Nie jesteś zalogowany.
Witam, poszukuje 24 odcinkowe LOVE HINA http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=35
Znajdziesz to tutaj
25ty odcinek to special - Motoko`s Choice, Love or the Sword - DON`T CRY. Również na anime-eden jest dostępna cała seria TV oraz Love Hina Again OVA, Love Hina Christmas Special i Love Hina Spring Special, wystarczy się zarejestrować.
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-12-11 17:06:59)
dzięki marcin2
Poszukuję epizodów One_Piece od [darkside-raws] 13-56 obojętny sposób pobierania. Poza akcją wymiany fizycznej i emule (irc, torrent, dc++, ddl, mu, rapid itp)
Wpisz na tokyotosho [darkside-raws] One Piece + numer odcinka.
Powinno pomóc.
Ostatnio edytowany przez mkriso (2007-12-14 22:51:35)
Witam a teraz ja poszukuję czegoś Anime
Szukam rawów bądź softsubów.
to jest to tak ?
Saint Seiya: Hades Chapter Inferno
jesli tak to mam linki do tego anime ale w avi.. ale to chyba jest hardek.. nei wime sam nie sciagałem ;<
- odcinki po około 300 mb
~mkriso powinienem napisać, że nie mogę znaleźć aktywnych źródeł One_Piece od [darkside-raws] 13-56.
Ja szukam Eyeshielda 21 86 do ??? z tego wiem to tylko rawy sa kto posiada w swojej kolekcji padz zna dzialajace linki ??:)
Poszukję epizodów: KISS DUM -ENGAGE planet-. (Torrenty, rapidshare.com, i megaupload od razu odpadają.)
Ja szukam Eyeshielda 21 86 do ??? z tego wiem to tylko rawy sa kto posiada w swojej kolekcji padz zna dzialajace linki ??:)
Eyeshield
Nie wiem dokładnie, co tam jest, więc zerknij.
Ja natiomast poszukuję Tokineiro
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-12-18 23:40:24)
marcin2 napisał:Ja natiomast poszukuję Tokineiro
Sam nie wiem, trzeba by ściągnąć: takie coś.
Natknąłem się na to podczas przeczesywania sieci. Wątpię w to, czy to w ogóle jest anime:(
Tokineiro ma tylko 2 (lub 3) epy i nie powinno ważyć więcej niż 500mb. A to tutaj ma 1.2gb i jakieś exe w środku[fuj] Ściągnę i zobaczę. Thx za fatygę w każdym razie;)
PS. Znalazłem wcześniej to anime gdzie indziej, ale z martwymi źródłami[deprecha] Nawet jednego bajta nie da się zassać.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-12-19 00:37:32)
Rekid, Cieslak kiedyś wspominał coś o zrobieniu hardów do TT2. Jeśli by się zdecydował, to prace pójdą szybko (tłumaczenie już zrobił).
"Skazany na zajebistość"
poszukuje napisów do Sete no Hanayome(16-26 odcinka)
poszukuje napisów do Sete no Hanayome(16-26 odcinka)
Lepiej zagadaj do ~rambo102, czy będzie kontynuował tłumaczenie. Nazwy poszukiwanych wbijaj poprawnie.
Poszukuje anime Professor Pain . Szukałem na torrentach i na forach warezowych ale niestety nigdzie nie ma :/ Jeżeli ktoś wie skąd można pobrać anime to bardzo prosze o podanie linka!
Z góry dzieki za odp!!
Poszukuje anime Professor Pain . Szukałem na torrentach i na forach warezowych ale niestety nigdzie nie ma :/ Jeżeli ktoś wie skąd można pobrać anime to bardzo prosze o podanie linka!
Z góry dzieki za odp!!
anidb.net