichi, senasacji i miłości już dawno nie widziałem. Poprostu boskie pod każdym względem.
Przypomina mi się School Rumble jak myślę o ZnT pod względem chumoru.
PS: Ciekawe kiedy SC3 ?
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-12-30 23:27:06)
[cytuj]PS: Ciekawe kiedy SC3 ? [/quote]
Ludzie mowia ze w polowie 2008 roku.
[cytuj]To anime jest boskie takiego połonczenia humoru, eiichi, senasacji i miłości już dawno nie widziałem. Poprostu boskie pod każdym względem. [/quote]
Popieram!
Nigdy nie mogłem sie zmusić do ściągnięcia tego anime, ale widzę, że chyba jednak źle zrobiłem, bo jak widać ma sporo fanów.
Czy powinni skończyć to niewiem niechce by ciągneli bezsensu no ale sezon 4 chciałbym zobaczyć. To anime jest boskie takiego połonczenia humoru, eiichi, senasacji i miłości już dawno nie widziałem. Poprostu boskie pod każdym względem.
Powiem tak: połączenie tych gatunków mi się podoba, odcinki mijają bardzo szybko (znaczy, że ciekawe), niemniej jednak jest bardzo dużo zgrzytów, które psują mi zabawę. Wiem, że większość uwielbia teksty "ty psie" i lanie gościa lagą, ale mnie to w ogóle nie bawi. Rzekłbym nawet, że dla mnie ZnT byłoby fajniejsze, gdyby nie było właśnie Płaskiej (nienawidzę jej). Nie zgadzam się również z porównaniami ZnT do SC. School Rumble prezentuje całkiem inny typ animca.
BTW: SC3 w połowie 2008? Byłoby git. Maniack, jeśli czytasz ten temat, to wiedz, że na pierwszy ep od razu organizujemy picie Wiesz, takie łojenie fanów ze szczęścia, że trzeci sezon już jest
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-31 03:39:37)
"Skazany na zajebistość"
BTW: SC3 w połowie 2008? Byłoby git. Maniack, jeśli czytasz ten temat, to wiedz, że na pierwszy ep od razu organizujemy picie Wiesz, takie łojenie fanów ze szczęścia, że trzeci sezon już jest
Hehe Jak pierwszy epek się pojawi to pijemy od razu
Dobra, właśnie dokończyłem dwa ostatnie epki i muszę powiedzieć, że... bida straszna. Można było tak fajnie skończyć animca, a tu taki shit. Końcówka zabiła dla mnie tę serię.
Hehe Jak pierwszy epek się pojawi to pijemy od razu
Musowo
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-12-31 05:19:07)
"Skazany na zajebistość"
Sądząc po poprzednich seriach i zapowiedzi ZnT III na 2008 rok, i zakładając, że dotychczasowe daty nie były przypadkowe a zamierzone to można śmiało stwierdzić, że III serię zobaczymy w lipcu
Daty:
Zero no Tsukaima:
start - 03.07.2006
koniec - 25.09.2006
Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi:
start - 09.07.2007
koniec - 24.09.2007
W związku z tym o ile dalej będzie tak jak było:
Zero no Tsukaima III:
start - ??.07.2008
koniec - ??.09.2008
Kocham spekulacje xD
A co do picia przy 1 epku... To nie ma to jak rano wstawać z kacem i szukać dobrego powodu na kolejną popijawę ;]
( bez urazy to nie atak )
A co do picia przy 1 epku... To nie ma to jak rano wstawać z kacem i szukać dobrego powodu na kolejną popijawę ;]
( bez urazy to nie atak )
Ty mnie czasem nie znasz w realu?
"Skazany na zajebistość"
Może w końcu Louise piersi zaczną rosnąć:D:D
Ostatnio edytowany przez Buniaka69 (2007-12-31 14:03:02)
Wy to normalnie jakieś maniaki...
Weźcie se jakąś grę kupcie (Saga Heroes za 20 zyla jest od CDP, można sie dosć długo pobawić), znajdźcie sobie jakiegoś partnera... chodźcie na imprezy/do sklepów/do kina/inne* to doczekacie i do następnego ZnT i jeszcze dalej... a nie, że się żyć nie da... żyć to sie nie da bez wody i syrowców energetycznych (czyt. jedzenia)...* Niepotrzebne skreślić.
Miejsce na wypisanie innych:
..........................................................................................
Tak btw skad można dorwać rawki ??
Może w końcu Louise piersi zaczną rosnąć:D:D
OOOOOOOOOOO to było by super i jeszcze Saito będzie je masował
Napiszmy do nich:P