Nie jesteś zalogowany.
No niestety zassysam dopiero i nie wiem dokladnie co to je znalazlem wiec zapodalem . Niestety screeny tez wydaja mi sie jakos gropodobne :/ moze tak jest zrobiony ?? Nie wiem trejla nie widzialem.
Podejrzewam, że coś podobnego do FF: DoC, ale też ściągam .
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-27 22:01:00)
Skriny ladnie wygladaja. Az sciagne i oblookam
lakimakromedia napisał:A tutaj macie link do [SLF-Raws] Onimusha Dawn of Dreams the Story
[url=http://img143.imageshack.us/img143/4553/onimushadodyi1.jpg]
tutaj z kolei screeny z tego avi'ka[/url]Hmmm... jakieś dziwnie to podobne do gry. Czy to przypadkiem nie jest zwykły zlepek filmików w niej występujących (niektóre z tych screenów to ja nawet pamiętam mniej więcej gdzie były)?
To screeny z gry, jestem pewnien, bo nawet kilka z nich też kojarzę.
No wiec jest zrobiona komputerowo, no bo jakze inaczej Posiada normalny poczatek i koniec [znaczy sie napisy na koncu i wstep na poczatku]. Przelecialem ja tylko [bezskojarzen] i wydaje sie miec fabule [ale gra pewnie tez ma, a nie grralem w nia :/ ]. Takze niech oceni ja ktos kto gral Ogolem wyglada ladnie choc jakby ciut stara byla ze wzgledu na swoje animacje, wiec ....
Ja to ripowałem z DVD więc może coś powiem
Otóż Onimusha Dawn of Dreams the Story jest jak ktoś już wspomniał 'zlepkiem' cutscenek z gry, które zostały złożone w jedną całość, a ta z kolei opowiada historię Tłumaczenie w toku
Jakość tego jest taka jak widać DVD było słabej jakości (to avi się niczym nie różni ). A poza tym to są czyste cutscenki z gry, bez żadnych dodatkowych dopalaczy i fajerwerków xD
Ostatnio edytowany przez strusic (2007-04-28 08:38:42)
Ja to ripowałem z DVD więc może coś powiem
Otóż Onimusha Dawn of Dreams the Story jest jak ktoś już wspomniał 'zlepkiem' cutscenek z gry, które zostały złożone w jedną całość, a ta z kolei opowiada historię Tłumaczenie w toku
Jakość tego jest taka jak widać DVD było słabej jakości (to avi się niczym nie różni ). A poza tym to są czyste cutscenki z gry, bez żadnych dodatkowych dopalaczy i fajerwerków xD
Czyli w ogromnym skrócie - nie mam po co tego ściągać:P.
Pierwszy odcinek ma pokazać się 14.06.2007, więc czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że będzie to dobry tytuł i fajnie się będzie go tłumaczyło. Choć spodziewam się, że nie tylko ja będę tłumaczył.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-06-02 00:01:46)
Pierwszy odcinek ma pokazać się 14.06.2007, więc czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że będzie to dobry tytuł i fajnie się będzie go tłumaczyło. Choć spodziewam się, że nie tylko ja będę tłumaczył.
Jakoś nie mogę wyobrazić sobie openingu do tego anime:/ Oby tylko nie był po japońsku:] Chociaż szanse marne, bo wszystkie gry DMC w NTSC i PAL miały anglojęzyczny OST:] Więc... Kto wie, kto wie:]
Ja mam nadzieję, że dadzą muzę z gry, bo jak tego nie zrobią, to na 95% będzie do dupy. Chociaż jak dadzą jakiś ciężki rock albo coś heavy metalowego (w stylu ope/end Death Note), to myślę, że będzie gitez pompez majonez.
opening i ending z death note nie jest heavy metalem jakbyś nie wiedział.
opening i ending z death note nie jest heavy metalem jakbyś nie wiedział.
A czy ja powiedziałem, że jest heavy metalowy? Napisałem, że fajnie byłoby, gdyby był w takim stylu.
14 czerwiec... prawie jak na moje 18 urodziny (15 czerwca mam ). Co do ścieżki dźwiękowej - mogliby zostawić kawałki z DMC3, w zasadzie to mogliby nawet zostawić angielski dubbing, bo w grze wymiatał.
cieslak napisał:Pierwszy odcinek ma pokazać się 14.06.2007, więc czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że będzie to dobry tytuł i fajnie się będzie go tłumaczyło. Choć spodziewam się, że nie tylko ja będę tłumaczył.
14 czerwiec... prawie jak na moje 18 urodziny (15 czerwca mam ). Co do ścieżki dźwiękowej - mogliby zostawić kawałki z DMC3, w zasadzie to mogliby nawet zostawić angielski dubbing, bo w grze wymiatał.
Tylko nie angielski dubbing. Chcę japoński, a jak już taki będzie , to niech głos Dantego będzie jakiś spoko, a nie jakiegoś "lalusia". xD
jak oglądałem trailer, to byli podani japońscy seyuu, więc chyba będą po japońsku zasuwać:)
nawet są podani na ann i w jakich anime dawali głos:) powiem, że nawet może być ten co daje głos Dante:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-06-02 10:07:48)
Ja też oglądałem trailer i po nim wnioskuję , że DMC będzie największą porażką sezonu.
jak nie skopią scen walk, bo fabuły to raczej jakiejś skomplikowanej nie będzie pewnie mieć, to anime powinno byś w miarę fajne:)