Nie jesteś zalogowany.
A ma ktoś Rawy do wysłania?:D
Najlepiej w rmvb
Haha:D Ja jestem wybredny ale mam słaby internet:P Dlatego szukam kogoś kto by miał wersję Raw w jak najlepszej jakości:D
Gdybym miał możliwość ściągania torrentów to miałbym już wiele odcinków z tej strony:P Szkoda, że na rapishare nie ma takiej możliwości:/
jeśli jak najlepsza jakość to proponuje Full HD RAW ze strony vegapunk'a xD
A może jednak ktoś z Was ściąga i by mi wysłał w zamian za płyty?:D Tak by było najprościej:D
jeśli jak najlepsza jakość to proponuje Full HD RAW ze strony vegapunk'a xD
Zgadzam sie ale niestety na moim PC HD nie uciągnie i trzeba na SD ciągnąć
Kilka odcinków mam z tej strony:D Ale to tylko dlatego, że kiedyś miałem lepszy net:D Teraz to tylko you tube;/
na youtube oglądać toż to profanacja ;p
ja tam zawsze jak uzbiera się juz spora ilość odcinków do oglądania to ściągam sobie w jak najlepszej jakości ;p (neta mam szybszego niż Kubica w F1 ;p)
Ostatnio edytowany przez endrju6 (2008-03-11 20:29:51)
jestem na 17 minucie robienia tajmingu. jutro może będą .
Ale vegapunk zaszalał! aż sobie ściągnę specjalnie ich FHD encoding i zobaczę jak im wyszło ;]
Supaaaa! Teraz tylko niech nadrobią straty ze skryptami bieżących odcinków Nie trzeba będzie kożystać z shitowych hardków AnimeSS ^^.
...
Co racja to racja
Siema, siema. Mam pytanie. Dlaczego napisy z odcinka Specjalnego numer 3 lecą jak szalone w SubEdit gdy w Media Player Classic odtwarzają się normalnie. Nie mogę do tego dojść:/
Po obejrzeniu 348 odcinka muszę powiedzieć, że to anime jest... wyczesane! Chyba nigdy nie przestanę chwalić OP.:D
Kościel wymiata, już nie mogę się doczekać następnego epka!
Po obejrzeniu 348 odcinka muszę powiedzieć, że to anime jest... wyczesane! Chyba nigdy nie przestanę chwalić OP.:D
nie do tematu, ale ~dulu gratuluję ci 666 posta w tym temacie
Ja tam dopiero zaczołem oglądać One Piece i jestem obecnie na 56 odcinku.
Tak naprawdę przed oglądaniem tego anime miałem bardzo słabe zdanie o nim.
Słaba kreska ... Dziwne postacie ... Szczególnie ten uśmiech Luffyego.
Teraz jak tak po troszku oglądam to sobie tak myśle : "Kur** czemu ja tego wcześniej nie oglądałem"
OP jest to naprawdę genialne anime, Naruto nawet wymięka. Mam nadzieje, że poziom nie spadnie i bedzie taki jak dotychczas.
Mnie zaczyna już powoli irytować:/. Wszystko zaczęło robić się takie... na siłę , wymuszone( nie wiem jak inaczej to ująć ).