Nie jesteś zalogowany.
Wie ktos moze czy wyszedĹ juz 2 tom FMA od jpf'u? Bo nigdzie go nie widzialem jeszcze, a stronka tymczasowo nieczynna, a jak patrzalem na stronce jak czynna jeszcze byla to wynikalo z tego ze 2 tomu jeszcze nie wydali. Wie ktos cos o tym?
Wydali, ja chociaĹźby jestem jego szczÄĹliwym posiadaczem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A ile tomow narazie wydali? 2 czy 3? A moze juz 4? Bo nie mam pojecia Pierwszy przeczytalem i podobal mi sie (a na ogol mangi nie czytam)
A czy wie ktoś czy jpf zamierzaja wydać Berserka ??????????????/
A ile tomow narazie wydali? 2 czy 3? A moze juz 4? Bo nie mam pojecia Pierwszy przeczytalem i podobal mi sie (a na ogol mangi nie czytam)
Do tej pory 2. Na stronie Wydawcy wszystko jest podane.
A czy wie ktoś czy jpf zamierzaja wydać Berserka ??????????????/
Kiedyś deklarowali, że nie. Później zrobili ankietę poparcia. Wyników nie pamiętam, ale chyba wygrała opcja na "tak". Sprawa ucichła. Wydaje mi się, że JPF miał drobne problemy - sporo zapowiedzi do chwili obecnej nie doszły skutku, przeprowadzka do nowej siedziby, zmiana składu Redakcji. Myślę, że wkrótce sytuacja się wyklaruje, zespół się "zgryzie" i znowu ruszą pełną parą.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-29 23:34:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
ja tam kupiłem tylko klasyki (moim zdaniem oczywiście ),
bo na więcej mnie nie stać było
czyli GitSy, Akira i Bebop i Battle Angel stoją na półeczce,
Slumpa miałem, ale sprzedałem bo była mi kasa potrzebna
(a i tak był strasznie pozytywnie zryty ) i myślałem, że 24 tom to ostatni
Ciekawostką może być, że sprzedałem go w Allegro Japończykowi mieszkającemu w Polsce
Teraz (od roku ) się czaję na Gunsmith Cats ([koniectematu] , bo to nie z JPF )
reszta tytułów mnie nie rusza
ps: się pisze Fantastica (przez "C", a nie przez "K" )
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-05-29 23:59:58)
No było by zjaefajnie jak by wydali berserka no i chciałbym żeby wydali jeszcze Tsubase co do innych mang kiedyś kupowalem wszystko zaczynając od akiry lecz niestety brakowało mi kasy wiec zaprzestałem kupować dotego sprzedałem prawie wszystkie mangi zostały mi tylko wszystkie tomy DB ale ich nie sprzedam :-)moim zdanie wydaja za dużo
Co do Gunsmith Cats to mam 2 tomik, jak ktoś zainteresowany kupnem to może sie dogadamy 8627378
Teraz (od roku ) się czaję na Gunsmith Cats ([koniectematu] , bo to nie z JPF )
Przecież Gunsmith Cats już całe wyszło, więc na co się czaisz?
Ja osobiście jestem wkurzony na JPF za to, że nie dokończyli Dr.Slumpa. Od nich aktualniue kupuje tylko Naruto, bo Heat zawieszony, podobnie jak Ah! My Goddess.
Ja osobiście jestem wkurzony na JPF za to, że nie dokończyli Dr.Slumpa. Od nich aktualniue kupuje tylko Naruto, bo Heat zawieszony, podobnie jak Ah! My Goddess.
Z tego, co wiem Heat został "odwieszony", a w październiku ma być 5 tom.
fuchikoma napisał:Teraz (od roku ) się czaję na Gunsmith Cats ([koniectematu] , bo to nie z JPF )
Przecież Gunsmith Cats już całe wyszło, więc na co się czaisz?
na pieniądze
dopiero kupiłem RAM, a jeszcze muszę zmienić monitor (piszczeć zaczął ),
kupić PS2 i serię "GitS:SAC" i dopiero wtedy Gunsmith'a...
niestety taka akurat hierarchia ważności
oto moje założenia na ten rok
tylko, że jako bezrobotny student jestem,
to w portfelu mi się nie przelewa
PS.: jeszcze serię "XIII" chciałem kupić, ale to już chyba
na przyszły rok odłożę [roftl]
Chciałem się na szybko zapytać ile zeszytów licz seria Neon Genesis Evangelion??
Nawet miałem te wszystkie zeszyty ale sprzedałem.
Ostatnio edytowany przez tomxxx (2007-05-30 20:32:15)
mnie bardziej interesuje kiedy JPF przestanie stroić sobie z nas żarty. W niepamięć poszły czasy, gdy się kupowało tomiki DB i każdy miał co do dnia podaną datę pojawienia się w kioskach i empiku. Dziś miesięczne opóźnienie to norma. W maju miał wyjść 1 tomik Death Note, 6 Fullmetal Alchemist i 8 Hellsinga. Maj właściwie już minął, a tych tomików nawet w prenumeracie nie ma(po za 6 FmA) :/. Naruto miał wychodzić co dwa miechy, a dzięki Bogu w tamtym roku były 4 tomiki .
Chciałem się na szybko zapytać ile zeszytów licz seria Neon Genesis Evangelion??
23
Dzięki!
Jeśli już mowa to zbieram się w końcu do zakupu pierwszego tomu Angel Sanctuary. Jak myślicie warto?
naruto 20 jak w hurtowniach i empikach na śląsku niebyło tak i niema ;/
Ech, coś mi się zdaje, że się nie doczekam na mangę Death Note w maju... LIPA!
Udało mi się nazbierać kasę na DN, a JPF widocznie nie chce... Ale chyba i tak zarobią na mnie, jak zamiast DN kupię sobię kolejny tomik Alitki.
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Jeśli już mowa to zbieram się w końcu do zakupu pierwszego tomu Angel Sanctuary. Jak myślicie warto?
To już ty musisz sobie na to sam odpowiedzieć. Ja zamierzałem kupić, bo słyszałem że tam incest i w ogóle (:D), ale jak przekartkowałem sobie w Empiku to odstąpiłem od tego pomysłu - tego rodzaju kreska i konwencja "anielska" to nie dla mnie...
Mnie najbardziej ubawiło zapowiedzenie DNAngel na bodajże listopad poprzedniego roku(z tyłu tomiku)dostaliśmy go w marcu bodajże;P
Cóż, kiedy się dowiedziałem, że DN ma wyjść od JPFu, myśl ta bynajmniej nie napawała mnie optymizmem... Mam nadzieję, że roboty z tłumaczeniem nie zmaszczą.
PS. Waneko i tak jest najlepsze :]
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-05-31 16:39:26)