Nie jesteś zalogowany.
~songoku, właśnie zapodałem do ściągania Bio Hunter. I prawie zawału dostałem xD 800kb/s z torrenta Jak tylko obejrzę dam znać jak wyszło i czy pojawił się jakiś bug
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ok.
800kb? No niezle ja na mojej 6Mb jeszcze nigdy tyle nie wyciagnalem, ale moze niedlugo cos sie polepszy bo w koncu zostane przelaczony na kabel
I prawie zawału dostałem xD 800kb/s z torrenta
to jaki ty masz net? lacze NASA??
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-11 01:02:18)
Cholera wie, lan osiedlowy xD Może to przez godzinę, bo było między 3 a 4 nad ranem. Kat rzucił hasłem, że ktoś z sieci mógł seedować xD
Odnośnie subów, ~songoku, tak tylko przeglądając rzucił mi się w oczy przecinek do usunięcia Postaram się jak najszybciej obejrzeć i w razie czego napisać
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Linki do Bigupload dodane.
No obejrzałem tego Bio Huntera... i co mogę o tym powiedzieć, ekhmm no więc... fajnie songoku, że wydajesz starsze produkcje, to taka odskocznia od tych nowych, szkolnych komedyjek, a sam Bio Hunter - no nie jest to kino wysokich lotów, ale obejrzeć można jak najbardziej. Co do tego anime to w sumie nie spodziewałem się zbyt wiele no i miałem rację. Fabuła jako tako jest, można nawet zaryzykować stwierdzenie że całkiem ciekawa, no ale już niektóre elementu są dosyć słabe i biją kiczem np. ręka - tu lol, czy scena rodem a Hentai tentacle xD. Do Ninja Scroll czy VH D się nie umywa niestety, ot taka słabsza produkcja na boku chyba.
Co do twojego wydania nie mam zastrzeżeń. Jedynie timing - mogło by o parę milisekund dialogi do przodu, no i niektórych długich zdań nie mogłem zdążyć przeczytać. Tak to wszystko ok.
Jestem ciekaw czym następnym nas niedługo uraczysz?
A, oglądałem tez Shin Hokuto no ken - no wzorowa robota i wzorowe anime
[...] wzorowe anime
A widziałeś serię TV? Moim zdaniem to kompletny niewypał.
Songoku osiągnałeś poziom SSJ2
Maniack napisał:[...] wzorowe anime
No właśnie na serie TV się napaliłem i nie posiadam niestety(ściagać 100 odcinków to trochę duzo), dlatego nie mam porównania, jedynie z Movie Raoh Gaiden i tu OVA wypada gorzej , fakt. Może trochę przesadziłem, wzorowe to nie, ale dobre tak.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-15 02:36:40)
No właśnie na serie TV się napaliłem i nie posiadam niestety(ściagać 100 odcinków to trochę duzo), dlatego nie mam porównania, jedynie z Movie Raoh Gaiden i tu OVA wypada gorzej , fakt. Może trochę przesadziłem, wzorowe to nie, ale dobre tak.
Hmm... Ja też nie miałem zamiaru ściągać serii TV, ale ~Beavis powiedział, że jest nieporównywalnie lepsza, więc zarzuciłem. Ściąga się bardzo dobrze - leci cały czas maksem łącza, więc może warto spróbować (chyba że masz limity). Szkoda tylko, że ja muszę oszczędzać prąd, bo tak bym nie wyłączał komputera wcale i dawno bym miał.
[EDIT] Wiecie, że jest film live?
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-04-15 18:46:41)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Jestem ciekaw czym następnym nas niedługo uraczysz?
Zobaczysz juz za ok. 2 tyg. Bedzie to tez starsze anime. Przyznam szczerze, ze w moich relkach oprocz (Hokuto) nie ma jakiegos szczegolnego doboru pozycji. Po prostu je robie, bo sa to filmy, do ktorych nie bylo napisow i zalegaly mi na dysku :]
W po tym "starszym filmie" wypuszcze swoja pierwsza serie no i oczywiscie bede dalej pracowal nad Hokuto (w kwietniu wychodzi druga czesc "Legendy Zbawiciela" oraz czekam na ang. suby do Yuria Densetsu - OAV Hokuto, ktore juz zostalo wypuszczone).
Aha ~Winged nie zdradzaj moich planow
Ciesze sie, ze jestes zadowolony z moich subow
Serie bym sciagnal jakby wyszedl do niej sub PL.
Co do SSJ2 to juz stare dzieje. Wlasnie jestem na poziomie serii AF - SSJ5
Wiecie, że jest film live?
Wiem i chyba go kiedys sobie zapodam
Aha ~Winged nie zdradzaj moich planow
Na początku przeraziłem się, że coś palnąłem. Dopiero później zajarzyłem, że mam nie zdradzać. Ostatnio mózg mi wolniej pracuje.
Serie bym sciagnal jakby wyszedl do niej sub PL.
Hmm...
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-04-15 20:15:11)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
sciagnołem te 2 pliki z bio huntera ale nieumie ich rozpakowac pomoze ktos poprosze o porade na priv
Pliki spakowalem winrarem.
mi sie enichca rozpakowac czegos im brakuje jedno jest w zip dgrugie w rar
:/ w zipie? Nic o tym nie wiem pakowalem oba rarem, czy inni tez maja taki problem?
:/ w zipie? Nic o tym nie wiem pakowalem oba rarem, czy inni tez maja taki problem?
Hmm... było tak: dwa razy stuknąłem w pierwsze archiwum i się rozpakowało.
Winged ty miales inne linki
Te pierwsze, ktore jeszcze nie mialy wprowadzonych wszystkich poprawek
Jestem świeżo po obejrzeniu Bio Huntera. Fajna OAV, przyjemnie się oglądało.
Same napisy bardzo dobrze przygotowane. Co do błędów, to znalazły się z 2 źle postawione przecinki, zamiast "tą" powinno być "tę", w kilku miejscach usunąłbym "on" itd, bo nie są potrzebne. Tak z kosmetyki zdań dwie rzeczy, by były. Bbd i tak się należy za tę robotę
~songoku, mógłbyś sobie znaleźć koretkora, wtedy wszystko byłoby pewnie picuś-glancuś xD
Wstawilem nowego relka - "Vampire Wars"
Z racji tego, ze wiekszosc moich releasow nie przekracza 700MB i zmieszcza sie na plycie CD, tak wiec stwierdzilem, ze bez sensu jest robienie okladek DVD.
Dlatego wstawiam covery CD:
~Maniack uprzedziles mnie. Najpierw dodaje pozycje na ANFo, a dopiero pozniej tutaj.
~Quithe Ciesze sie, ze ci sie podobalo. Co do korekty, to jakbym kogos "zatrudnil", to musialbym zmienic nazwe grupy Poza tym nie kazdy chce robic takie stare tytuly Nie raz korzystam z pomocy ~Winged'a, ale tym razem sie nie wyrobil.
BTW Nastepne anime bedzie "Opowiesc Yuri - Hokuto no Ken OVA"
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez songoku (2007-05-28 11:00:15)