Nie jesteś zalogowany.
Ja już po 8 jak na razie dobrze uspokoili twórcy akcje przed 9 epem bo jeśli by wcześniej to zrobili to chyba niektórzy padli by na teorie spiskowe a tak za bardzo nie ma co snuć domysłów do 9. mam nadzieje ze szykują coś dobrego bo inaczej sie bende musiał do nich przejechać.;P
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Ale lipa, że w dzień dziecka nie będę mógł zobaczyć najnowszego odcinka Code Geas, a ten odcinek mam nadzieję, że to taką cisza przed burzą, takie rozpoczęcie do ostrej akcji, autorzy muszą jakoś wynagrodzić dwa tygodnie czekania.
A jednak plotka okazała się prawdziwa.
Odcinek fajny ;] nie mogę sie doczekać PL napisów.
Ale lipa, że w dzień dziecka nie będę mógł zobaczyć najnowszego odcinka Code Geas...
Ci którzy czekają na polskie napisy będą mogli XD
m(e)st napisał:Ale lipa, że w dzień dziecka nie będę mógł zobaczyć najnowszego odcinka Code Geas...
Ci którzy czekają na polskie napisy będą mogli XD
cheh ja tam sie zaliczam bo co z tego że obejże odcinek jak nic za cholery z niego nie zrozumiem ? Inna sprawa gdyby to była taka seria jak np. bleach gdzie domyślic się można wszystkiego po obrazkach:P
Zgoda z kolegą po wyżej
Ach życie płynie, a anime leci
Tutaj też się można domyśleć coś niecoś po scenach, kontekście, czy nawet dialogach.
P.S.
~Zgrzyt te grafiki miażdżą - zwłaszcza Her name is Lulu i 'All hail the boobs'
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
gg
jestem ciekaw co tam wymyślą za te 2 tyg
Ostatnio edytowany przez Zwierz (2008-05-25 22:05:54)
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Chińska federacja i zero, 1 milionowa Armia, no, odcinek mnie zafascynował, ale tkai niespodziewany znowu nie był
kilka nowych bajerów (przeglądam teraz ponad 3500 obrazków itp. i masakra) Atabis i to nie z tamtego forum xP
NA początek kilka gorących gifów z pierwszego sezonu (to dla tych co marudzą że mało uczucia w R2)
I co by było gdyby C.C jadła tylko pizze
W jaki sposób Imperator chce złapać C.C ? to proste XD
A może ona jest androidem z kosmosu?
CZy lulu podzieli los Hitlera?
Zauważcie ze ciuszki leżą obok
JAk bym nie patrzył na ta fotkę komicznie to wygląda (pozycja, mina, lekko podwinięta sukienka z dołu ała)
Ogólnie większość czasu spędziłem na oglądaniu tego typu fotek Jednak niestety są i takie
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2008-05-25 23:40:56)
o_O....masakra...z mózgu robi się popcorn. A odcinek ogólnie całkiem udany. Motyw z milionową armią też niezły. ^^
Ostatnio edytowany przez Tsukune (2008-05-25 23:46:02)
"Apa Apa Apapa!" - Apachai Hopachai
coś tak patrzę że nie oglądając nowego odcinka a siedząc w tym temacie będę wiedział o nim wszystko przed odpaleniem
Zgrzyt... zabił mnie NekoLulu ...... Ale dzieki za C.C.
Co do odcinka , bardzo Ciekawie wzięli nas na przetrzymanie przed 9 epkiem nie sądzicie? Oby w 9 odcinku nasze czekanie było wynagrodzone z nawiązką...
Edit : Aha zapomniałam dodać że Nine to bym chętnie a ten gif który z nia zapodałeś , i w ogóle ta scena w anime przyprawiła mnie o mdłości! Nie cierpię Niny....Działa mi na nerwy... Ciesze się że w 2 sezonie jej tam prawie wcale nie ma śmigneła może 2 razy?
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-25 23:56:24)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Nine nie doprowadza mmnie do furi ale także jej nie lubię więc się cieszę że jej nie mam ale sądzę że niedługo będzie z nią jakaś większa scena ->niestety
To już zacznę pisać prośbę do japońskich producentów by wymyślili dobrą scenę w której Nina zginie śmiercią tragiczna!!
Jak będę potrzebowała podpisów to się zgłoszę na forum kto jest za
A tak serio to Nina wydaje mi sie że stworzy coś co Lloyd wykorzysta... a może nawet dzięki temu Nina stanie sie jakąś nowa panią gubernator?... oby nie, lepiej żeby zginęła wraz z jej wynalazkami.
Edit: Rudyy Nie martw się, uczę sie japońskiego Pozdrawiam serdecznie:)
Ostatnio edytowany przez Gela19 (2008-05-26 00:48:11)
zgrzyt ciekawe img daje:D maniak prawie jak nanaly ktora pochlonol czas pomaturalny ;-) nina chyba jest tylko przerywnikiem w serii , gela19 a napiszesz do nich po polsku? xD (promujmy swoj jezyk napewno sie uciesza ze piracko ogladamy CG:P )
Pierwsze polskie napisy do Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 EP08 od grupy Anime-District.pl
Oczywiście do pobrania na Anime-Sub^^
Zapraszamy na nasze forum www.anime-district.pl - ciekawe dyskusje i masa anime do sciagniecia^^
Pozdrawiamy,
Anime-District.pl Team
Ostatnio edytowany przez LWish (2008-05-26 07:27:43)
Co do niny, to ona przecież pracuję nad jakiegoś rodzaju bombą. A jak wiemy, materiały wybuchowe, szczególnie te nowatorskie potrafią być niestabilne
Edit: Rudyy Nie martw się, uczę sie japońskiego Pozdrawiam serdecznie:)
uczę sie japońskiego8-D
jak ci idzie nauka Gela19? wszyscy mówią że to tródny język, ja tam niektóre słowa kojaże ale porozumieć się bym nim nie mógł
Jak wiadomo też, Nina chce pomścić śmierć Euphi i zabić Zero... czyli jeszcze niestety sie będzie pewnie musiała ukazać.... ;( ale oby wraz ze swoimi wynalazkami, spłonęła albo wyleciała w powietrze:D
Szum Jak na razie nie narzekam, chociaż fakt... ten język do łatwych nie należy, no i tani też nie jest ehh ale jakoś daje radę