Nie jesteś zalogowany.
Witam, jako, że jestem nowy na tym forum to proszę o wyrozumiałość. Zapewniam was od razu, że dosyć sporo szukałem tych tytułów lecz niestety nie znalazłem w jakiej jakości jakiej szukam. Dobra to może przejdę do rzeczy. Poszukuję anime w jakości 720p, ewentualnie gorszej ale najlepszej z dostępnych (nie powyżej 720p). A więc:
1. Death Note
2. Juuni Kokuki/Kokki (w różnych miejscach znajdywałem różne nazwy)
3. RahXephon
4. Pumpkin Scissors
5. Scrapped Princes
6. Texhnolyze
7. Mushishi
8. Mugen no Ryvius
Zaznaczę jeszcze, że nie pobieram torrentami. Najczęściej pobieram serwisami typu RapidShar i technologią p2m. Z góry dziękuję i serdecznie was pozdrawiam. Kosciaty
1. Death Note - Jeśli chodzi o serię TV to nie ma BD.
2. Juuni Kokuki/Kokki - Posiada BD i względem DVD obraz wypada dobrze.
3. RahXephon - Seria TV ma BD, ale jakość jest żenująca (film w HD wygląda już lepiej).
4. Pumpkin Scissors - Nie ma BD.
5. Scrapped Princes - Nie ma BD.
6. Texhnolyze - Nie ma BD.
7. Mushishi - Marny upscale, nie warty 720p.
8. Mugen no Ryvius - Nie ma BD.
Jedynie The Twelve Kingdoms opłaca się pobrać w HD. Infinite Ryvius wyglądałby przyzwoicie, bo pochodzi z czasów, kiedy jeszcze w Sunrise anime rysowano ręcznie. Reszta tych serii nawet mając Blu-ray i tak prezentowałaby się słabo.
Niestety nie wszystko znalazłem i niestety nie w takiej jakości znalazłem w jakiej bym się spodziewał :/
1. Death Note - Jeśli chodzi o serię TV to nie ma BD.
2. Juuni Kokuki/Kokki - Posiada BD i względem DVD obraz wypada dobrze.
3. RahXephon - Seria TV ma BD, ale jakość jest żenująca (film w HD wygląda już lepiej).
4. Pumpkin Scissors - Nie ma BD.
5. Scrapped Princes - Nie ma BD.
7. Mushishi - Marny upscale, nie warty 720p.
8. Mugen no Ryvius - Nie ma BD.Jedynie The Twelve Kingdoms opłaca się pobrać w HD. Infinite Ryvius wyglądałby przyzwoicie, bo pochodzi z czasów, kiedy jeszcze w Sunrise anime rysowano ręcznie. Reszta tych serii nawet mając Blu-ray i tak prezentowałaby się słabo.
W takim razie skąd pobrać The Twelve Kingdoms i Infinite Ryvius w tych wersjach co piszesz?
Dwanaście królestw leży na bakabt, ale to torrenty, więc raczej się nie skusisz. Nie wiem gdzie to znajdziesz na jakiś serwisach z plikami, bo ich nie używam. Co to do Infinite Ryvius napisałem "wyglądałby", Sunrise jeszcze nawet nie wydało BD.
Jakby ktoś znalazł albo wie skąd można pobrać The Twelve Kingdoms w 720p oprócz torrentów to proszę napisać.
A może po prostu przekonaj się do torrenta.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jakby ktoś znalazł albo wie skąd można pobrać The Twelve Kingdoms w 720p oprócz torrentów to proszę napisać.
z irca
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-07-19 17:06:22)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
^^ Poczekaj z jakieś trzy lata i ściągniesz sobie hardka od bodzia. :/
I prawie co dzień opłakuję ten fakt. Najlepsze jakościowo znane mi wydanie skroiła grupa [SSP-Corp]. Póki co znalazłem je jedynie na ich IRC-wym bocie, który udostępnia żenująco powoli nawet jak na moje łącze.
^^ Poczekaj z jakieś trzy lata i ściągniesz sobie hardka od bodzia. :/
W porywach do czterech.
No, też racja. 4-5 lat i będzie, niech chłopak czeka.
Ja posiadam DN od [3xA] (Anime-Garden, Anime-People i Akatsuki) ale to 480p i chyba najlepsza jakość jaka jest.
Mogę zrobić up'a na jakimś darmowym hostingu lecz z moją prędkością up może to sporo zająć (sądzę, że do końca lipca dałoby radę:-D).
Poszukuję Jigoku Shoujo ; D 720p najlepiej coś z torrentów, najlepiej sprawdzone przez was, wolny net ;/
Jigoku Shoujo ; D 720p
Nie ma czegoś takiego.
^^ Góra, na co możesz liczyć, to jakiś rip z DVD.
Sprawdź to:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1199476
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1913261
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki obczaję, może nawet jeszcze dzisiaj ; D
Btw, srka za lekki spam, ale jestem typowym newbie w zasysaniu anime.
dacie mi namiary na "Monster" w możliwie jak najlepszej jakości ; D.
Jeśli mi ktoś poda, to będę mu mówił miszczu ; D
W każdym razie z góry dziękuje.