Nie jesteś zalogowany.
Dzięki - wygląda że są dokładnie takie jak chciałem - zaraz ściągnę i sprawdzę - a to jest TVrip czy DVDrip wiadomo - bo z opisu nie widzę .
Jest ekstra
A linki do Higurashi no Naku Koro ni Nekogoroshi-hen - też raw i mp4 ?
Chociaż to chyba jest OVA do serii pierwszej ?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2011-10-10 16:55:08)
Znalazłem tylko coś takiego "Kaiketsu Zorro / The Legend of Zorro TV - 1991 - PAL R5 Rus, Eng NO SUB"
To jest bezpośredni link do DVD, ale musisz założyć konto.
http://asiandvdclub.org/details.php?id=24536
@Goku_SSJ, czytaj ze zrozumieniem
byleby było japońskie audio
Audio Language...: Russian, English
@Shinuta, wątpię by było po japońsku. pewnie robili to we współpracy z japońskimi animatorami na rynek zachodni.
Edit: nawet znalazłem potwierdzenie
Production Companies:
Mondo TV
Royal Pictures CompanyOther Companies:
Toho Company animation
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2011-10-24 17:48:15)
@Shinuta, wątpię by było po japońsku.
A ja wątpię, że niejacy Maria Kawamura, Rika Matsumoto, Seki Toshihiko, Horiuchi Ken`yuu, Shioya Kouzou, Kosugi Juurouta, Aoki Kazuyo i Aono Takeshi przez 52 odcinki szprechali po angielsku czy też rosyjsku - a na MAL-u i anidb taka jest podana obsada. A nawet jeśli wszyscy szprechają przez 52 odcinki po angielsku czy też rosyjsku, to nawet nie chcę sobie tego wyobrażać, bo Japończycy znani są z tego, że mają dwie lewe ręce do języków obcych.
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=4CVjra3xHhQ
The next episode of anime Kaiketsu Zorro . Japanese dubbing with Polish announcer. Kaiketsu Zorro 52 Part 2. Have fun!!!!
Ostatnio edytowany przez coellus (2011-10-24 19:17:28)
Ty dulowaty userze!
Jest po japońsku to anime:
http://www.youtube.com/watch?v=19n2Nge4GIU
Tylko czy na necie jest... to jest pytanie :/
coellus mnie wyprzedziła. xD
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2011-10-24 19:26:02)
na razie wisi seed na nyaa: http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&ti … howfiles=1
podobno to raw...
Może ma ktoś jakieś linki do takiej wersji D.Gray-mana:
[Zero-Raws] D.Gray-Man v2 (BD 1280x720 x264 AAC)
Na torrencie niestety brak seedów ;/
Chodzi mi o BDripy
Poszukuję rawów, lub z angielskim subem - Kaiketsu Zorro (w ostateczności może być też cokolwiek innego, byleby było japońskie audio).
Ja znalazłem z angielskim audio, no ale jest polski lektor. Szukam dalej
EDITED:
Dobra Shinuta, znalazłem Ci rawy japońskie bez napisów (przynajmniej taki był ep 1 jaki łyknąłem. Torrenta mam to jak coś to na PW Ci dam namiar
Tylko tak 4 odcinków brakuje.
Ostatnio edytowany przez Arctos (2011-10-26 00:21:34)
Poszukuję legend of the galactic heroes na BD. Z tego co wiem, to na razie 12 odcinków wyszło, a mnie interesują pierwsze 10, bo 2 ostatnie mam skąd ściągnąć. Nigdzie nie mogę znaleźć szybkich torrentów (ściąga się raz na 5 min przez 5 sekund 20kb/s) lub hosting. Jeżeli ktoś miałby namiar, byłbym wdzięczny.
@sokolb, tu jest tylko raw z angielskim dubbingiem.
@sokolb, tu jest tylko raw z angielskim dubbingiem.
No nie już wszystko zepsułeś Wiedziałem że to było za piękne, żeby było prawdziwe. Przynajmniej film - z tego co sprawdziłem grupę ARR na anidb - jest po japońsku z subami. No i jeszcze na dodatek sprawdziłem na anidb i każda grupa która wydała te kilka bidnych ep wydawała z angielskim dubbingiem. Strasznie słabo, tak więc moje poszukiwania chyba dobiegły końca. No chyba, że jestem w błędzie i ktoś byłby tak miły i mnie z niego wyprowadził
Poszukuję legend of the galactic heroes na BD. Z tego co wiem, to na razie 12 odcinków wyszło, a mnie interesują pierwsze 10, bo 2 ostatnie mam skąd ściągnąć. Nigdzie nie mogę znaleźć szybkich torrentów (ściąga się raz na 5 min przez 5 sekund 20kb/s) lub hosting. Jeżeli ktoś miałby namiar, byłbym wdzięczny.
Nie wiem, czy coś znajdziesz, ale powodzenia.
PS. - скачать to download, регистрация albo зарегистрироваться to rejestracja, jeśli będzie trzeba.
Ty dulowaty userze!