Nie jesteś zalogowany.
Kurde, sporo widzialem, ale czegos takiego sobie nie przypominam.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-28 09:31:15)
to tak żeby nie zaśmiecać forum(mimo że anime to to nie jest...)
Poszukuję oryginalną ścieżkę dźwiękową z filmu Hair jakby ktoś miał i zuploadował albo natkną sie gdzieś na DDL(lub chociażby na torrenta)to byłbym wdzięczny^^
Odświeżam wątek-nadal poszukuję odcinki 127 i 166 ,,Sailor Moon''z polskimi napisami wgranymi na stałe i w formacie dvd-r żeby odtwarzacz podłączony do telewizora dał radę to odtworzyć[szalony][szalony][szalony]
Odświeżam wątek-nadal poszukuję odcinki 127 i 166 ,,Sailor Moon''z polskimi napisami wgranymi na stałe i w formacie dvd-r żeby odtwarzacz podłączony do telewizora dał radę to odtworzyć[szalony][szalony][szalony]
Masz dwa rozwiązania...avi w xvid z naspisami o tej samej nazwie w srt to odczyta...drugie to laptop telewizor podlaczasz kabelkiem laptopa z tv i oglądasz co cchcec w obojetenie jakim formacie^^
Tak khadzad tylę że ja poszukuję te 2 odcinki których mi brakuje i ta osoba która ma Sailor Moon pewnie umie też mi to tak przerobić[madrala]
Ale jaki sens marnowania czasu?? sam to przerób sobie...sciągnij torrentem dwa odcinki sciagnij napisy z ansi zrób sobie na ich podstawie hardki potem zrób z tego dvdka i gotowe?? dlaczego polegasz na innych/?
Muszę polegac na innych bo brat informatyk --nie umie --tego zrobic mało tego nie ma dvd w kompie bo nie chce m mieć....
A na marginesie khadzad nie chciałbys tego zrobić ?
Nie mam czasu ani atłasu a co do tego że nie umiecie to powiem jedno:
Use the Google Luke!!(przeróbka z use the power;P)
Podłączę sie do tematu.
Poszukuję pełnej wersji utworu z endingu do 'Air Gear' - tytuł: SKY-2-HIGH, niestety mam tylko tv-size a pełnej nigdzie nie mogę znaleźć. Może ktoś ma i się podzieli?
Hakkenden: Legend of the Dog Warriors ja tego poszukuje:)Najlepiej torrent
ciam cia ram cia ciam
Heheh to ja też skorzystam z tematu. Otóż poszukuje muzyki pani, która nazywa się Eiko Shimamiya. Bardzo mi na tym zależy.
Więc jeśli ma ktoś namiary lub sam posiada, pomóżcie.
sciagnij sobie z bota E-D|Arika badz E-D|Mai na #exiled-destiny@irc.rizon.net
Poszukuje One piece pierwszych 100 odcinków w avilub ogm moze byc tez mkv jak ktoś wie gdzie moge ściągnąć to niech zażuci linnk
Mam nadziej, że może być One Piece:)
Dzięki songoku ale nie ma żadnego seeda,nic.Ten torrent jest ,martwy'
ciam cia ram cia ciam
Dzięki songoku ale nie ma żadnego seeda,nic.Ten torrent jest ,martwy'
Przyznam szczerze, ze mam u siebie jednego seeda i 7 peerow.
Jak bedziesz miala caly czas problemy, to zagadaj do mnie na PW to ci podesle jeszcze inne torrenty.
Podłączę sie do tematu.
Poszukuję pełnej wersji utworu z endingu do 'Air Gear' - tytuł: SKY-2-HIGH, niestety mam tylko tv-size a pełnej nigdzie nie mogę znaleźć. Może ktoś ma i się podzieli?
Na oryginalnej ścieżce dźwiękowej utwór ten ma 1:31 i nie jest nigdzie napisane, że jest to TV Size (przy chain jest to zaznaczone). Jeśli tego właśnie szukasz, to proszę bardzo.
Swoją drogą, ścieżka dźwiękowa jest z pewnością najmocniejszym punktem tego anime i warto ściągnąć ją całą.
Ostatnio edytowany przez Zjadacz (2007-04-26 09:12:37)
"Skazany na zajebistość"