Nie jesteś zalogowany.
Możecie już pobierać subki do 5 epka Kenichi. Bawcie się dobrze. Pozdrawiamy^^
e tam, glownie chodzi o podwyzszenie jakosci wypuszczanych subow. Kat, a wam tez proponuje zrobic nowy zaciag
Po co? Nasz sklad jest wystarczajcy
waski_jestem napisał:e tam, glownie chodzi o podwyzszenie jakosci wypuszczanych subow. Kat, a wam tez proponuje zrobic nowy zaciag
Po co? Nasz sklad jest wystarczajcy
Tak, ja tego nie widzę, żebym miał mieć więcej niż 5 korekt, jak teraz. Nie licząc już dwóch projektów jako tłumacz. Poza tym skład już mamy ładnie uformowany, jak Kat podkreślił
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
no to powitajmy jeszcze LB333
no to powitajmy jeszcze LB333
Możecie powiedzieć na jakiej zasadzie przyjmujecie nowych? Ot tak, czy testujecie ich na subach?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
oceniamy ich prace
oceniamy ich prace
A jakie prace?
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2007-02-07 18:30:31)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
shinma napisał:oceniamy ich prace
A jakie prace?
Ja sam sprawdzałem dwóch korektorów. Jeden nie nadawał się, a przy Hiki myślałem że mnie szlag trafi jak zobaczyłem wypiskę o 2 w nocy Na drugi dzień zamiast myśleć o egzaminie na prawko, na którym byłem, zastanawiałem się co zrobić z tym nocnym fantem Może dlatego zdałem
~lilith, może chodzi o Twój magiczny zeszycik. Przyznaj się, zmusi Cię do zeskanowania go i na tej podstawie przyjęli
EDIT
Byłem właśnie na wszej stronie. Fajnie, że bierzecie się za Desert Punka. W końcu obejrzę to anime, bo opis mnie zaciekawił I mała sugestia: czacha222 zrobił 8 epków D.Gray-man. Sugeruję namówić go na zrobienie też pierwszych 7. Wiadomo, lepiej żeby projekt był od początku do końca zrobiony, jeżeli jest wydawany pod szyldem grupy
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-07 19:06:21)
EDIT
I mała sugestia: czacha222 zrobił 8 epków D.Gray-man. Sugeruję namówić go na zrobienie też pierwszych 7. Wiadomo, lepiej żeby projekt był od początku do końca zrobiony, jeżeli jest wydawany pod szyldem grupy
Hmmm... Ciekawy pomysł Dotychczas nie zrobiłem początkowych epków, bo "grałem solo".:P Teraz, gdy już jestem w grupie, mógłbym się skusić na ich zrobienie. Oznaczałoby to brak czasu na robienie napisów do Lovely Idol (chociaż zainteresowanie tym anime jest znikome).
Ostateczna decyzja należy do Cieslaka.
~lilith, może chodzi o Twój magiczny zeszycik. Przyznaj się, zmusi Cię do zeskanowania go i na tej podstawie przyjęli
Mojego zeszyciku nikomu nie udostępniłam, przynajmniej na razie:) więc to pewnie musiało być coś innego
Pomijam już fakt, że się nie zgłaszałam
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ech... przecież została powołana specjalna komisja do naboru nowych członków grupy
a na serio... są pewne kryteria, według których dane osoby zostały przyjęte do grupy, maczałem w tym trochę swoje palce... ale szczegółów całego procesu nie zdradzimy
Mogę powiedzieć tylko, że zgadza się to, co powiedział shinma, oceniamy czyjeś prace, ale nie tylko to.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-02-07 21:22:04)
Fajnie, że bierzecie się za Desert Punka. W końcu obejrzę to anime, bo opis mnie zaciekawił
Kuruoshi bierze się za to - super:D
Iv będzie nie pocieszony:(
niedługo pokaże się pierwszy odcinek
Jestem tylko ciekaw czy zrobicie tez synchro do grupy B-A dla Desert Punka Pozdro dla czachy
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2007-02-07 23:08:37)
Ech... przecież została powołana specjalna komisja do naboru nowych członków grupy
a na serio... są pewne kryteria, według których dane osoby zostały przyjęte do grupy, maczałem w tym trochę swoje palce... ale szczegółów całego procesu nie zdradzimy
Mogę powiedzieć tylko, że zgadza się to, co powiedział shinma, oceniamy czyjeś prace, ale nie tylko to.
Hmm który mi grzebał w szafie A tak na serio to mnie ciekawi jakie prace skoro nic nikomu nie dawałam
No przecież mówię, że na wszystko są sposoby ;] A co do szafy, to jak się domyśliłaś, że ktoś coś ruszył? Mówili, że śladu nie będzie i że są zawodowcami...
O poziomie czyichś możliwości świadczy nie tylko to, czy ma już na koncie jakieś prace, jak lb333 i czacha222 a również sposób formułowania wypowiedzi na forum, kultura osobista, potencjał i chęci. Naprawdę trwała mała burza mózgów w grupie, nim po rozważeniu wielu za i przeciw, wreszcie zdecydowaliśmy.
BTW. Co do Jigoku, to przeze mnie nie ma kolejnych napisów, chociaż ep został przetłumaczony wieki temu. Zresztą jeden ze stałych korektorów nie może teraz wykonać swojej pracy, a bez całej korekty tłumaczenia nie ujrzycie.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-02-07 23:27:36)
Po moich wypowiedziach i kulturze osobistej, nie mówiąc już o potencjale (to chyba różdżką mierzyliście xD) mnie do grupy nikt by nie przyjął Już przy pierwszej rozmowie z Katem na gg leciały wulgaryzmy itd xP
Ej to nie prawda Nie przypominam sobie xP
No ale ty miałeś już jakiś warsztat napisów, tak? A mi chodzi tylko o nasze "korektorki".
Co pomyślałbyś o człowieku, który, gdyby to było tylko możliwe, nagminnie obrażałby innych ludzi na forum, albo jechał sobie po wszystkich? Chciałbyś mieć go w grupie? Bo ja np. nie. Przecież każdy z nas ma dostęp do postów wszystkich ludzi na tym forum, a z tych postów wynika wiele ciekawych rzeczy...
EDIT: Kończę te wywody, bo się śmietnik robi. Nie ważne co i jak zadecydowało, ważne że coś zostało postanowione.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-02-08 00:11:37)
Stary, nie zaprzeczaj xD
Miałem warsztat, ale i tak robiłem specjalne napisy na zaliczenie Z kolei Hiki robiła korektę próbną.
Fakt, raczej bym takiego nie chciał, ale to jeszcze zależałoby w jakim stylu by to robił