Nie jesteś zalogowany.
Dziesiąte subki SM są już gotowe do pobierania. Bawcie się dobrze^^
Mam pytanie.
Saiunkoku Monogatari zostało licencjonowane /oczywiście nie w PL/ i zniknęło ze strony AnimeSuki.
Grupa Shadow Dreams zajmująca sie tłumaczeniem tego anime /1 serii/ na swojej stronie ma bardzo mało informacji i jest trochę nieaktualna. Więc nie wiem, czy będę tłumaczyć dalej anime, czy już nie.
Stąd moje pytanie. Czy dalej będziecie to tłumaczyć i czy dalej na podstawie grupy Shadow Dreams?
Pozdrawiam
Witaj.
Z tego co wiem, to Sagiri nie porzuca projektów, więc nie powinieneś się martwić. No i zabierze się też za drugi sezon.
Nie porzucę Saiunkoku Monogatari, nie ma takiej możliwości Będę tłumaczyć na podstawie hardka SH, lecz nie ukrywam, że czasami mogę posłużyć się Kisssub lub Suck. Pozdrawiam^^
gu4rd, nie ma takiej możliwości ;D.
Sagiri dziękuję i bardzo się cieszę
To ja z kolei mam inne pyt:P
Czy już każdy zapomniał o Gintamie?
Ja wiem tylko, że cały czas mam zaległy, niedokończony jeszcze, 19 epek, ale resztę robi lb333... trza go przycisnąć...
Ano wcale nie zapomniałem. Trochę się przedłużyło oczekiwanie na 18 odcinek z różnych powodów... no ale już jest.
Kliku-Klik
Nie mogłem wytrzymać i obejrzałem bez waszych napisów, ale skoro wyszły to obejrzę jeszcze raz 18 epek z waszymi, bo mają one swój specyficzny klimat.
Hell Girl to już seria, którą oglądam na bieżąco z waszymi napisami.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-05-05 19:19:10)
Ano wcale nie zapomniałem.
Trochę się przedłużyło oczekiwanie na 18 odcinek z różnych powodów... no ale już jest.
Hell yes Gintama to jedyna seria którą oglądam na bieżąco i jedynie z waszymi napisami, bo podbijają jeszcze atmosferę. Dzięki wielkie i czekam na następne
"Skazany na zajebistość"
Dzięki, dzięki.
Trochę zwolniliśmy, bodzio ma dużo pracy, ja się trochę lenię...
20 odcinek przetłumaczyłem w połowie, a jest to, IMHO, najśmieszniejszy epek jak dotąd.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-05-05 18:49:46)
To ja się muszę chyba ostrzej zmobilizować... Chociaż lb333 zaspokoiłeś, a może rozbudziłeś, głód wśród ściągających suby do Gintamy...
Aha, tłumaczenie będzie się opierać na hardku shinsen, więc od Rumbel, czy jak im tam, chyba hardków ściągać nie będziemy...
W ekspresowym tempie, 14 epek Jigoku. Gdzieś pod koniec tygodnia powinien się pokazać kolejny, 15 epek. Jeśli chodzi o odcinek... lepiej strzeżcie się sąsiadów, z nimi nigdy nie wiadomo...
W końcu dogoniłem serię. XD Możecie pobierać już trzeci odcinek Monster Princess.
dostajecie od nas juz 4 napisy tego dnia tym razem do 15 odcinka Sumomomo, pobierac jak zwykle mozna stad. Cholera to juz nie jest sobota :[, ale ze ja jeszcze spac nie poszedlem to dla mnie jeszcze nie ma niedzieli
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Udostępniamy 11 napisy do Saiunkoku Monogatari. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam^^
Macie jeszcze 8 epek TT2.
nie za duzo??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No, powiem tyle... dawka śmiertelna, zgon natychmiastowy ;]
W dodatku większość korekt była robiona teraz, na bieżąco.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-05-06 16:45:38)
No powiem tyle... dawka śmiertelna, zgon natychmiastowy ;]
W dodatku większość korekt była robiona teraz, na bierząco.
A skoro o korekcie mowa... "bieżąco" i przecinek po "No" xD