Nie jesteś zalogowany.
Na początek mam pytanie. Grał ktoś w tą gierkę? Ja akurat nie miałem stycznośći z tym tytułem.[deprecha] Pytam się ponieważ na początku przyszłego roku ma wyjść anime na podstawie DMC, a zapowiada się nadzwyczaj ciekawie. Za realizację projektu będą odpowiedzialne takie potęgi jak WOWOW, Madhouse i Capcom[okej]
Zresztą popatrzcie tylko na rubryczkę "staff"8-D :
Strona oficjalna projektu
Jest wątek w "Grach" o PCtowym DMC3.
O_o DMC anime :> juz sie nie moge doczekac mam nadzieje ze bedzie "kozackie" jak gra xDDD
ja gralam, gierka wypas:)) mam nadzieje ze anime tez bedzie niezle
Na początek mam pytanie. Grał ktoś w tą gierkę?
Oczywiście przeszedłem wszystkie części Devil'a i uważam że jest to jedna z lepszych gier na PS2[chyba jest to też na PC, ale nie widziałem tego na to, więc nie wiem jakie jest ]
Mam nadzieje że będzie tam brat Dante'go Vergil i ta jego super uber wypas katana ^^ Szkoda tylko że będzie to miało TYLKO 12 ep. bo moim zdaniem jakby dali jakąś długą serie np. 120 ep. to żaden fan DMC nie czuł by się obrażony ^^ Kłade wielkie nadzieje w ten tytuł
Oczywiście zabieram się za tłumaczenie tego ^^
ktoś już wie kiedy będzie pierwszy odc?:D
ja pozostali, też nie mogę się doczekać:)
ps. może też doczekam się wersji anime God of War[szalony]
Już jakiś czas temu słyszałem o tym i się też nie mogę doczekać
Coś związane z Onimushą 4 też miało wyjść... OAVka czy cuś
EDIT:
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-10-26 15:08:26)
Giera absolutnie killuje, muzyka genialna, filmiki nie z tej Ziemi, grywalność dosłownie wystrzelona w kosmos. I do tego ten hardcore kiedy się gra na poziomie "Dante must die" (ale tylko Dantem i najlepiej nie w Special Ediion). U mnie DMC 3 jest najlepszą grą komputerową i konsolową zaraz obok genialnego Final Fantasy VIII. Jak anime będzie tak dobre jak gra to chyba Madhousowi i Capcomowi kapliczkę postawię.
Mam nadzieje że będzie tam brat Dante'go Vergil i ta jego super uber wypas katana ^^ Szkoda tylko że będzie to miało TYLKO 12 ep. bo moim zdaniem jakby dali jakąś długą serie np. 120 ep. to żaden fan DMC nie czuł by się obrażony ^^ Kłade wielkie nadzieje w ten tytuł
Anime ponoć nie będzie oparte na żadnej część gry, tylko opowiadać będzie historię pomiędzy DMC i DMC2. Słyszałem też, że może to być uzupełnienie do nadchodzącego DMC4(więc Dantego i Vergila raczej nie uświadczymy):]
Jezeli bedzie sie dzialo pomiedzy DMC i DMC 2 to na 100 bedzie to cos zwiazanego z DMC 4 a wtedy nie bedzie Dantego... ale Nowa postac "Nero" jest do Dantego podobna jak 2 krople wody:P. Skoczylem wszystki serie (1,2,3, se) wiec za anime napewno sie wezme. Tak samo wsumie za Onimusha OVA bo serie gier jest rowniez zaje***a
EDIT: patrzac na anidb.net to onimusha OVA bedzie powiazana z 4 czescia gry i... wyszla juz 26 lipca 2006!!!! widzial to ktos?
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-10-26 15:44:42)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ale Nowa postac "Nero" jest do Dantego podobna jak 2 krople wody:P.
Może i jest, ale Dante i tak jest lepszy .
ps. może też doczekam się wersji anime God of War[szalony]
Niestety ale akurat GoW to jeden z niewielu slasherów na podstawie których żadne anime nie wyjdzie, a powód jest prosty - to nie jest japońska gra.
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2006-10-26 16:28:17)
cieslak napisał:Mam nadzieje że będzie tam brat Dante'go Vergil i ta jego super uber wypas katana ^^ Szkoda tylko że będzie to miało TYLKO 12 ep. bo moim zdaniem jakby dali jakąś długą serie np. 120 ep. to żaden fan DMC nie czuł by się obrażony ^^ Kłade wielkie nadzieje w ten tytuł
Anime ponoć nie będzie oparte na żadnej część gry, tylko opowiadać będzie historię pomiędzy DMC i DMC2. Słyszałem też, że może to być uzupełnienie do nadchodzącego DMC4(więc Dantego i Vergila raczej nie uświadczymy):]
hmhm szkoda że nie będzie tej katany szkoda też że nie będzie Dante ale tylko żeby były zachowane: klimat gry, muza, pełno krwi, dużo rodzajów potworów i broni no i demony
kurna szkoda że tylko 12 ep. ale jeśli seria odniesie sukces to chyba wydadzą kolejny ep.
a co do gier na podstawie anime to szkoda że nie wydadzą anime pod tytułem Guilty Gear kiedyś wyszedł trailer 5 minutowy i tylko na tym się skończyło
Ja również cieszę się z tego newsa!
Co do Guilty Gear... to też bym pooglądał Kuradobei Jam w anime... (Byle, żeby nie zmaścili tego jak Tekena).
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Ja również cieszę się z tego newsa!
Co do Guilty Gear... to też bym pooglądał Kuradobei Jam w anime... (Byle, żeby nie zmaścili tego jak Tekena).
Tekken śmierdzi ******
z tego co anidb podaje to DMC ponoc miał wyjść na początku 2007roku! cały czas czekam na 1 epek i mam nadzieje ze na 13 sie nie skonczy
Ostatnio edytowany przez Hyuga (2007-01-02 23:27:52)
grupa Kuruoshii Anime zabiera się za to anime
Gra jest genialna, dobra fabuła, bardzo ciekawa główna postać oraz wszystko na najwyższym poziomie, całkowicie zgadza m się z zergadis0. Ogólnie mówiąc, patrząc na sam fakt że za anime biorą się twórcy Death Note, wiadomo już, że anime będzie naprawde miało wypasioną kreskę. Pozostaje czekać, mam nadzieję że niedługo bo przecież dobił rok 2007, w każdym razie, ważna jakość, poczekać zawsze można.
pojawił sie promo dotyczący DMC jak ktos jeszcze nie widział ma tu link do torennta
i jak widziałem to Dante chyba będzie występował w anime:)