Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Nigdy
Never nie mów never.
Ja tam do mundurkow nic niemam, a szczeze powiedziawszy to zawsze chcialam miec mundurek w szkole (takie sa efekty wgapiania sie w anime od najmlodszych lat ) i widze ze cos sie z tym ruszylo...chociaz watpie czy cos z tego naprawde wyjdzie...a jak wyjdzie to juz napewno nie w okresie kiedy bede do szkoly chodzila [baka][baka]
~Yoshiku widze że jesteś z Chorzowa tak więc jak chcesz mundurek w szkole to sie przepisz do LO. im. J. Słowackiego:) tam już mają mundurki:)
Mundurek jak mundurek, jak wprowadzą w szkołach średnich, to mi to bedzie pasować, jeśli dadzą mi normalną koszule i spodnie w kantke powiedzmy, lub inaczej, bez żadnych udziwnień, bo w inne nie wskoczę za Chiny:D
Ja bym chciał mundurek z taką.... jak by to nazwać... stójką wokół szyi coś takiego co zakrywa szyje.
To by nieźle wyglądało.
~Yoshiku widze że jesteś z Chorzowa tak więc jak chcesz mundurek w szkole to sie przepisz do LO. im. J. Słowackiego:) tam już mają mundurki:)
bedzie z tym troche klopotu, bo aktualnie to sie ucze w UK (akurat na roku w ktorym sie skonczyly mundurki [baka]..to sie nazywa szczescie.....)
Yoshiku ma całkowity brak szczęścia, a co do mundórków to nie mam nic przeciwko (mnie to nie obejmie:P). Gdyby jeszcze dali takie mundurki jak w większości anime(fartuchy suxx)... Ech pomarzyć można... Pozatym ja co do mundurlów mam takie jedno zastrzeżenie: muszą być czarne[(najlepiej z pieszczochami:D:D:P) bo ja monochromatyczny i daltonista jestem ]
Ostatnio edytowany przez Potatoe (2006-12-18 12:13:33)
Przysłowie stare acz prawdziwe:
"Obowiązek cięższy niż góra.
Śmierć lżejsza od pióra."
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9