Nie jesteś zalogowany.
Niby można ją uznać za jakiś plus. Szczególnie fanserwis z nią był fajny.
Oby dodali więcej, bo póki co sama scena w seksownej koszuli nocnej to trochę za mało. Henriettę stać na więcej.
Drugi sezon>Pierwszy sezon>Czwarty sezon>Trzeci sezon
od najlepszej do najgorszej.
Jak dla mnie ten czwarty sezon jest dość... nudnawy.
To nie to co kiedyś. 5 odcinek jest ok, ale te poprzednie nie były za ciekawe...
Cóż, zobaczymy jak to się potoczy dalej.
Ostatnio edytowany przez zerono (2012-02-09 23:16:22)
Oby dodali więcej, bo póki co sama scena w seksownej koszuli nocnej to trochę za mało. Henriettę stać na więcej.
Z tego co pamiętam było coś fajnego w II sezonie więc to głównie miałem na myśli. Jak byli tylko we dwoje.
Drugi sezon>Pierwszy sezon>Czwarty sezon>Trzeci sezon
od najlepszej do najgorszej.
Obecnie ocenianie 4 sezonu nie ma raczej sensu. To czy będzie dobry głównie zależy od fabuły. Mam nadzieję, że nie poświęcą większości serii na jakieś głupoty, żarty, harem, romanse itp. Chciałbym jakieś konkretne zakończenie gdzie najważniejsze tajemnice zostaną wyjaśnione no i jak pisałem wcześniej liczę na jakieś poważne sceny (mogą być również dramatyczne).
Niech Henrietta uchwali poligamię w królestwie, problem haremiku Saito rozwiąże się w mig. Każda z dziewczyn na jeden dzień powszedni. Ciekawi mnie, czy seria zakończy się jednak tekstem "Kono baka inu!" i eksplozją.xD
Saito jak na razie nie ma problemu. Niby kocha Louise, ale nie widzi problemu w lizaniu się z królową czy spaniu w jednym łóżku z pokojówką
Siesta zaaprobowała trójkąt, Henrietta proponowała 'spotykanie się raz na jakiś czas w ukrytym pokoju', więc żadne zmiany w prawie nie są potrzebne. Jedynym problemem chyba jest Tabitha, która myśli o porwaniu Saito i popsuciu jego sielanki.
A i jeszcze trzeba naprawić post Kenshiro, bo chyba nie wie, że ogląda ZnT.
Mam nadzieję, że poświęcą większość serii na jakieś głupoty, żarty, harem, romanse itp.
FIXED.
Mi się wydaje, że wątki 'fabularne' w tym anime się skończyły. Teraz do końca pociągną:
1) Motyw haremu
2) Motyw koronacji Tabithy
3) Motyw odnowienie i prowadzenia 'rezydencji' wraz z mieszkańcami ziem
A skończy się albo tak, jak napisał Xellos_Akatsuki, co jest wysoce prawdopodobne (daję jakieś 70-80% szans), albo będzie happy end ze sceną łóżkową w kilka osób xD
Szósty odcinek to totalna porażka z masą słabego fanserwisu, a Saito jest totalnym kretynem. Nie wiem jak ten baran może walić smuty, że chce być tylko z Luisem bo go kocha... jak zrobią jeszcze takie odcinki to ta seria dostanie ode mnie ocenę 3/10, ale po zapowiedzi następnego myślę, że może się coś w końcu zacznie dziać.
Ja bym chciał, by Saito wrócił do swojego świata i o wszystkim zapomniał xD
Tak by było najlepiej bo zaczyna mnie już wku***ć jego głupota. A u siebie to wyrwie jakąś fajną japonkę, która nie będzie czarować jakimiś eksplozjami bo taki ma kaprys i git majonez :D
Tak by było najlepiej bo zaczyna mnie już wku***ć jego głupota.
Wiesz przecież, że bohaterowie haremówek zawsze tacy są? Nigdy nie zauważają starań kobiet, które ich kochają.
Co do epka. Fakt, słaby był. Podobała mi się szarpanina Louise z Henriettą w gorącym źródle, ale nie wybaczę Louise za tego plaskacza na księżniczce.
Cóż, widać, że Japończycy nadal je lubią, skoro wszystkie haremówki są podobne...
Tak by było najlepiej bo zaczyna mnie już wku***ć jego głupota.
Dziwne, że dopiero teraz.
Mnie ta postać zniechęciła do siebie już w I sezonie (szczególnie dlatego, że miałem porównanie do głównego bohatera z "Shany").
Wiesz przecież, że bohaterowie haremówek zawsze tacy są? Nigdy nie zauważają starań kobiet, które ich kochają.
Zawsze to na pewno nie. Jedni są faktycznie bardzo niedomyślni (główny bohater Infinite Stratos i wielu innych anime), ale niektórzy w pewnym stopniu wiedzą o co chodzi (główny bohater Ichiban Ushiro no Daimaou).
ale nie wybaczę Louise za tego plaskacza na księżniczce.
A to ciekawe. Zazwyczaj w haremówkach to dziewczyna bije chłopaka więc fajnie jak są takie sceny.
Chcę już zapomnieć o 6ep... nie dość, że filer, to jeszcze fanserwisowy.
Mi się wydaje, że wątki 'fabularne' w tym anime się skończyły. Teraz do końca pociągną:
1) Motyw haremu
2) Motyw koronacji Tabithy
3) Motyw odnowienie i prowadzenia 'rezydencji' wraz z mieszkańcami ziemA skończy się albo tak, jak napisał Xellos_Akatsuki, co jest wysoce prawdopodobne (daję jakieś 70-80% szans), albo będzie happy end ze sceną łóżkową w kilka osób xD
Dalej idą według fabuły, nie licząc 6ep, tyle że wycinają, mieszają i dodają od siebie ile wlezie. Nie będę dawać tego w spoiler, bo to już jest z wyciętego materiału.
1. A czego się spodziewaliście po tej bajce?
2. Tabhita miała zrezygnować z tronu na rzecz swojej siostry bliźniaczki Yossete. Ta jest magiem otchłani i miała później przyzwać Julia na swojego chowańca.
3. Wątpię, bo sądząc po zapowiedzi 7ep od razu przechodzą do motywu wojny z Elfami.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2012-02-12 22:04:00)
Sacredus, podzielisz się namiarem na nowelkę?
Baka Tsuki?