Nie jesteś zalogowany.
I w ten sposób możecie doświadczyć dobrodziejstw kontenera mkv. Z avikiem by coś takiego nie przeszło.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-11-24 14:21:29)
No ale fajnie tez moc sobie obejrzec takie Death Note na stacjonarce... co niestety z mkv jest nie mozliwe Dlatego i wielu innych powodow jakos nie moge sie przekonac do tego formatu hehe.
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-11-24 12:31:04)
No ale fajnie tez moc sobie obejrzec takie Death Note na stacjonarce... co niestety z mkv jest nie mozliwe Dlatego i wielu innych powodow jakos nie moge sie przekonac do tego formatu hehe.
Przecież oglądasz na telewizorze a nie na stacjonarce ;P No chyba, ze ogladasz jak sie kreci plyta. Wystarczy kompa podlaczyc pod TV.
Dla tych wszystkich, którzy na bieżąco ściągają rawy od APeopleRaw, mam bardzo dobra wiadomość. Otóż [b]nie musicie ściągać całego odcinka jeszcze raz, by cieszyć się wersją z wmuksowanym skryptem. Wystarczy, że ściągniecie odpowiedni patch, rozpakujecie w katalogu z danym rawem (oczywiście od APeopleRaw) i uruchomicie start.bat. Po chwili, obok pliku raw, znajdzie się ładna wersja z napisami w mkv. Wszelkie podziękowania za patche proszę kierować do Pomyka, który od teraz będzie zajmował się muksowaniem i przygotowywaniem patchy. Dla wszystkich neostradowiczów został przygotowany również patch do pierwszego odcinka.
Anime-Garedn & Anime-People & Akatsuki przedstawiają:
Death Note - 1 - Odrodzenie ··· Odcinek(183MB) | Patch do rawa (1,33 MB)
Death Note - 2 - Rozgrywka ··· Odcinek (243MB) | Patch do rawa (1,32 MB)
Wielkie dzięki za patche, bo nie uśmiechało mi się ściąganie jeszcze raz, a chętnie zobaczę w wersji "full wypas" :D:D
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Anime-Garedn & Anime-People & Akatsuki z przyjemnością oddają w wasze ręce kolejny odcinek Death Note.
Dla tych wszystkich, którzy na bieżąco ściągają rawy od APeopleRaw, mam bardzo dobra wiadomość. Otóż nie musicie ściągać całego odcinka jeszcze raz, by cieszyć się wersją z wmuksowanym skryptem. Wystarczy, że ściągniecie odpowiedni patch, rozpakujecie w katalogu z danym rawem (oczywiście od APeopleRaw) i uruchomicie start.bat. Po chwili, obok pliku raw, znajdzie się ładna wersja z napisami w mkv. Wszelkie podziękowania za patche proszę kierować do Pomyka, który od teraz będzie zajmował się muksowaniem i przygotowywaniem patchy. Dla wszystkich neostradowiczów został przygotowany również patch do pierwszego odcinka.
Death Note - 1 - Odrodzenie ··· Odcinek(183MB) | Patch do rawa (1,33 MB)
Death Note - 2 - Rozgrywka ··· Odcinek (243MB) | Patch do rawa (1,32 MB)
WoW, nieźle, nie muszę ściągać drugi raz . Ale mam pewien problem, drugi odcinek ladnie się patchuje, ale pierwszy jakoś nie...
Screen
u mnie pierwszy uruchomił sie ok i bez zadnego potwierdzenia pomyslnie wykoannej operacji wyłaczył..
jesli tak wyglada poprawna instalacja łatki to pierwszy patch jest OK
U mnie to samo co u Maniacka Pierwszy nie działa, drugi ok.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
znaczy ze dziecko szczescia jestem? xD
Jest błąd w patchu do 1 epa. Póki Pomyk nie wrzuci na serwer poprawionego, możecie sami go poprawić. Przeedytujcie tylko plik start.bat (zmieńcie "dn02.diff" na "dn01.diff"). To pewnie przez te wczesne godziny ranne.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-11-25 00:19:59)
Zrobione Dzięki Zatoichi
A kiedy będą kolejne, bo już się doczekać nie mogę? xD
KAT napisał:No ale fajnie tez moc sobie obejrzec takie Death Note na stacjonarce... co niestety z mkv jest nie mozliwe Dlatego i wielu innych powodow jakos nie moge sie przekonac do tego formatu hehe.
Przecież oglądasz na telewizorze a nie na stacjonarce ;P No chyba, ze ogladasz jak sie kreci plyta. Wystarczy kompa podlaczyc pod TV.
lub kto ma oglądać na xbox/xbox 360
2 ep obejrzę jutro (ściąga się), czas kończyć pracę na gografię turystyczną
Zrobione Dzięki Zatoichi
Nie ma sprawy. Dbam o wasze limity. W koncu komu chcialoby sie sciagac ponownie 1,3 MB patcha dla jednej literowki.
Juz poprawilem.
Kurcze, bardzo fajny pomysł z tym patchem :-). Jestem naprawdę wdzięczny za to.
No to jedziemy dalej:
Death Note - 3 - Wymiana ··· Odcinek(178MB) | Patch do rawa (1,3 MB)
Death Note - 4 - Poszukiwanie ··· Odcinek (174MB) | Patch do rawa (1,3 MB)
A dałoby się takie patche zrobić do innych RAWów? Mam na myśli SM.
A dałoby się takie patche zrobić do innych RAWów? Mam na myśli SM.
Nie, bo nikt nie będzie ściągał wszystkich rawów jakie się ukazują, żeby przygotować wam patcha.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-12-04 14:56:53)
Nie, bo nie posiadamy takowych i na pewno nie będziemy ich ściągać, posiadając lepszej jakości już.