Nie jesteś zalogowany.
Unreal Tournament - nie mylić z nowszymi nieudolnościami pt 2003/2004/III itd.
Celem utrzymania równowagi we wszechświecie powiem, że dla odmiany tutaj ja zgadzam się z Hybridem. Setki, setki pojedynków na planszy Morpheus...
DiamondBack napisał:Mnie WOW wyrwał z życia bagatela 3 godziny. WOW sux spartolili klimat prawdziwego warcrafta... Jedyne co to trailr z gry był naprawde super
Popieram w 100% Ta cukierkowa grafika ..., aż się chce wymiotować jak na to się patrzy ;/
Tylko, że WoW oparty jest na samym Warcrafcie.[baka]
Hybrid napisał:Unreal Tournament - nie mylić z nowszymi nieudolnościami pt 2003/2004/III itd.
Celem utrzymania równowagi we wszechświecie powiem, że dla odmiany tutaj ja zgadzam się z Hybridem. Setki, setki pojedynków na planszy Morpheus...
I godziny spedzone w kafejach . Cudna gra, pelno mutatoruw, map dodatkow.
Gothic I, II, III
G3 wydaje mi jednak juz gorsza od poprzednich czesci (ale to moze byc tylko moje wrazenie). Pelno jest questow w sylu przynies X czegos, albo zabij Y czegos (typowo z MMORPG, az by sie chcialo zwrocic sniadanie)
Ostatnio edytowany przez m_jay (2008-01-02 14:19:10)
UT... Jeszcze w liceum zorganizowaliśmy mały lan turniej - przez osiem godzin non stop Deck 16][
UT 2003 - nawet fajnie mi się grało, ale to nie to samo (za ładne to to i w ogóle)
Belraist napisał:DiamondBack napisał:Mnie WOW wyrwał z życia bagatela 3 godziny. WOW sux spartolili klimat prawdziwego warcrafta... Jedyne co to trailr z gry był naprawde super
Popieram w 100% Ta cukierkowa grafika ..., aż się chce wymiotować jak na to się patrzy ;/
Tylko, że WoW oparty jest na samym Warcrafcie.[baka]
Fallot Tactics też był oparty na Falloutach 1 i 2, ale ich klimatu nie przejął w ogóle
"Skazany na zajebistość"
Mnie WOW wyrwał z życia bagatela 3 godziny. WOW sux spartolili klimat prawdziwego warcrafta... Jedyne co to trailr z gry był naprawde super
WoW nie miał mieć klimatu oryginalnego warcrafta. Miał być fajny. I był, z tym że na krótką metę.
Klimat warcrafta miał wprowadzić ten dodatek, w którym można bylo wziac udział w bitwach z WIII, ale ja grałem na długo przed nim.
Zaś cukierkowata grafika to wpływ właśnie WIII (bo taka tam przecież była) i dla mnie raczej zaleta xP
Zaś jak już jesteśmy w temacie, Warcraft > Warcraft 2 > Warcraft 3 > WoW
Mugen II - To stara bijatyka Dragonball w 2D
No, MUGEN to tylko silnik bijatykowy, ale nie będę się już kłócił... Tylko nie pamiętam żebym kiedykolwiek widział MUGENa II... Mugen Hi-Res owszem, sam używam, ale dwójki nie kojarzę.
Avatar90 napisał:World of Warcraft
Te gry potrafią wyrwać z zycia wiele godzinPoprawka: miesięcy.
WoW nie miał mieć klimatu oryginalnego warcrafta. Miał być fajny. I był, z tym że na krótką metę.
Spędziłeś wiele miesięcy przy niefajnej grze?
Właśnie skończyłem FarCry na najwyższym poziomie trudności. Chwilami nieziemski hardkor, ale giera wciąga, jak za dawnych lat
RiXeD napisał:Avatar90 napisał:World of Warcraft
RiXeD napisał:WoW nie miał mieć klimatu oryginalnego warcrafta. Miał być fajny. I był, z tym że na krótką metę.
Świetny post, przeczytałbym go jeszcze raz.
Fajnej, ale na krótką metę. Krótka meta w przypadku WoW to pół roku. Są ludzie grający od lat.
Fajnej, ale na krótką metę. Krótka meta w przypadku WoW to pół roku.
Zapomniałeś dodać, że twoim zdaniem. Tak czy owak, who cares.
W ramach odkopywania staroci pykam sobie w Project IGI. Kolejna gra, przy której chwilami człowiek chciał wyrzucić monitor przez okno, ale coś popychało go do próbowania kolejny raz
Właśnie (po raz kolejny) ukończyłem trylogię GTA 3 (zwykłe, VC i SA).
(VC > all) and (VC -> mugen)
Może tu się podepnę z lekkim offtopem, bo kilka osób wymieniało Fallouta: chciałbym sobie zagrać w dwójkę i mam dylemat, co załadować: Megamod czy Restoration Project? Może ktoś grał i będzie mógł się wypowiedzieć, bo na necie trudno znaleźć jakąś sensowną odpowiedź. Który z tych dodatków zmienia więcej, ale nie pod względem jakichś poprawek w dialogach itp., tylko pod względem autentycznych nowości dodanych do gry?
Freeman napisał:RiXeD napisał:Avatar90 napisał:World of Warcraft
RiXeD napisał:WoW nie miał mieć klimatu oryginalnego warcrafta. Miał być fajny. I był, z tym że na krótką metę.
Świetny post, przeczytałbym go jeszcze raz.
Fajnej, ale na krótką metę. Krótka meta w przypadku WoW to pół roku. Są ludzie grający od lat.
Bo tak jest. Granie pol roku to nic takiego. Ja w JKA gram juz ponad dwa lata i nie sadze by mi sie szybko znudzila
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Hybrid napisał:Gothic I, II, III
G3 wydaje mi jednak juz gorsza od poprzednich czesci (ale to moze byc tylko moje wrazenie). Pelno jest questow w sylu przynies X czegos, albo zabij Y czegos (typowo z MMORPG, az by sie chcialo zwrocic sniadanie)
Popieram, G3 był zupełnie inny i gorszy, stracił swój klimat, poza tym gra bardzo przekombinowana Za to G2... Nawet teraz się zastanawiam czy nie zainstalować
Tibia ale nie polecam, a teraz trochę gram w Starcrafta i Heroes III złota edyćja i Yo-Gi-Oh! złota edycja te polecam bardzo dobre.
Live For Speed do wersji X.
Kilka okrażeń toru i wszystkie NFS'y i inne pseudościgałki stają się wyścigami samochodzików zdalnie sterowanych.
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Counter Strike
Może tu się podepnę z lekkim offtopem, bo kilka osób wymieniało Fallouta: chciałbym sobie zagrać w dwójkę i mam dylemat, co załadować: Megamod czy Restoration Project? Może ktoś grał i będzie mógł się wypowiedzieć, bo na necie trudno znaleźć jakąś sensowną odpowiedź. Który z tych dodatków zmienia więcej, ale nie pod względem jakichś poprawek w dialogach itp., tylko pod względem autentycznych nowości dodanych do gry?
To może te dwa linki rozwiążą twój dylemat:
Restoration Rroject
MIB88 Megamod
Niestety jeszcze nie grałem z tymi dodatkami, więc nie podzielę się z tobą moją opinią
A do listy najbardziej wciągających gier z miłą chęcią dodaje Metal Gear Solid. Wczoraj ukończyłem i stwierdzić muszę, że gra jest fantastyczna. Doskonała ścieżka dźwiękowa, doskonała rozgrywka, po prostu wspaniała fabuła (się zachwyciłem ). Coś pięknego
Ostatnio edytowany przez Maniack (2008-02-01 00:19:04)
Ja moge już powiedziec jaka bedzie najbardziej wciągająca gra najbliższej przyszłości dla mnie. otóż...bedzie to...dowiemy sie tego zaraz po reklamach...wracamy do programu...mielismy rozwiązać sprawę najbardziej wciągajacej gry najbliższej przyszłości...otoż...bedzie to...<werble><śiwatła><jebudup><mgła, a zniej wyłania sie...> Diablo3