Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
nikt nie wie ??
W sumie najlepiej, gdybys wywalil wszystkie kodeki i zainstalowal jedna paczke np. k-lite. Czesto instalowanie kupy roznych kodekow z roznych zrodel potrafi cuda robic. Jesli chodzi o info o kodekach, to masz w k-lite w toolsach taki bajer jak Gspot codec information. Tam mozesz sprawdzic co jest jest wymagane do odtwarzania danego pliku wideo (w .avi sie sprawdza, w innych typach nie jestem pewien).
Co do winampa, to w opcjach w typach plikow trzeba zaznaczyc .wav zdaje mi sie.
domo
Przed wywalaniem, czy tam doinstalowywaniem kodeków warto utworzyć punkt przywracania systemu, bo przywracanie zwykle naprawia ewentualne szkody wywołane podobnymi praktykami.
co do Invalid first byte of EBML integer: 0 to wyskakuje, jak plik nie ma jakiś początkowych danych (bajtów)... wiem, bo zawsze jak próbuje otworzyć ściągane mkv, to takie coś wyskakuje, póki nie ściągnie odpowiednich danych...
hmhm
cofnÄ
Ĺem do dnia gdzie wszystko dziaĹaĹo i ciÄ
gle to samo
zauwaĹźyĹem Ĺźe nie dziaĹajÄ tylko te plki ktĂłre zostaĹy ĹciÄ gniÄte przez BitComet'a
kurnaaaaaaa
Odpal komete raz jeszcze i sprobuj posidowac te pliczki. Mozliwe, ze jakies bledy przy sciaganiu byly. Progs powinien ci je raz jeszcze "przemielic" i ewentualnie dociagnac i zamienic uszkodzone czesci.
Strony Poprzednia 1 2