Nie jesteś zalogowany.
Wcale nie tylko Ty byłeś...
Koncert niestety nie pamietam pseudonimu artystki, ale trzeba przyznać swietnie śpiewała
Z tym się zgodzę.
O wiele lepiej niż te dwie pozostałe (In'You)
Ogólnie było fajnie, ale chyba nie ma nad czym się tu rozpisywać.
Czekam na kolejny... Może do tego czasu nauczę się grać w GO
Ostatnio edytowany przez DUDi (2006-11-27 19:27:59)
Ja w Go sie kompletnie zbłażniłem ale było [okej]teraz czekam na następny konwencik w okolicy, bo niestety nie mam czasu na dalekie rajdy:(
No to lecimy dalej a zaczynamy od Cosplayu:D
Cosplay1
Cosplay2
Cosplay3 - pani która zajeła 1 miejsce:D
można się pochwalic w tym miejscu że byłem jednym z 5 sędziów w konkursie:) może ktoś widział rozdanie nagród:D
(akurat napatoczyłem się na orga i zostałem z zaskocznia zapytany czy widziałem Cosplay, jaki ja głupi byłem:D )
sala konsolowa ... powiedzmy:) akurat był turniej Soula więc zakaz używania flesha:)
znowu konsole:) mam nadzieje że nie zgine za to zdęcie:)
drzewka bonsai - nie na sprzedaż:(
najdrozsza oranżada jaka w życiu piłem:D
Jest jeszcze wiele zdjęć ale mam zakaz ich udostępniania lub są kiepskiej jakości, ewentualnie ja na nich jestem a takie zdjęcie na ANSI spowodowało by masowy spadek liczby użytkowników[los]
Dudi może do następnego kupie katane:D
Ostatnio edytowany przez teusz (2006-11-27 21:46:15)
Dudi może do następnego kupie katane:D
Fajnie by było.
A masz może jakieś info o innych zbliżających się konwentach/zjazdach/itepe w okolicy Warszawy?
Po Walentynkach szykuj się na Ecchikon:) wiesz 1600zł na katane piechotą nie chodzi, chyba napadne jakiegoś posał:P
Zanim jednak wydasz te 1600zł, proponuję jeszcze się rozejrzeć. Na pewno znajdziesz tańsze, również ręcznie kute i hartowane.
Sam kiedyś chciałem sobie kupić, ale doszedłem do wniosku, że nie jest mi ona tak bardzo potrzebna (przecież do szkoły jej nie wezmę, chociaż czasem by się chciało...)
Do tego przydałoby się jakieś "szkolenie" w posługiwaniu się taką katanką. Bo na co Ci miecz, którego nie wiesz, jak obsługiwać , a konkretnie, jak nim poprawnie "walczyć"? Samo to, że ładnie by wyglądała, wisząc na ścianie, jakoś by mnie nie satysfakcjonowało.
Oczywiście decyzja należy do Ciebie.
Co do Ecchikonu, to pewnie pójdę, chociaż na 100% nie obiecuję. Jeszcze trochę czasu jest...
ja staram się znajomych wyciągnąć bo teraz mnie wystawili:/ lumpel nawet na karaoke nie chciał ze mną iść, stwierdził że nie umiem spiewać a masowe torturowanie ludzi czymś takim jest zbyt okrótne. Co do Katany to pewnie widzoałes ta w blue city? pewnie u tego kolesia sobie wezme, bedzie bardzo ostra, ale o to sie nie martwie bo mam praktyke walki na kije(ostatnio wymieniony na metalowy pręt) podobnej długości opanowane dość dobrze. pewnie ktoś się czepnie że miecz a kij to spora różnica, ale wystarczy pozmieniać kilka ruchów lubchwytów w trzymaniu kija/palki i jest jak z mieczem zwłaszcza kataną, poza tym kupuje sobie niedługo podręczniki do kendo i będę trenował:P
Pozostaje mi tylko życzyć Ci powodzenia!
A co do karaoke, to musiałbym duuużo wypić, żeby się dać namówić "Ĺpiewanie" nigdy nie było moją mocną stroną i parę razy już się na tym przejechałem...
Ale nie śpiewałeś piosenki "Sen o Warszawie"(chyba taki tytuł) w Chorzowie w jakimś pubie kiedy się z kumplami spiłeś:D prawie wtedy zgineliśmy, na szczęscie nikt nie zrozumiałe nszego wycia, ostro się wtedy popiło:D
Gorzej!
Moje "dokonania" podczas studniówki ([taniec] i pozostałe wygłupy) zostały zarejestrowane na oficjalnej płycie! Na szczęście tylko klasowej, ale nie jest to najmilsza pamiątka z liceum, chociaż można się nieźle pośmiać!