Nie jesteś zalogowany.
Obejrzałem sobie Code Geass jeszcze raz i muszę przyznać że ostatnia scena jest bardziej nieprzewidywalna niż można było się spodziewać:
Spolier/Przypuszczenia
W jej trakcie Lulu rzuca tekst o bombie która wybuchnie gdy on zginie, czyżby to było działanie mające podziałać na rozkaz jaki wydał kiedyś Suzaku by przeżył. Równie dobrze Karen mogła się wkurzyć na Lulu i wpakować mu kulkę .
Jeszcze jedno: co łączy matkę Lulu z C.C.?
Koniec Spoilerów
Kawałek z OST Hitomi- Innocent Days jest wręcz boski.
[cytuj]W jej trakcie Lulu rzuca tekst o bombie która wybuchnie gdy on zginie, czyżby to było działanie mające podziałać na rozkaz jaki wydał kiedyś Suzaku by przeżył[/quote]
logicznie rzecz biorąc Suzaku nie ma prawa w tym momencie strzelić...
Nie do końca, rozkaz aktywuje sie tylko wtedy, gdy bezpośrednio sobie uświadamia, że podejmuje akcje prowadzące do jego smierci. Chłop mógł być w takiej rozsypce, że już w ogóle nie myslał o sobie
Ja sądzę że to Karen postrzeliła Suzaku. Stwierdziła że mimo tego że Lulu wykorzystywał Japończyków do własnych celów tylko on może im przynieść wolność.
Czy ktoś posiada napisy do epka 17,5
Czy ktoś posiada napisy do epka 17,5
Jest to recap, czyli przypomnienie co się wcześniej działo, czyli nie widzę sensu istnienia napisów do tego ;p
Ja tam wole ten kawałek [URL=http://hwao.pl/nanami/lelouch.mp3]klik[/URL] =)
Skomentuję tak:
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.
[cytuj]Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.[/quote]
jaki znowu gay, ja se ten smiech dam jako dzowonek na komorke, tylko musze se sprezentować jakiegos fona z mp-trójnymi dzwonami
ktoś może wie kiedy rozpocznie sie sII??
Ja sądzę że to Karen postrzeliła Suzaku. Stwierdziła że mimo tego że Lulu wykorzystywał Japończyków do własnych celów tylko on może im przynieść wolność.
Sądzę że Suzaku zdąży uniknąć zdradzieckiego ataku ze strony Karen ( bo jak można inaczej nazwać strzał w plecy ) oczywiście mam małą nadzieje że pojawi się C.C to oberwie drugą kulkę w łepetynę zamiast Kururugiego.... ale spokojnie zanim mnie zjecie C.C wyjdzie z tego ale straci pamięć xD
Tyle już z domysłów a tak na poważnie to OST z Code Geass wymiata zupełnie jak kreska ahh ten Clamp aż się łezka w oku kręci
mam małą nadzieje że pojawi się C.C
A Orange-kun?
Właśnie obejrzałem Code Geass...ogólnie wszystkie anime z mechami są wyjątkowe ale Code Geass jest PRO, ciągłe emocje...fabuła jest konkretna bynajmniej dla mnie...[respekt][okej][respekt]
wiecie może kiedy będą następne odcinki? jeżeli w ogóle będą?
ja obejrzalem sobie jak narzie 13 odcinkow i jakby to tu napisac. Anime trzyma poziom chociaz kreska postaci może odpychac, muzyka dobrze dobrana fabuła coraz bardziej sie zakręca i kurde mam nadzieję, że suzaku zginie bo wku... rza mnie okropnie, taki idealistyczny laluś.
[cytuj]chociaz kreska postaci może odpychac[/quote]
Jak dla mnie, akurat Clamp odwalil tutaj calkiem dobra robote ;o
[cytuj]http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … pring-2008
"The two companies had broadcasted Code Geass: Lelouch of the Rebellion, another military robot series, in a similar half-year run. Although Sunrise had announced there would be a sequel for Code Geass, the project's official blog had stated in March and reiterated in July that the staffers do not know when this sequel will be released and whether the sequel will have a 'TV broadcast, OVA, or theatrical release.'"
[/quote]
Ostatnio edytowany przez neverar (2007-12-06 18:04:03)
Mam taka wielka prośbę.
Wczoraj sie dowiedziałem o tym anime i zacząłem ściągać sobie wersje rmvb z strony:
http://realitylapse.com/videos/code-geass.php
tylko ze do tej wersji nigdzie nie mogę znaleźć napisów.... A na serwerze animesub.info sa napisy tylko do wersji [gg]...;/
Inną wersje niż rmvb trudno znaleźć bo linki już nie działają do 1 sezonu wiec kieruje do was moja prośbę o napisy do wersji rmvb lub podesłanie mi działających linków do tej dziwnej wersji [gg].
Z góry dziękuje i pozdrawiam
PS. mój e-mail: szczepan66@o2.pl
p2mforum.info, cała seria jest na p2m. Tylko zaproszenie by ci się przydało, ale o to tez możesz poprosić, tutaj nawet jest od tego specjalny wątek tylko poszukaj.
Inną wersje niż rmvb trudno znaleźć bo linki już nie działają do 1 sezonu wiec kieruje do was moja prośbę o napisy do wersji rmvb lub podesłanie mi działających linków do tej dziwnej wersji [gg].
Ta seria nie jest jeszcze aż tak stara by nie można było jej ściągnąć:
* żywotny torrent
* możesz przejrzeć sobie dokładnie ten wątek na forum. Zarówno w pierwszych jak i tych ostatnich postach można znaleźć linki do Code Geass. Polecam przejrzeć wszystkie posty od pierwszego do ostatniego, bo można znaleźć naprawdę ciekawe strony, z których bezpośrednio da się ściągnąć wiele innych anime
* możesz również zapisać się do akcji Aniem za Free - tam w paczce 127 jest to anime, co prawda nie od [gg] ale jest.
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-12-12 19:29:01)