Nie jesteś zalogowany.
No i chyba wlasnie o to chodzi ?:P
Dla tego jest mocne
Jezeli chodzi o romans , to ze swojej strony moge polecic Kimi Ga Nozomu Eien.
Jeden z najlepszych jakie widzialem
Bardziej jest to połączenie romansu z tragadią, niemniej jednak wywiera spore wrażenia na widzach.
Zakończenie jest świetne Po prostu jakby gł. bohater zrobił coś innego to zacząłbym oczerniać to anime na wszystkich forach! A tak to jedno z najlepszych.
A ze swojej strony polecę onegai teacher i itsudatte my santa
Ja moge polecić 2 już wspomniane anime: He is my Master i RahXephon .
Mi sie bardzo podobalo Video Girl Ai ;]
NANASHI (http://www.nanashi-fansubs.com/) wĹaĹnie zapodali dĹugo oczekiwane release'y ostatnich odcinkĂłw anime Eureka seveN. Spolszczenie jak najbardziej w planach (01.-41. juĹź przetĹumaczone), wiÄc tym gorÄcej polecam owÄ seriÄ. JeĹli uwiniemy siÄ z tĹumaczeniami do Sylwestra - bÄdzie podwĂłjna okazja do chlania.
Więc tak narazie z tego co mi zaproponowaliscie:
1.Kimi ga Nozomu Eien- Zalatwilem juz obejżałem 2 epy i... To anime jest swietne! po 2 odcinkach juz prawie sie nie poryczałem...
2.Bokura ga Ita- Poczekam aż będzie skończone ale napewno się za to wezmę...
3.Nana- Tak samo...
4.Eureka Seven- to już zaczynam ściągać
5.He Is My Master to w następnej kolejności, ale obejże napewno
6.RahXephon- no nie wiem...
7.Video Girl Ai temu się będe musiał bliżej przyjżeć...
8.Itsudatte ma Santa- Tak samo...
9.Onegai Teacher i Twins- Oglądałem i polecam
10.Suzuka- oglądałem i również polecam (najlepszy romans jaki oglądałem)
11.Ichigo 100%- również oglądałem
12.Green Green- Tak samo...
13.Fushigi Yuugi- Też...
14.Boys Be..- To bym obejżał jak cholera ale brak subów...
Jakieś jeszcze propozycje?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-16 12:23:53)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
6.RahXephon- no nie wiem...
To sobie daruj. Szczerze powiem, że z trudem dotarłem do końca. Pierwszy odcinek jest niesamowity, ale kolejne to totalna kicha. Nie wiem jak to może mieć tyle fanów i takie dobre noty na przeróżnych serwisach. To taki klon Evangeliona, a romans tam wciśnięto na siłę, i czasami coś tam się dzieje w tym kierunku, by na końcu okazało się, że każda postać w tym anime kogoś kochała i każda... nie no już nie spoileruję. Ogólnie, moja rada, odpuść sobie.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
1. Shingetsutan Tsukihime
2. Midori No Hibi, School Rumble (komedia romantyczna, choć chwilami mam wrażenie że niezbyt romantyczna)
nie bede powtarzala bo te ktore bym polecilam niektore sa wiec dodam
Peach girl http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=2743 dla mnie najlepsze:)
Paradise kiss http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=3145
Ayashi no Ceres http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … me&aid=131
1.Shingetsutan Tsukihime- Oglądałem było to pierwsze anime jakie obejżalem na kompie (dzięki niemu dowiedziałem się co to anime/manga) polecam to anime z czystym sercem i mam wielki RESPECT dla niego
2.Midori No Hibi- rownież oglądałem i również polecam
3.School Rumble- mam ale to jakos mi bardziej podchodzi pod czysta komedie niz komedia romantyczna...
4.Peach Girl- napewno obejze, ale potem:P
5.Paradie Kiss- obejzalem 1 ep. i jakos mi nie podchodzi ale mam na plytce wiec moze kiedys...
6.Ayashi no Ceres- będe się musiał tym bardziej zainteresowac...
A oglądał ktoś może "Hachimitsu to Clover", "Air" albo "Koi Kaze"?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-16 14:02:50)
Ja zaproponuje 6-cio odcinkowe anime Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora piękne ...
2. Iketeru Futari
Ja zaproponuje 6-cio odcinkowe anime Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora piękne ...
Zgadzam się warto obejrzeć:D[okej]
A ja zaproponuje jedyne i niepowtarzalne bo drugiego takie bądź lepszego nie zrobili. LOVE HINA!!! A jak mi ktoś poda tytuł równie dobry co ten to... padne:) No i prócz tego polecam jeszcze Futakoi Alternative, Mahou Sensei Negima, Air[okej], Chobits (ale to już mniej), D.N.Angel było całkiem przyjemne, GIRLS BRAVO oba sezony ([okej][okej]gorąco polecam), Lamune (dostępne na fansub.tv - takie lekkie romansidełko),My Hime, Midori no Hibi, W-Wish, Shuffle, Tenchi Muyou GXP. Osobiście nie polecam Onegaiów[baka] (Twins jakoś ujdzie). Jak by co wszystkie te pozycje posiadam[szpan] Zachęcam do wymiany moja lista
Ostatnio edytowany przez iglasty (2006-10-16 16:15:48)
I love spaghetti but I got shhit on it!
A ja zaproponuje jedyne i niepowtarzalne bo drugiego takie bądź lepszego nie zrobili. LOVE HINA!!!
Wiesz, ja LH uwielbiam, ale miało nie być takie w którym jest 5 dziewczyn i jeden gość, a LH jest wręcz dobitnym przykładem takiego anime (no dobra, w późniejszych odcinkach jest więcej niż 5 dziewczyn), podobnie Mahou Sensei Negima (tu już jest 30 dziewczyn).
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-16 16:36:15)
2.Romans/Ecchi/Comdey = Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan (no co!) ale tak na serio Iriya no Sora, UFO no Natsu też dobre
Hand Maid May , Rizelmine i przede wszystkim Kareshi Kanojo no Jijou
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2006-10-16 16:41:25)
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Ja mogę polecić kilka już wymienionych. Romanse oraz romanse z elemętaki komedii. Green Green, Onegai teacher i Onegai Twins, Kimi ga nozomu eien, Midori no hibi, noi jedno ostro komediowe ( wiem że jest pięć babek i jeden chłopak ale cóż).
Kenshin OAV, hłehłehłe.
Oj kurcze tyle tego:P Thx! i to wielkie!!! wam wszystkim!!!
pierwszy na ruszt poszedł Kimi Ga Nozuku Eien, kolejne na ruszt pojdzie Eureka Seven lecz aktualnie sciagam a potem juz nie wiem:P ale jestem pewien, ze sie nie zawiode:P mam tyle do wyboru, ze HEJ!
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-16 19:12:30)