Nie jesteś zalogowany.
Muszę stwierdzić, że robi się coraz lipniej. Nawet ten nowy sharingan Sasuke jako tako śmiesznie wygląda (co on ma, dwa atomy w oczach, czy co?)
Mi sie tam ostatnie chaptery podobają. Ciesze się ogromnie że kretynski pomysl ze Itachi mogl zabic cala swoja rodzine i zostac wyrzutkiem tylko by sprawdzic swoje umiejetnosci , znalazl inne rozwiazanie , bo ten punkt byl najslabyszm ogniwem w historii.
Zdziwlem sie troche jak sie okazalo ze po uslyszeniu calej historii sasuke zignorowal fakt ze Itachi pragnal chronic wioske , i teraz sam zamierza ja zniszczyc. Ale po glebszym zastanowieniu , faktycznie okazuje sie ze sasuke nie mogl tak naprawde wyznaczyc sobie innego celu.
A co do tego ze Sasuke jest non-stop power upowany , to chyba wszyscy zauwazyli ze stracil pieczec ?
Wszystko to super przewidywalne, Sasuke dostał atomowego Mangekyo Sharingana, okazał się zapalonym ornitologiem i ma zamiar zniszczyć wioskę;)
Całość oczywiście według planu Madary, który w przyszłości będzie chciał mu wykraść te oczy. Wtedy Sasuke podwinie ogon i z płaczem poleci do Naruto co by odpalił Kyuubiego i uratował go i jego Hawk teammates (chociaż ich już pewnie Madara ubije.)
Danzo, pierdzielony złamas... co on planuje? Tak bezczelnie zabijać małe żabki
Jak to co? Destroy Konoha
Danzo sam wyjdzie i polozy Paina xD
Danzo sam wyjdzie i polozy Paina xD
Danzo jest za cieńki w te klocki. Ja tam czekam na rasengana Naruto w trybie hermit Bo pewnie to po kryjomu trenuje.
Co do Kakashiego, pewnie w pytę będzie dostawać, ale nagle Naruto się w ostatniej chwili zjawi (dostanie objawienia czy może żabka go duchowo poinformuje Oo?) i pokaże się w trybie hermit czy coś i zacznie się główna walka. Pewnie Naruto wygra swoim skosanym skillem - rasenganem, którego w końcu będzie mógł używać bez zagrożenia dla zdrowia z użyciem energi natury (bo jakże główna postać może przegrać) i głównym bosem Akatsuki okaże się któś inny, czyli ten, który działa z ukrycia (przekazuje chakrę swoim "podwładnym trupkom, duchom?") i będzie zaś akcji na 50-100 chapterów, czyli będzie czas dla twórców, żeby wymyślić coś nowego .
oo cos dziś sie te chapeterki szybko pokazały ..
Jak dla mnie Kakasz dostaje tym gwoździem w oko ... a Pain traci nim zainteresowanie a potem trafia na Naruto a ten Mu baty spuszcza ...
^^
Jesli Naruto pokona Paina za pomoca rasengana i klonow (jak to sie dzieje od polowy pierwszej serii w kazdej walce) to pozostanie jedynie smiac sie z ograniczonosci tworcow...
PS. Mi tez sie wydaje ze kakashi dostal gwozdziem w oko. Pozostaje tylko pytanie czy w prawe, czy w sharingana (jesli straci sharingana to sobie juz z akatsuki nie powalczy )
ano niestety twórcy ostatnio nie maja pomysłu na dobre skile dla naruto
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
W sumie licho wie co z Kakashim. Asumę uśmiercono, Trzeciego Hokage także. Dużo postaci tam ginie, więc można by i Kakashiego zabić. No ale skoro taka poboczna postać jak Iruka żyje, to wątpię, by Kakashi ducha wyzionął, chociaż może zdałoby się, aby został przez Paina nadwątlony.
Hmmm, a może nas zaskoczą jakoś i tak np. wywieje całą wiochę Konohę w kosmos i zostanie tylko biedny Naruto, który będzie się mścił, ale eee.... chwila, właściwie to nic nowego wtedy nie będzie; całe Naruto praktycznie się opiera na motywie zemsty .
Ostatnio edytowany przez gorczaker (2008-10-31 18:24:02)
Wtedy Sasuke zalatwi Akatsuki za to, ze nie mogl sam zniszczyc konohy ^^
Hmmm, ostatni chapter ciekawy. Jakoś nie chce mi się wierzyć aby miał zginąć najbardziej lubiany bohater tej mangi czyli Kakashki (mój osobiście również). Jeżeli autor go uśmierci seria straci w moich oczach jeszcze bardziej.
W ogóle motyw z tym całym Danzou też ni w 5 ni w 10, za dużo wątków na raz.
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2008-11-07 15:16:40)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Ja tam jestem zadowolony, że Kakaszi nie żyje, może ten narwany blondyn wreszcie zacznie działać.
Eno, eno, w tym tempie rzeczywiście wywieje Konohę w cholerę
Tylko kto poinformuje w końcu tego narwanego blondyna :?
I jak tam wrażenia po najnowszych chapterze? Spotkanie Kakashiego z ojcem chyba definitywnie oznacza jego śmierć, nie? I ciekawe, czy Naruto będzie mógł się połączyć z tą żabą, czy będzie musiał walczyć solo. Chociaż jak tak dalej pójdzie, to nie będzie o co, bo i nie będzie osady
To spotkanie z papą tylko wyjdzie Kakashiemu na zdrowie, on zaraz powróci do świata żywych i pewnie tata mu zdradzi jakąś tajemnice mocy, dzięki której będzie jeszcze lepszy. Ta manga wkracza na nowy poziom... głupoty