Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Siworae Il mare to jest lol, i nie zadna koreanska werrsja Domu nad jeziorem tylko Dom nad jeziorem jest amerykaska wersja Il MAre, Il mare zostalo nakrecone 5 lat wczesniej niz Dom nad Jeziorem, zreszta us remake jest beznadziejny w porownaniu z KR
dobrze juz dobrze, pomerdało mi sie troszkę[jezor]
Obejrzałam MY SASSY GIRL - gites, polecam. Pozatym polecam jeszcze fanom sportu + romans film:
- Touch 2005 ( oczywiście najlepiej jest obejrzec wpierw anime bo relacje będa dokładniej znane potem w filmie )
http://www.lovehkfilm.com/panasia/touch.htm
Jest to historia dwóch braci bliżniaków Kazuyi i Tatsuyi oraz ich sąsiadki Minami. Kazuya jest miotaczem i bardzo lubiany w szkole, natomiast Tatsuya - obija sie. Kogo wybierze Minami, zwłaszcza po pewnej tragedii, która sie wydarzy?? Jest to film o bejsbolu z wątkiem romantycznym.
- H2 - drama Live Action. Słada się z 11 odcinków. Jest to równiez seria o grze w bejsbol, tyle ze jest troche więcej bohaterów ( połączona z romansem).Drama zrobiona równiez na podsatawie anime o tym samym tytule.
http://www.studiooto.com/H2.htm
http://www.prettyscythe.net/blog/?cat=10
Ostatnio edytowany przez Yoshiko (2006-11-11 01:33:45)
Polecam japoński film Tokyo tower.Piekna, nastrojowa historia dwoch milosci toczacych sie rownolegle.Dwoch mlodych chlopcow zakochuje sie w starszych,zameznych kobietach.Obie te milosci roznia sie od siebie diametralnie.jedna z nich mimo iz dopiero co rozkwitla wydaje sie byc dojrzala,swiadoma poswiecen jakie ze soba niesie.Druga jest raczej przyjemnoscia niz powaznym uczuciem,glownie bazuje na seksie.Ale jest takze pewnym stadium poznawczym poszczegolnych osob.Na pewno nie mozna pozostac obojetnym po obejrzeniu Tokyo tower.Zreszta ten piekny japonski snieg...mniam
ja też polecam Sex is Zero i Windstruck jedne z najlepszy romansów azjatyckich!!!
ja też polecam Sex is Zero i Windstruck jedne z najlepszy romansów azjatyckich!!!
scionglem Sex is Zero ale niestety wersje z subowana a wolabym wersje raw moze znasz jakas stronke z torentami w tejze wersji ? fajnie bybylo jak bys mi podal.
ps. szukam napisow do tego filmu : Temptation.Of.Wolves.2004.DVDRiP.XviD-PLuS nigdzie niemoge znalesc pasujacych a jak juz sa to w wersji ENG jak moze ktos udostepnic jak ma to byblym wdzieczny.
Ostatnio edytowany przez sirwilk (2006-11-29 23:04:14)
Acha przypomnialo mi sie - oprocz filmow fabularnych jest jeszcze masa dobrych live action,np.oczywiscie mowie o japonskich poki co: Beautiful life,1 litre of tears, Taiyou no kisetsu, Hana yori dango, kimi wa petto, boku dare Madonna(o ile nie pomylilam sie w pisowni) w kazdym razie jestes moja Madonna:),z innych - Goong, Love contract.To chyba na tyle,bo cala reszte mam na plytkach i nie pamietam dokladnie tytulow:(
Jak ktoś ma jakieś dobre horrory,S-F japońskie to byłbym zainteresowany.Może być wymiana lub coś innego.
Mam pytanie, nie tyle do filmów japońskich co do seriali. Kiedyś w Kawai (chyba) czytałam o takim serialu o trzech gościach mieszkających razem do których pewnego dnia przybywa dziecko z listem no i oni się nim mają zaopiekować, czy jakoś tak. Czy ktoś zna tyuł?? i czy nie wiecie skąd to można ściągnąć??
Strony Poprzednia 1 2