Nie jesteś zalogowany.
Co do timigu do rawów, to z tego, co zauważyłem, wystarczy tylko pozmieniać fps na 23.976 i od czasu do czasu przestawić o 10 sekund. Cała robota trwa 20s, więc nie ma sensu, bym Ci to wszystko przesyłał. Sądzę, że możesz poświęcić na te 10-15 minut.
Napisy do 314 już są:D
cześć jestem nowy ale mam problem napisy robione przez Harz-a nie chodza tylko mi czy jest ktos jeszcze. Jesli ktos rozwiazal ten problem niech powie jak.
Ostatnio edytowany przez VOODOO (2007-11-03 20:25:15)
W SubEditcie to Shift+Ctrl+Q i zmień fps.
"Why? Because Trolling is a Art!"
~Pablo Picasso
nie wiem o co chodzi ??
fps na jaki ??
no bo widzisz one sie wogule nie otwieraja a nie ze są pezesunięte względem tekstu
Big_Mister: no niby tylko tyle ale tych odcinkow jest w cholere, z czego wiekszosc mam na plytkach i musialbym po kolei wszystkie plytki wygrzebac i ustawiac napisy tylko po to zeby pozniej je nagrac na plytki ;/ Moglbys mi to jednak wysłać?
Czy ktoś zrobi napisy do tych odcinków 276-278 z zgodnością do lików w avi ? ;] bo tylko to i special świąteczny ( i przeszłość bohaterów chyba nikt sie za to na razie nie bierze ? )
Problem w tym, że ja też już nagrałem odcinki na płytki i skasowałem napisy. Nic się nie ostało.
Zostały już dawno przetłumaczone, ale pewnie Starfox znowu je skasował. Musisz cierpliwie czekać, aż je wrzuci, albo poproś go, żeby Ci przesłał.
Czy ktoś będzie robił subki od 79 do 114 bo nie ma?
Chyba chodzi o 79 I 114, bo właśnie tych nie ma:)
no chyba nie o to chodzi, bo od 107 do 124 robiłem ja i wszystkie są na ansi;)
Jasne, są w paczce, a ja bezmyślnie wpisywałem 79,114...-_-
to ja mam pytanie czy w anime leca jeszcze fillery ?
jJeszcze nie zostały przetłumaczone wszystkie odcinki (tu jakie od 277 do 284, 291, 292, od 299 do 302, i od 315 do 322)czy ktoś je przetłumaczy?
3 Warny ci za mało? Skończ pierdzielić w co 2 poście o przetłumaczeniu tych odcinków bo to sie denerwujące robi.
nie rozumiem czy ktos moglby mi powiedziec jasno czy sa czy nie filery teraz ??
Tak teraz są filery :d