Nie jesteś zalogowany.
Nie wiadomo czy będą coś zmieniać. Pewne jest tylko to że wyciekło te 6 min.
Nie rozumiem tylko po co zmienać... Oglądalność przecież im przez takie coś nie spadnie:o
Ostatnio edytowany przez gorczak (2008-04-15 21:17:49)
Przecież odejmująć op, przypomnienie poprzedniego epka, tytuł wychodzi jakieś ~2 min, Czyli zostają ok.4 minuty odcinka. Wg mnie dużo spojlera tam nie ma, i nie warto zmieniać całego odcinka.
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Nie ma za dużo spoilera? A jednak Przez ta końcówke już mam ochote na 4 epek...
hmmmm a może to wszystko chwyt reklamowy ?
albo ktoś wszystkich w jajo robi ^^
hmmmm a może to wszystko chwyt reklamowy ?
albo ktoś wszystkich w jajo robi ^^
niestety nie bo znalazłem te video... :/
To nie pic, pasuje wszystko jak ulał. Jak coś tu też bezposrednio:
http://v.youku.com/v_show/id_ch00XMjQzMDQwMzI=.html
/spoilery o wycieku
Lulu paraduje w nowych ciuszkach (były pokazane na którymś skanie z magazynu, więc to nie pic), a CC jest w tych nowych czarnych super ciuszkach, poza tym haha, Viletta nadzoruje non stop Lulu a tenze ją i wszystkich przechytrzył. No i jego konfrontacja z Rollo... Próbuje na nim użyć Geass, a w efekcie Rollo używa swojego, który daje mu moc "teleportacji" i Lulu tez już wie, że Rollo ma Geassa. Kyaaa~~
/spoilery koniec
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-04-15 21:34:47)
no tak ... no ale jak by zrobili taki przekręt ze niby im wyciekło to 6 minut ... to było by o tym głośno w sumie już jest ... co niezaprzeczalnie podbiło by im oglądalność ... i było by wokół nich strasznie głośno w prasie i TV ^^
kto wie czy tego nie zrobili specjalnie ...
Ile seedów xD
To są linki do tego wycieku tak?:)
Nie to ep2 od eclipse, wyciek masz wyżej od Nanami albo wbijasz na tokyotosho i w rawach jest ten wyciek.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2008-04-15 22:27:44)
[cytuj]/spoilery o wycieku
Lulu paraduje w nowych ciuszkach (były pokazane na którymś skanie z magazynu, więc to nie pic), a CC jest w tych nowych czarnych super ciuszkach, poza tym haha, Viletta nadzoruje non stop Lulu a tenze ją i wszystkich przechytrzył. No i jego konfrontacja z Rollo... Próbuje na nim użyć Geass, a w efekcie Rollo używa swojego, który daje mu moc "teleportacji" i Lulu tez już wie, że Rollo ma Geassa. Kyaaa~~
/spoilery koniec[/quote]
Też mi spojlery, mocy Rollo można było sie domyślić po drugim ep, tego że Lulu przchytrzy wszystkich tez(rutyna i tyle), nowe ciuchy C.C phi... Też mi wielkie halo
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?
Moc Rollo to nie teleportacja:P To nie jest takie banalne jak myślicie.
Spoiler
a co nią jest naginanie czasu i przestrzeni ?:P jak u Hiro Nakamury ?:P
a mnie tam dziwi jak to Zero na nowo umie sobie włączać i wyłączać Geassa
Spoiler
nie nie jest nią
SPOILER
Zatrzymywanie czasu
/SPOILER
No jak już przysłuchałam się RAWowi to też załapałam ta różnice. A to spryciarz
Spoiler
a co nią jest naginanie czasu i przestrzeni ?:P jak u Hiro Nakamury ?:P
a mnie tam dziwi jak to Zero na nowo umie sobie włączać i wyłączać Geassa
Spoiler
no nie wiem po 2epie tego nie widać - tz. jak se o Geass'ie przypomniał to teraz ma go cały czas ON !
SPOILER
Co napadło tego chińskiego bisza? Czy dobrze widziałem, członkowie zakonu zostali aresztowani? :O
a Rollo współpracuje z Villettą? czy jak xD
Co oni tam gadają
SPOILER NIE TAKI STRASZNY JAK GO MALUJĄ
Jakoś dziwnie wygląda mi te 6 minut... tak ściema
początek spoiler
jak dla mnie to ściema a z tym geas myślałem ze już nie może tego wyłączać i włączać tylko opanował to kiedy ma ludzi programować dobra reklamę sobie zrobili tymi 6 minutami nie mogę powiedzieć ze nie nawet niezła strategia marketingowa nie wierze żeby to było w 3 epie
koniec
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz