Nie jesteś zalogowany.
Bleh...ten Be Rockin to zbytnia komputerowka:/ odrzuca mnie ale poczekam na op:/z opow sie zawsze dowiaduje czy polubie dany tytuł i zawsze sie sprawdza
co do Black Lagoon napewno zrobia s3 nie ma mozliwosci nie ... za dobra seria zeby ja zostawic ^_^tak samo z melancholy
ja czekam na Shakugan No shana s2 ktore bedzie ofcorse w kwietniu , Naruto s2 w lutym i teraz leci Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou co mi sie nawet spodobalo ale najbardziej czekam na Kolejna Czesc Gundam Seeda jezeli bedzie, Movie napewno bedzie powinno juz byc... ^_^ cooz mowic trzeba nic tylko uzbroic sie w cierpliwosc ja ide ogladac dalej Shakugan No shana bye
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-01-24 15:29:29)
Czekam na School Rumble 3-rd Term, Tsubasa Chronicle 3-rd Season i na polskie suby do Love Love?, Honey & Clover 2 i GitS SAC 2[szpan]
<z miną niewiniątka> "Deltora Quest" fajne toto??
terty USSJ Gits SAC 2 se mozna Kupic ;x
l33t Raws wydało już dwa epy Deltory. Powiem tak: cieslak, liczę na jak najszybsze tłumaczenie od Kuruoshi, byle byście tylko nie zapomnieli o Jigoku Shoujo Futakomori
"Skazany na zajebistość"
Deltora jak na razie zapowiada się super myślę, że dzisiaj skończę a co do innych projektów, większość z nas studenci i mają egzaminy dlatego opóźnienia ale bądzcie cierpliwi
zapodajcie linka do tego deltora oblookam potem;)
zapodajcie linka do tego deltora oblookam potem;)
Przecież Cieslak podał link do hardka w swoim poście:
link: ^^
Ja miałbym natomiast zapytanie, czy w tym hardku także jest zegar w lewym górnym rogu ekranu?
Gdyż niestety zarówno w rawie od DA-RAW, jak i od l33t-raws występuje irytując zegar, który skutecznie mnie zniechęcił do ściągania tej serii - przynajmniej do czasu pojawienia się lepszej wersji pozbawionej tego mankamentu.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-01-24 17:07:57)
występuje
o w tym roku przydała by się kontynuacja Full Metal Panic!
Coś mi ptaszki ćwierkały, ze ponoc ma byc w tym roku zekranizowana gra (swego rodzaju interaktywne anime z gatunku drama-hentai-thriller) pt. School Days. Na razie to tylko plotka ale juz z niecierpliwościa zacieram raczki .
Coś mi ptaszki ćwierkały, ze ponoc ma byc w tym roku zekranizowana gra (swego rodzaju interaktywne anime z gatunku drama-hentai-thriller) pt. School Days. Na razie to tylko plotka ale juz z niecierpliwościa zacieram raczki .
Jeśli to prawda, to naprawdę jest na co czekać:D. Tylko pod które zakończenie byłaby zekranizowana?8-D
Na AniDB pojawiła się data wydania 5 Centimeters per Second - 03.03.2007[yahoo] Oby tak było:D:D
Ja czekam na Kara no Kyokai(pełnometrażowa animacja). To anime na podstawie książki bedącej jak gdyby Tsukihime 0, toczy się w tym samym świecie, a główna bohaterka ma zdolności podobne do bohatera Tsukihime( też widzi linie i to lepiej niż Tohno/Nanaya, ale nie widzi "kropek", brzmi to dziwacznie, ale kto ma pojęcie o Tsukihime ten wie o czym mówię )
Ehh..gdyby tak ktoś jeszcze przerobił Fate/Zero na serię anime
Ostatnio edytowany przez Swinger of Birches (2007-02-12 14:51:24)
O jezu Swinger... ty żyjesz? Wrócisz do tłumaczenia Mushisi? Rewelacja jeśli zawitałeś na dłużej...
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
O jezu Swinger... ty żyjesz? Wrócisz do tłumaczenia Mushisi? Rewelacja jeśli zawitałeś na dłużej...
Cóż... w zeszłym tygodniu dodałem tłumaczenie do 15stki, a właśnie kończę 16stke. Więc nie tylę wrócę do Mushishi, co wróciłem I czekam na angielską wersje aktorskiego Mushishi
A ja czekam na Air 26 odcinków.W przypadku Kanona tak było to w Air też tak może być.