Nie jesteś zalogowany.
hmm ja nie umie porownac fate stay night do ZnT bo fate stay night to ma inny klimat ale ja tez chyba wole ZnT chociaz nie ogladlem do konca fata
FSN to klasyka dla mnie Mocny klimat, dobre anime, łezki były na końcu i cały czas naprawdę dobrze mi się oglądało - tak samo jak ZnT !!
Tak więc, finito Ja mam dobrze po ZnT już, jak będzie next seria to dobrze, ale żeby była naprawdę gorąca i mocna. A tak ogółem, to fajnie że zakończenie, ale dla mnie na końcu mogli strzelić trochę bardziej crymaker, [SPOILER ] bo łezki poleciały, ale za mało czułości było po ich spotkaniu ponownym gdy Saito wrócił, a mogli to ładnie wykorzystać, a tutaj louise latała i go strzelała czarami itd. [ SPOILER koniec]
I właśnie to, Ze Louise biegała za nim i strzelała go za każdym razem kiedy popatrzył sie nie tam gdzie trzaba podoba się nam najbardziej :p Bo nabiera klimatu :p Juz nie moge sie doczekac 3 seri
Aha powiedz ktos co to jest ten SPOILER bo sie tak zastanawiam i nic nie moge wymyślić. A pierwszy raz mam stycznosc z takim słownictwem
Ostatnio edytowany przez Sharinghan (2007-12-05 22:40:14)
[cytuj]Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego.[/quote]
Yhym dzieki
No własnie.. a bedzie w ogole trzecia seria ZnT ?? ;>
[cytuj] ale ja tez chyba wole ZnT chociaz nie ogladlem do konca fata [/quote]
żałuj hmmm to sa dwa inne anime, inne klimaty i nie wpoeidziąłbym ze wole ZnT anie FSN oba były swietne !
nom z tym sie zgodze
a co to za anime to FSN ?
Żartujesz ? albo co dopiero zainteresowales sie ogladaniem anime. FSN to majsterszczyk
Co do ZnT ... to juz nie moge sie doczekac 3-go sezonu
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-12-08 15:28:24)
FSN = Fate/stay night
Co do ZnT ... to juz nie moge sie doczekac 3-go sezonu
no ja tez
Panie ! Panowie !
Spokojnie Moze sie doczekamy, a jak nie to do konta i płakac
no dokonczylem ogladac FSN śmutne zakończenie
~Oabli, n00bem jesteś, widzę, to Cię uświadomię zanim ostrzeżenie skosisz. Nie pisz post pod postem, czytaj FAQ.
Nie widziałem F/SN, ale kojarzę z czym to się je. Jakoś nie widzę sensu porównywania tych dwóch tytułów. Czas chyba to ściągnąć w końcu Kolejny sezon ZNT będzie na pewno, nie ma się co zastanawiać, tylko czekać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
[cytuj]Kolejny sezon ZNT będzie na pewno, nie ma się co zastanawiać, tylko czekać[/quote]
Quithe masz jakieś sprawdzone informacje, czy tylko tak se kwiatki sadzisz?
Seria trzyma bdb poziom, wojna się jeszcze nie skończyła, Saito nie oddał pierścienia, w ostatnim epie ending był normalny, pewnie ma sporą publikę. Dodatkowo fakt, że nic nie było mówione o drugiej serii pewnie sprawdzi się i tym razem. Stąd moje wnioski
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ehh ~Quithe mowilem to samo o pierścieniu ^_^ hmm ...
nie wiem co powiedziec
Ostatnio edytowany przez Oabli (2007-12-09 16:15:17)
ehh ~Quithe mowilem to samo o pierścieniu ^_^ hmm ...
nie wiem co powiedziec
Ja bardziej niż pierścieniem zastanawiam się nad drugim Gandalfem (czy jak to sie pisze) który zatruł wode.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-12-09 16:28:24)
Zatruł wode???? o.O nic takiego nie było o ile nie pamietam o.O
jeśli już to zatruła i nigdzie nie było powiedziane, że jest jakimś drugim Gandalfrem, mówię tu o tej Sheffield