Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
[cytuj]~MistrzSztuki napisał(a):
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!
Nie wyrobię! Co za ludzie! Jesteście świetni! BRAAAWO!
Ten trailer cały, to zlepek scen z Matrixa, X-Menów, Spider-mana, Constantina itd. itd. itd. itd. nie wyrobię...[/quote]
Gościu... ty to masz ping gdzieś koło 2300ms nie do chodzi do ciebie impuls na czas przewidywany[baka]
A tak btw to raczje nie wyobrażam sobie żeby po nerwie szfendały się jakieś hobbity i golumy[kupa]... po prostu mój umysł nie przyjmuje takiej wizji do wiadomości, a jak na to patrze to przeciesz te Wasze wizje kto tam będzie grał itp to są one wykreowane przez dziesiątki takich trailerów - fakeów... jak by nie patrzeć w morde:) mam tylko nadzieję że w tym filmie ojca Shinjego nie będzie grał żaden gandalf albo dubledore... już nie wspominając o głównych laskach i tych z trailerów... bo będzie totalny[shithappens]
Ostatnio edytowany przez iglasty (2006-10-27 09:25:56)
I love spaghetti but I got shhit on it!
Fake i tyle!
trailer jest zmontowany bardzo ładnie, tylko wytrawne oko wyłapie te sceny.
Zmontowany jest całkiem nieźle, na pewno lepiej niż niejeden AMV mi się podobał... ale jeszcze się okarze, że więcej Evangeliona w sobie ma ten FAKE niż film co powstanie w przyszłości.
PS: to samo wałkowaliśmy przy "Transormers" - tyle, że tam trailer nie był fakiem (lol) i po zapowiedzi można było wnioskować, że wszystkie są najeźcami. Bezsens! A gdzie deceptikony i autoboty?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-27 09:33:57)
Zmontowany jest całkiem nieźle, na pewno lepiej niż niejeden AMV mi się podobał... ale jeszcze się kojarzę, że więcej Evangeliona w sobie ma ten FAKE niż film co powstanie w przyszłości.
Jeżeli taki miałby być faktyczny film to ja bym nawet reklam nie oglądał bo bym się zeźlił. Takie animacje to mogli by sobie o kant du.. potłuc...[blee]
I love spaghetti but I got shhit on it!
ODP all. Bedzie to Shit 2008heheheehehehhehee. Niech Ĺťyje Neon Genesis Evangelion. Niech żyje Japonia. Niech żyje Ja i... Wy no wy hehe.
Ps.Hermiona sucks popsula all.Amerykanie wszystko psuja,partola,niszcza,zj*buja, ITP
ale Hermiona to brytyjka i film "harry potter" tez jest z anglii:P
O tym że film będzie wiadomo już od kilku dobrych lat i zanim go skończą kolejne tyle minie, widzę że ktoś się naprawdę szybko obudził no ale skoro niektórzy o tym niemieli pojęcia lepiej żeby postał taki temat ;p btw jak ktoś nie wierzy w film to tu jest link http://eva.trivialbeing.net/
Film jak by się bardzoooo postarali amerykanie z japończykami. mógłby być naprawde dobry. A te filmki to kolesie z nudów zrobili....
a mnie się wydaje że zrobią coś w stylu godzilli tej japonskiej albo cos w stylu power rangers
hahaha ale bym mial pompe!:P:P
lol zeby zrobic tyle artów i do tego tak bardzo dokładnie, ze szczegółami i wogole pięknie to trzeba się naprawdę nudzić... albo mieć talent
ale jeszcze się okarze, że więcej Evangeliona w sobie ma ten FAKE niż film co powstanie w przyszłości.
Pamiętam jak oglądałem kiedyś film "Mario Brothers" (mały byłem więc cicho ) to nie miał nic wspólnego z bajkami czy też grami[brakslow]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-10-27 14:43:42)
Strony Poprzednia 1 2 3