Nie jesteś zalogowany.
Wolałbym jednak, żeby nie było lulki..
Co do przyszłych rozwiązań mam szczerą nadzieję na to, ze lulu zbrata się z Xingiem... Polubiłem skubańca
Dzis juz sobota a jutro jutro jest dzienw ktorym pojawi sie nowy odcinek CG ^^
ciekawe czy pokaza nowego mecha Lulu nastepce Gaweina
i jak potocza sie dalej losy Lolitki
oj czuje ze bedzie duza, olbrzymia megawalka
Ocinek był niezły i bardzo zachęcający do obejżenia kolejnego tylko jedno mi się nie podobało-to przejście od bankietu do wesela.Było za szybkie
wesele mialo byc przeciesz na drugi dzien, wiecjakie za szybkie.
posiedzial na bankiecie do polnocy, potem pospal do polodnia iskoczyl na wesele
zniewoliclolitke.
No, gdy prawie przez 7 odcinków nic się ciekawego nie działo, to teraz, dzięki lolitkom, akcja w Geass znów nabiera tempa.
Co do przyszłych rozwiązań mam szczerą nadzieję na to, ze lulu zbrata się z Xingiem... Polubiłem skubańca
Byłby ciekawym sprzymierzeńcem Lulusia.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
wesele mialo byc przeciesz na drugi dzien, wiecjakie za szybkie.
posiedzial na bankiecie do polnocy, potem pospal do polodnia iskoczyl na wesele
zniewoliclolitke.
chodzi mi oto że to isę dzieje z sekundy na sekundę zaczyna się monolog tej malej , już zara stoi na kobiercu a po sekundzie wkracza Xing
No bedzie ciekawie FFA(wszyscy na wszytkich) Lulu, Brytania oraz Xing, ktory własciwie juz przejał prawie cała kontrole stolicy chin. Tylko znow sie pokaze Suzuka wiec to sie staje juz nużące
taa, wpadnie w swoim Lancelotku wykryzczy ' poddajcie sie, niechce nikogo zabijac!!'
a potem i takich wybije i wszstko zwali na Zero ze to jego wina ze on musial ich zabic wszstkich.
a zeby sie udlawil tym...
Znając życie, Suzaku wszystko zepsuje... rozwali kilka osób oby to były Enuhy :p mam nadzieje że Lulu wymyśli coś ciekawego:) i załatwi kilka ważniejszych wrogów.
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Eunuchy sa strasznie denerwujacy...łaaaa
Moja była wychowawczyni była Eunuchem i również była denerwująca
Jj dzisiaj nowy odcinek.Ciekawe kiedy suby się ukażą
Kobieta eunuchem?! A co do przygód leluszka to czekam z niecierpliwością!
yupi! dzis nowy odcinek ^_^y
mam nadzieje ze eclipse jakos do 22 sie wyrobi z torcikiem
Ja juz mam ten odcinek na kompie ale narazie jestem u brata, więc jak wróce do domu to go obejrzę:)
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Kobieta eunuchem?! A co do przygód leluszka to czekam z niecierpliwością!
""Kobieta"" właśnie to jest sprawa niepokojąca bo nigdy nie przyyznała żę jest facetem chociaż tak wygląda i imię ma dziwne: Dżannettaale najgorsze jest to że ma na nazwisko kończące się -ski a w przeszłości jej nie grzebałem
sorki za OFF
właśnie to torrenty mają do siebie że + można je spokojnie zostawić i ściąga -jak ma się neostradę ze zmiennym IP możena zrobić trik rozłącz połącz i masz luz na Rapidzie
jade na torencie z predkością 50 kb i będę mógl obejżeć troche przed 20
bez tłumaczeń oglądacie? o0
no i oczywiscie wy mowicie o rawach ?
[URL=http://img238.imagevenue.com/img.php?image=58333_1_122_515lo.jpg][/URL] Co C.C widzi po kwasie XD
[URL=http://img245.imagevenue.com/img.php?image=58337_2_122_24lo.jpg][/URL]
Fetish kulka mnie zabiła @___@
no, ciekawe rzeczy się dzieją...
tylko co za lamer ripował tego CG - chodzi mi o rawy [D-TBS DivX6.8.3 1280x720], bo od zeszłego epa mają złe AR...
eclipse i gg wydalo swoje subki
targam eclipse izobacze czy sie wyrobie jeszcze dzis, czy bede jutro ogladac