Nie jesteś zalogowany.
- Proszę Państwa, jesteśmy na miejscu zdarzenia. To właśnie tu, na tej stronie ukazał się kolejny fansub grupy GTW. Właśnie mam przyjemność porozmawiać z autorami. Krążą plotki, że pan i pana koledzy wydali kolejny fansub. Że jego tytuł to Higan i że jest w dwóch wersjach: dla PC/Xbox i dla stacjonarek. Krążą też plotki, iż zawiera napisy dostosowane zarówno dla słabszych jak i mocniejszych komputerów. Czy to prawda?
- Nie mogę nic na ten temat powiedzieć.
- Nie może pan, czy pan nie wie?
- Wiem.. ale nie powiem.
;]
Uwaga!
Wersja x264 ze skryptem z efektami może przycinać na słabszych komputerach, bądź może nastąpić efekt rozjechania się efektów w czasie. W takim wypadku oglądać ze skryptem nr2.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-11-20 07:46:11)
No way , już ściągam
Edit: Ostatnio nas rozpieszczacie takimi pozycjami, tak trzymać
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-11-20 00:08:25)
Trzymamy troszkę innaczej. A tak właściwie to każdy z nas trzyma innaczej (a Panie nie muszą ), byle deski neipobrudzić.
Wszystko git (tylko czemu zamiast torka sciaga mi sie strona http, i to ze wszystkich źródeł?)... to teraz czekamy na coś większego... przez niektórych długo oczekiwanego;)... wiadomo o co się rozchodzi:P.
W sumie to nie wiem o co chodzi, ale tez sie bardz ciesze i rowniez czekam ee.. na cos wiekszego
Wszystko git (tylko czemu zamiast torka sciaga mi sie strona http, i to ze wszystkich źródeł?)... to teraz czekamy na coś większego... przez niektórych długo oczekiwanego;)... wiadomo o co się rozchodzi:P.
No ja też nie jestem dokładnie pewny o co chodzi, ale przypuszczam, że chodzi o Air The Movie, tak?
Całkiem w pytę, fajne efekty (szczególnie "przyjąłem" ) Jedna rzecz mi tylko nie podpasowała, kolor czcionki przy rozmowie lekarzy. Z leksza zlewał się z twarzą faceta.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
hmm mam pytanie dlaczego wersja x264 zajmuje mniej niz p[olowe wersji XVID ?
ara ara...
hmm mam pytanie dlaczego wersja x264 zajmuje mniej niz p[olowe wersji XVID ?
Bo jest dobrze zakodowana
Virus napisał:Wszystko git (tylko czemu zamiast torka sciaga mi sie strona http, i to ze wszystkich źródeł?)... to teraz czekamy na coś większego... przez niektórych długo oczekiwanego;)... wiadomo o co się rozchodzi:P.
No ja też nie jestem dokładnie pewny o co chodzi, ale przypuszczam, że chodzi o Air The Movie, tak?
Trafiłeś w sedno Maniack... Dokładnie, chodzi mi o Air Movie:).
Pięknie, pięknie.. już ściągam:)
A ja bardziej niż na Air Movie, czekam na Ergo Proxy:P
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
A ja bardziej niż na Air Movie, czekam na Ergo Proxy:P
I doczekasz się, jutro premiera vol.1, więc w końcu będzie oficjalne tłumaczenie
liia napisał:A ja bardziej niż na Air Movie, czekam na Ergo Proxy:P
I doczekasz się, jutro premiera vol.1, więc w końcu będzie oficjalne tłumaczenie
A nie wydaliście 1 epka jeszcze jako PT? Tak czy siak
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
gracol napisał:liia napisał:A ja bardziej niż na Air Movie, czekam na Ergo Proxy:P
A nie wydaliście 1 epka jeszcze jako PT? Tak czy siak
Wydaliśmy, ale kolejne czekają na korektę z oficjalnym tłumaczeniem (i zapewne w pierwszym też będzie nieco zmian).
I moja cierpliwość zostanie wreszcie wynagrodzona
A Ergo Proxy czasem ubique nie robiło? Robiło... wydali już 6 epków... skoro wydają to ciągne od nich;).
Hmm obejrzalem i takie sobie. Ponadto trzeba chyba wylaczyc deblocking, bo widac "kadraciki" (macrobloki czy jakos tak sie to zwie?). A i gdzie te efekty?
Chyba raczej włączyć.