Nie jesteś zalogowany.
No i stało się w Chapter 382 Jiraya wyzionął ducha, a walka była niczego sobie.
no rzeczywiscie , wkurza mnie tylko to iz jiraya nie powiedzial na glos kto to jest pain tylko musil za pomoca paluszka przeslac wszystko zabce
ciekawe jaka technike dal jiraya zabie zeby przekazala naruto ??, to teraz tylko tsunade umrze i naruto bedzie hokage
No i po Jirai. Naprawde szkoda..... przynajmniej zdążył przekazać żabce całe informacje jakie zebrał o Painie. Nie dość że Naruto stracił rodziców (jego matka była najprawde ładna !) to teraz i ojca chrezstnego.... Teraz tylko czekać na reakcje Naruta....
ale czy on napewno zginol?? zobaczcie ze ta zabka zaczyna twozyc jakies pieczecie to mozliwe ze to jeszcze nie koniec a no i te twarde slowa staruszka zeby sie nie poddawac chyba nie po to wstal by pasc po paru sekundach:D ostatnie 2 chaptery czytalem po ang a nie jestem zbyt dobry w angliku wiec nie mam pewnosci:P ale mam nadzieje ze jakos wyzyje bo jest on jedna z leprzych postaci w anime
Wrócił do życia na pare sekund żeby przekazać żabce informacje, a gdy już kończy żaba mówi coś w stylu "Dobra! Mam wszystko!" Po za tym Jiraja mówi że teraz wszystko zostawia Narutowi.
Ostatnio edytowany przez maryska (2007-12-15 15:40:25)
Naruto stanie przed tą wielką żabą i zostanie nowym Żabim Pustelnikiem wraz ze wszystkimi jego mocami - w ten sposób dorówna Sasuke
porzyjemy zobaczymy:D mam nadzieje ze przezyje:P a jak nie to niech turla boba:P nie moge sie doczekac kolejnego chaptera
Obito = Tobi nie wiem czy zauwazyliscie ale w nicku Tobi sa wszsytkie literki z imienia "Obito" ;d tylko ze roznie umiejscowione !!
Przecież ja to już tydzień temu pisałem[bzdura] A tak poza tym to nie wszystkie litery tylko jedno "o" z Obito trzeba wykreślić:P
Dzienx. (Sir_Ace nie chodziło mi o kupowanie tylko ściąganie!)
marco199 nie boj sie kazdy doskonale wiedzial ze chodzi ci o sciaganie tylko jak bys nie zauwazyl to naruto jest wydawane w polce czyli posiada licencje , wiec nikt nie powinien ci podawac na forum linka , mogl by ewentualnie na PW
Dzieki Kasumo! Teraz moge już dać cynk jpfowi i włascicielom domeny o tym że mamy tu ABSOLUTNIE nielegalny proceder;P
(i prosić o interwencje xD jpf - prawną a webdowi - zamkniecie strony )
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-12-16 18:40:10)
Post pod postem ale co tam;P w najnowszym chapterze koniec konców sie wyjasnia Pain mówi:
"Right after MADARA ordered me to capture nine-tails." jeszcze jakieś pytania?:P
To nie musi byc koniecznie "oryginalny" madara tylko wskrzeszony jedna z technik albo jego duch przeniesiony do innego ciala.
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-12-24 15:36:10)
a jiraya nie zyje ?? bo w koncu wpadl do tego jeziorka i jeszcze cos tam gadal wiec moze przezyje jakos
~raziel4ever, raczej tak.
A Akatsuki rządzi Madara.:P
Ostatnio edytowany przez dulu (2007-12-24 16:11:09)
Więc wszystko jasne xD żaden Tobi-Obito tylko Madara:P
Czyżby Sasuke zabił Itasia? xD.
Czyżby Sasuke zabił Itasia? xD.
Hm. Moim zdaniem to byłaby za szybka walka. Może to tylko "wstęp" Chyba że Kishimoto chce szybko zakończyć mangę
Albo Itasiek wprowadził Sasuke w kolejne genjutsu ;p.
A nawet jeśli od razu by go zabił to ta walka w anime by trwała conajmniej 5 odcinków znając zycie xD.