Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Tak na koniec dodam pewien interesujący szczegół, imię Suzaku nosił 61 cesarz Japonii[/quote]
Najczarniejszy scenariusz. Jezeli takie zakonczenie bedzie znienawidze to anime ...
[cytuj]Tak na koniec dodam pewien interesujący szczegół, imię Suzaku nosił 61 cesarz Japonii
Najczarniejszy scenariusz. Jezeli takie zakonczenie bedzie znienawidze to anime ...
to by było niezłe
Iii tam, zginał. Jeśli nie ma pogrzebu to znaczy, że jeszcze można postać wskrzesić! Ale nawet od tego bywaja wyjątki w CG (jak pogaduszki ze 'zmarłymi').
Suzaku ma tyle znaczeń po japońsku, że nie ma sensu sie tak daleko rozwodzić.
A Lulu robił wszystkim pranie mózgu, to teraz własna siostrzyczka mu tez musiała zafundować dla równowagi!
więc zwrot akcji w 6 odcinku był groźny... czyli teraz, że co
Raczej tak nie będzie, bo jego siostra ponad wszystko... i znowu tydzień czekania na kolejny ep... ech...
Ja chyba przestane ogladac CG R2 przez kilka tygodni i potem bedzie te kilka odcinkow pod rząd
Ja bym tak nie mogła A Lelouch na pewno nie postawi się przeciwko własnej siostrze.
A jak już przy imionach jestesmy, to imię C.C. czytaja "shi-tzu", oczywiście "shi" oznacza cztery czy śmierć, ot takie luzne nawiązanie.
Ostatnio edytowany przez Nanami (2008-05-14 12:33:33)
A jak już przy imionach jestesmy, to imię C.C. czytaja "shi-tzu", oczywiście "shi" oznacza cztery czy śmierć, ot takie luzne nawiązanie.
Może też oznacząć dumę, luksus, zamówienie, dokument.
Samo zaś Shi Tsu może być huśtawką lub w ogóle nie mieć żadnego znaczenia.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Świeżo po seansie.... i ....
Kurde myślałem ze dojdzie coś zaskakującego a tu pic na wodę . Do połowy odcinka lanie wody. Jednak dalsza część miodzio Karen nabiła niezłego exp'a , dostała nowe itemy i zdobyła leprze skille. Ogólnie zamiany na leprze i ta sieka(Karen jest w mojej top liście na 3 miejscu zaraz po Rei i Asuce z NGE). Tylko szkoda samurajów teraz może leprze mechy dostaną.
Ludzie przestańcie z tym że za mało mziu mziu, to nie komedia szkolna by dawać jakieś uczuciowo łzawe motywy. Ta Lulu z C.C do tego Karen i ta mała japońska arystokrata ?! taaaa harem i może pani profesor też?
Ale jak już jesteśmy przy laskach, Lulu wygra bo więcej dziewcząt ma po swojej stronie XD a i ta babka naukowiec jest lepsza od Lloyd'a poz względem pomysłowości bo jeśli chodzi o aspekt humorystyczny maskara XD
Bardzo przypadły mi do gustu wstawki humorystyczne, nie irytuje nie zniesmaczają dobry humor na wysokim poziomie i co ważne nie w nadmiarze. Tylko jak sobie pomyśle o rozterkach EMO Lulu w następnym odcinku robi mi się niedobrze. I naprawdę nie możecie poczekać dzień dwa od wydania odcinka a potem napisać coś zwięzłego i ciekawego naprawdę nie chce mi się wszystkiego czytać ><
A i jeszcze jedno , tak Suzaku to kawał ----- walonego w ------ przez stado starych babusów z wirusem HIV. Jednak dzięki temu inne postacie wydaja się fajniejsze, nawet Rolo wydaje się spoko. I to ze zginie Lulu bądź Suzaku jest pewne biorąc pod uwage kto jest twórcą tego dzieła. Poza tym idzie jest potrzebny(na razie)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-14 17:52:04)
Eeee...Zgrzyt, dlaczego odbierasz nam zabawę? Miziu miziu jest ok i ma być! XD Jak można oglądać CG i nie pomyśleć o wątku między Lulusiem i C.C? No dobra, zgadzam się że to nie ma być żadna haremówka, ale...
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
Hah, Zgrzyt, ty mówisz że tu jest dużo postów? Ja od jakiegoś czasu próbuje przebić się przez temat o spekulacjach na animesuki, ale jest to dla mnie niemożliwe, bo Ci ludzie w 1,5 dznia od wydania nowego epka napisali 30 stron(600 postów >,<).
A tak do tematu, wydaje mi się że skończy się na tym że Lulu zostanie sam, albo z Kallen(choć sam bym chciał by to była C.C, wkońcu dla niej po pierwszym epku zacząłem oglądać to anime ^,^)
wkońcu dla niej po pierwszym epku zacząłem oglądać to anime ^,^
jak 80% samców (w tym i ja) i jakieś 30% samic
Hmm, chyba jeszcze raz sie przyjrze temu epowi xDDD
http://myanimelist.net/character.php?id=417
Member Favorites: 1583
http://myanimelist.net/character.php?id=559
Member Favorites: 83
Buahahha
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-05-14 22:28:30)
~LWish ten kto wymyślił to z tym obrazkiem to musi mieć łeb... brawo brawo!!
To jest tylko wyprzedzenie tego co będzie Potem znudzi sie Kallen i do CC pojdzie xD LoL, mysli jak ze School Days
ee tak cienka przeróbka, wystarczy Paint buuu a myślałem ze pujda na całość z tą serią (na razie zostają ero Doujinshi)XD i Lulu niema prawa dotykać Karen, ona jest moja :3
I widać ze Suzaku niema zbyt wielu zwolenników.
I widać ze Suzaku niema zbyt wielu zwolenników.
Nie dziwie się, ale ma chłopak powód by nienawidzić swojego "byłego" przyjaciela, swoją drogą widać że w porównaniu do pierwszego sezonu stał się większym realistą który jak Lulu będzie po trupach dążył do celu.
Złapałam konkretnego bakcyla na to anime.... jak oglądam kazdy nowy epek to az we mnie kipi...
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Ciekawe kiedy zdradzą imię C.C.
Kilka obrazków z animesuki.
1. Cesarzowa Chin, na drugim i piątym wygląda słodko^^
2. Taką konsole to kupił bym odrazu:P
Co do prawdziwego imienia C.C wydaje mi sie że podadzą je pod koniec serii.
Ostatnio edytowany przez Kroko (2008-05-15 10:05:03)
If being powerless is evil, does it mean that power is justice?