Nie jesteś zalogowany.
Renkin San-kyuu Magical? Pokaan ep01 już do pobrania.
Następne subki do tego anime gdzieś pod koniec września, bo teraz wyjeżdżam. Miłego oglądania.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-08-30 17:40:06)
Higurashi no Naku Koro ni Kai 04-07 już do pobrania.
Po dłuższej przerwie udostępniamy 16 suby SM oraz pierwsze suby nowego projektu - Shounen Onmyouji.
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2007-08-31 17:38:51)
Napisy do 13 odcinka Maria-sama ga Miteru ~Haru~ są już dostępne na ANSI.
Zarazem ogłaszam, że Projekt ten został zakończony!
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-08-31 23:22:21)
Już wiadomo co teraz bierzesz, Deshi?
"Skazany na zajebistość"
Już wiadomo co teraz bierzesz, Deshi?
Mam zamiar tłumaczyć Clannad (Film oraz serię TV) i mam jeszcze dwie korekty w grupie.
Później, jeśli Grupy Lililicious & Otenba wydadzą pozostałe dwa epki z angielskimi subami, może wziąłbym się za trzeci sezon Maria-sama ga Miteru (bo jak na razie wydali trzy epki na pięć i wolę poczekać, aż wydadzą pozostałe). Jednak teraz główny priorytet chcę postawić na Clannad.
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-08-31 23:34:16)
17 suby Saiunkoku Monogatari dostępne na ANSI
Suby do 13 epa MP już na ansi.
Pytanie do Waskiego - Sumomomo wyszły 2 OAV - kolejno 23 i 24 odcinek z serii
Będziesz tłumaczył>?
Udostępniamy suby do 3 epka Shounen Onmyouji. Drugie, autorstwa waskiego, są już na ANSI.
Macie trzy ostatnie epy BB. Projekt zakończony! xD
4 suby Shounen Onmyouji dostępne na ANSI
No i ruszamy z kolejnym projektem. Tym razem seria bardziej dla fanów gierki na PSX'a oraz tych starszych, co lubią bardziej dojrzałą kreskę. A chodzi mi o Jojo`s Bizarre Adventure.
No i ruszamy z kolejnym projektem. Tym razem seria bardziej dla fanów gierki na PSX'a oraz tych starszych, co lubią bardziej dojrzałą kreskę. A chodzi mi o Jojo`s Bizarre Adventure.
Cieślak, sam kiedyś myślałem o tym tytule xD Warto w ogóle ściągać? Może masz jakiś dobry namiar
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
to moze i ja sie wychyle z przyszlym projektem a bedzie nim Damekko Doubutsu. A to wszystko dzieki niewinnej tapecie i specyficznemu poczuciu humoru. Jednak to wszystko bedzie dopiero po tym, jak uda mi sie ukonczyc dawno zapomniany projekt eX-Driver.
Jakby ktos byl zainteresowany sciagnieciem tego tytulu to mozna go zaciagnac z tej oto strony
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-09-06 23:17:13)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Po dłuższej przerwie dodajemy napisy do Kenichi 44, tym razem od Kuro-Hany. Miłego oglądania
Cieślak, sam kiedyś myślałem o tym tytule xD Warto w ogóle ściągać? Może masz jakiś dobry namiar
Mam torrenta, ale powoli idzie, więc wrzucam odcinki dla korektorów na diino.
Ogólnie anime bardzo mi się podoba, bo to mój klimacik. Grałem też coś tam w gierkę, więc jest jeszcze lepiej. ^^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-09-07 07:36:40)
Higurashi no Naku Koro ni ep. 08 do pobrania.
~cieslak, dzięki, ściągnę całość i ocenię sub do pierwszego epka
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Kenichi 45. Miłego oglądania