Nie jesteś zalogowany.
no ciekawe czy w niedziele coś będzie słychu o R2... ale oficjalnie ma właśnie w niedziele wyjść, jak ktoś będzie mieć linka do raw'a , ewentualnie ang hardka to wysyłać mi na PM !!
ilość seedów do tej wersji XPbI4 powala ^^
Z lepszych jakosciowo wersji polecam paczke [KPDM][Code_Geass][DVDRIP][H.264_AC3] . Jezeli chodzi o seedy to naprawde nie jest zle
A jezeli chodzi o R2 to ciekawe jest jaka grupa sie tym zajmie od kiedy CG R2 zostal zlicencjonowany :O . Shinsen-subs juz chyba odwolal swoje plany. Mymenclave moze i bedzie subowal, ale jak tak to trzeba uzbroic sie w ogromna cierpliwosc (dluugi czas oczekiwania na release). Imo byloby najfajniej gdyby grupa GG reaktywowala sie w tym samym momencie
no ciekawe czy w niedziele coś będzie słychu o R2... ale oficjalnie ma właśnie w niedziele wyjść, jak ktoś będzie mieć linka do raw'a , ewentualnie ang hardka to wysyłać mi na PM !!
Glupie pytanie :F . Tak tylko poinformuje ze to chyba najbardziej oczekiwane anime w tym sezonie (i jedno z niewielu w tym roku).
Ostatnio edytowany przez ciapek (2008-04-04 21:54:56)
Nie no gg-fansub obiecało na swojej stronie, że będzie subować też 2nd sezon więc ja na nich liczę tak jak w 1st sezonie.
dla tych ze słabszymi PC :p jest jeszcze:
[Taedium]_Code_Geass_-_01-25_DVD_[720x480][x264_&_HE-AAC]
też świetna jakość
nie no drodzy panstwo,:D dzis wychodzi code geass :-) jakies pomysły skad go dorwac? o 17 ma byc puszczony tylko nie wiem jakiego czasu :/
moze ktoś lepiej zrozumie :
"Slated to air across Japan on MBS and TBS from April 6, 2008, on the network's Sunday 17:00 timeblock "
pozdrawiam! i zycze jak najszybszego dorwania odcinka i zarzuceniem linka;-)
Jesli o 17 u nich to u nas o 8 ponieważ jest 9 lub 10 godzin różnicy. My mamy +1 oni chyba +9/+10
ktoś to tłumaczy ? bo GG z tego co na aniDB pisało, to też porzucili projekt z powodu licencji
Ostatnio edytowany przez luki349 (2008-04-06 08:37:29)
Jesli o 17 u nich to u nas o 8 ponieważ jest 9 lub 10 godzin różnicy. My mamy +1 oni chyba +9/+10
9h roznicy to jest pomiedzy JST a UTC. My mamy czas letni czyli UTC+2, wynika z tego ze jest 7h roznicy.
neverar napisał:Jesli o 17 u nich to u nas o 8 ponieważ jest 9 lub 10 godzin różnicy. My mamy +1 oni chyba +9/+10
9h roznicy to jest pomiedzy JST a UTC. My mamy czas letni czyli UTC+2, wynika z tego ze jest 7h roznicy.
przyjąłem do wiadomości:)
panowie spokojnie, nie lepiej poczekac na porządne PL tłumaczenie odcinka ? Ale skoro juz w JP laciał, to lada chwila raw powinien wyjsc
na tokyotosho pojawił się RAW, dla spragnionych
a jakby ktoś nie zdążył zobaczyć openingu nowej serii to tutaj macie do ściągnięcia
http://rapidshare.com/files/105266659/C … g.mp4.html
Dla mnie ten op wymiata, a różne ujęcia robią smaka!
[Zero-Raws] Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 01 RAW (D-TBS DivX6.6 1280x720).avi
dla tych co nie wiedza co to tokyotosho
[Zero-Raws] Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 01 RAW (D-TBS DivX6.6 1280x720).avi
dla tych co nie wiedza co to tokyotosho
bosko już się nie mogłam doczekać:D:D
wie ktoś jaka grupa bedzie robić ang hardsub?
Podobno GG, ale nie jestem pewny
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
walnęli licencje wiec nie będą to jakieś szczytowe grupy..
[Zero-Raws] Code Geass Hangyaku no Lelouch R2 01 RAW (D-TBS DivX6.6 704x396).avi
Fajnie, że będzie CG2 w HD, bo trochę tego brakowało w 1st sezonie.
mi to tego nie brak ;p ja bym już chciał wersje DVD^^
a HD to.. jedynie TV odtwarza ;]