Nie jesteś zalogowany.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Koleżanka szuka Myself;Yourself od grupy SumiSora. Torrent niby stoi lub idzie 1-3kb/sek. Ma ktoś namiary na to ?
Daj link do tego torka, poseeduję jej. Ale szybko nie pobierze, bo mam up max 46 kb/s.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-07-22 20:16:58)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Koleżanka szuka Myself;Yourself od grupy SumiSora. Torrent niby stoi lub idzie 1-3kb/sek. Ma ktoś namiary na to ?
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=977443
Wymagana rejestracja, ale za to leci max prędkością.
Edit down
U mnie leciało 1,1mb/s
Ostatnio edytowany przez Roxas (2012-07-22 21:37:15)
Poszukuję rawa do 2 odcinka hentaja Tsundere Inran Shoujo Sukumi. Znalazłem jedynie marnej jakości przekodowywany raw z wkodowanym logo H18.com i jeden avi 307mb bez loga, jednak jego jakość i przeplot są koszmarne. Na DVDISO raczej nie mam co liczyć, ale jeżeli ktoś by jakimś cudem miał, to prosiłbym o wrzucenie. Chciałbym zakończyć ten projekt. Z góry dzięki za pomoc.
Poszukuje:
Berserk'a
Jigoku Shoujo
Monster'a
Kamen no maid guy'a
torrenty najlepiej >50 seederów. Strona rutracker odpada, jakieś straszne, straszne ruskie dubbingi są, plus napisy nie działają. Czekam na tylko i wyłącznie sprawdzone torrenty.
Ma ktoś aktualne linki do Cowboy Bebop od kami-squad? Zależy mi tylko na epizodach od 22-26. Znalazłem torrka, ale ledwo dycha, nie sądzę, żebym to ściągnął.
Ja mam całą serie. Mogę zrobić reupa ale wczytanie 1ep zajmie mi ok 2-3h. Jak ci to pasuje to jutro zacznę działać.
Poszukuje:
Berserk'a
Jigoku Shoujo
Monster'a
Kamen no maid guy'a.
=> Bakabt.
Ostatnio edytowany przez arystar (2012-07-25 20:09:22)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jakbym nie wiedział, tyle, że tam jest milion linków i zupełnie nie ogarniam o co chodzi na tej stronce poza tym są po 10 seedó
No to ogarnij. Nawet jeśli w skrajnym przypadku będzie 10 seedów, to i tak pójdzie maksymalną prędkością (ja tylko ze ściąganiem audio miałem problemy).
Masz tu np. Monstera:
http://bakabt.me/160521-monster-r2j-figmentos.html
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jakbym nie wiedział, tyle, że tam jest milion linków i zupełnie nie ogarniam o co chodzi na tej stronce poza tym są po 10 seedó
To, że jest 10 seedów nie oznacza wolnego transferu.
DyumEcchi napisał:Ma ktoś aktualne linki do Cowboy Bebop od kami-squad? Zależy mi tylko na epizodach od 22-26. Znalazłem torrka, ale ledwo dycha, nie sądzę, żebym to ściągnął.
Ja mam całą serie. Mogę zrobić reupa ale wczytanie 1ep zajmie mi ok 2-3h. Jak ci to pasuje to jutro zacznę działać.
Byłbym niesamowicie wdzięczny, szczególnie jeśli zacząłbyś od tych epków, których mi brakuje. Do 21 subował Burszuras (ponoć subuje ciągle xD), więc oglądałem z jego na jakimś tam remasterze od CBM (ładnym całkiem), dlatego te epki mi niepotrzebne.
Poszukuję jakichś linków do takiego wydania One Piece -> [DVD]_ONE_PIECE__(640x480_WMV9_DUAL)_
Wiem, że jest aktywny i porządny torrent, ale ostatnimi czasy nie mogę pobrać wybiórczo plików (brak miejsca 100%, chociaż miejsce jest), a nie uśmiecha mi się ciągnięcia na raz 240 giga.
A kto ci każe pobierać wszystko naraz. Po pięćdziesiąt, zdążysz oglądnąć, potem kolejne i tak...
Tyle że on nie może pobrać pojedynczych plików z torka. Zgaduję że ma uTorrenta, który czasami potrafi tak załatwić że przy pobieraniu tylko części wywala błąd z brakiem miejsca.
@Arow
Miałem kiedyś ten sam błąd po aktualizacji. Spróbuj wrócić do poprzedniej wersji programu.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
@Tristan
Używam uTorrenta i Bittorrenta. Na obydwu wyskakuje mi to samo. Wróciłbym, tylko nie pamiętam, która wersja działała mi jeszcze poprawnie.
Utorrent i bittorent to jest to samo, tylko inna nazwa i inny kolor znaczka Kiedyś były kompletnie innymi aplikacjami, ale teraz niczym ważnym się nie różnią (nie pytaj mnie dlaczego).
Spróbuj Vuze.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-07-31 21:34:14)
Na 3.1.2 nie ma tego problemu.
Vuze, Vuze... To nie to co powstało po Azureusie czy coś takiego?
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...