Nie jesteś zalogowany.
8 epek Kodomo.
Saiunkoku Monogatari - 32
Bawcie się dobrze
Spice and Wolf - 13
Mam nadzieję, że napisy się podobały
Yes, yes, yes... Anime z najlepszą animacją, jaką kiedykolwiek widziałem. No dobra, może trochę przesadziłem.
Ale i tak jest bardzo dobra. Możecie już pobierać 5 suby do Freedoma. Miejmy nadzieję, że szybko wyjdzie ostatni epek.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-03-29 21:09:05)
Saiunkoku Monogatari - 33
Bawcie się dobrze
Oddajemy w Wasze ręce napisy do 21 odcinka Clannad.
Miłego oglądania!
Trochę znudziły mnie moje projekty i chciałem wnieść trochę "świeżości", więc padło na Clampa. Suby do pierwszej, jak i do drugiej części możecie już pobierać.
Ostatnio edytowany przez cieslak (2008-03-30 09:50:04)
No i połowa za nami. Możecie pobierać 13 subki Majora.
Oh yeah... Wrócił... Ci, co są z nami od początku wiedzą, kto to jest... Tak, to on... xD Dobra, koniec tych tajemnic. xD KRuSTy wraca do nas po prawie rocznej przerwie. Witamy znowu w KA.
BTW: Ale avatarek. Bać się, bo będzie czego. ^^
![]()
Oh yeah... Wrócił... Ci, co są z nami od początku wiedzą, kto to jest... Tak, to on... xD Dobra, koniec tych tajemnic. xD KRuSTy wraca do nas po prawie rocznej przerwie.Witamy znowu w KA.
BTW: Ale avatarek.
Bać się, bo będzie czego. ^^
O ja, czemu dopiero teraz, jak mnie nie ma już Przyznaję się bez bicia, że się cieszę, iż można będzie Cię tu jeszcze zobaczyć
"Skazany na zajebistość"
O ja, czemu dopiero teraz, jak mnie nie ma już
Przyznaję się bez bicia, że się cieszę, iż można będzie Cię tu jeszcze zobaczyć
Zjadacz, to może i ty chcesz wrócić?
A nie mówiłem, Bodzio, że tak może się stać.:P
Powiem, Krusty, okairi.
Choć przed opuszczeniem domu, mnie w nim jeszcze nie było.:)
Właśnie, Zjadacz.:P
Cieslak wyskakuje z kolejnym projektem... :> Tym razem w akcji śmieszny kocur Chi.
Z tego co widzę po opisie, Zjadacz już do was nie wróci
Fajnie, że Krusty wrócił, może dokończy Desert Punka Bo z pewnych planów pewnie nici już będą. Proponuję wykorzystać moje korekty
Niech to się chociaż na coś zda.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A nie mówiłem, Bodzio, że tak może się stać.:P
Powiem, Krusty, okairi.
okaeri - kontrolka mi sie zapaliła
Viruś, piszę jak mi wygodniej, jak słyszę. Nie stosuję się do "jak nie umiś, to nie piś".:P
Ale dzięki, na pewno się na coś zda.
Q, spokojna głowa, coś się z tym zrobi.
Nie chodzilo mi o "jak nie umis, to nie pis", po prostu taki nawyk - japonisci juz tak maja, podobnie jak anglisci, francuzowie, germanisci itd. xD
Spokojnie, zrozumiałem. Tak tylko sobie dodałem.:P
Japoniści.:D
Dobra, koniec oftopa, bo znów mnie skrzyczą.
Witam po prawie rocznej przerwie, powiem tak "dobrze jest wrócić na stare śmieci" [okej]. Co do DP to dokończymy i na pewno skorzystamy, Quithe, choć jeszcze ich nie widziałem (korekty), ale na pierwszy ogień idzie Code Geass 2 i mam nadzieję, że Wam się spodoba
(obiecuję, że nie będziecie musieli długo czekać na subki ;o) do kolejnych epków
).