Nie jesteś zalogowany.
dulu napisał:Wrzuciłem do ściągania, na razie brak źródeł, jak ruszy i ściągnę, to zrobię torrenta albo pójdzie na jakiś serwer, jak oczywiście znajdą się źródła.:)
"Kocham Cię, kocham Cię, jak myszka kocha ryż." - z chińskiego hitu. Wielkie dzięki za zaangażowanie.
kiedys to zdarlem, chcesz to zrobie torrenta...
Przecież tam są jakieś inne jedno-odcinkowe avi. Dlatego miałeś dokładniej looknąć
No ale skoro twierdzisz, że nie ma - to nie ma. Poszperam jeszcze w paru miejscach. A co mi tam... sen jest przecież dla frajerów ;p
Tu chodziło o to, że z isohunta skorzystałem nim coś tu napisałem.
Winged napisał:dulu napisał:Wrzuciłem do ściągania, na razie brak źródeł, jak ruszy i ściągnę, to zrobię torrenta albo pójdzie na jakiś serwer, jak oczywiście znajdą się źródła.:)
"Kocham Cię, kocham Cię, jak myszka kocha ryż." - z chińskiego hitu. Wielkie dzięki za zaangażowanie.
kiedys to zdarlem, chcesz to zrobie torrenta...
Byłbym niezwykle rad.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To byłoby cool, bo jest zero źródeł.:D
Jak coś, to ja też ściągam, obrazek przypomina mi Heat. Potem mogę possedować tyle, ile będzie trzeba.
~Winged, jeśli znajdę i ściagnę tego Sanctuary z isohunta, to lecisz mi piwo! (bezalkoholowe ma się rozumieć ;p)
Zassało już 32%. Niestety ciągnie tylko z 6 seedów, więc jeszcze z godzinke to potrwa. Rano ci napiszę, co i jak :]
EDIT
Zassało. Ale niestety to było fake :S Jakieś pierdoły zamiast anime.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-07 03:58:29)
Ja mam. Dzięki ~Piter666. Postaram się później to podzielić i wrzucić na jakiś serwer.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
yy no na gwałt potrzebuję epek 133 i 135 Bleach od Flomp-Rumbel h264 mkv ... Jakby ktos przypadkiem miał i był taki dobry bym był bardzo wdzięczny?:P
(torrenty są martwe...)
tu masz http://www.bleachportal.net/bleach/mult … t_episodes
Poszukuję tytułu i wykonawcę piosenki z tego filmiku. Interesuje mnie ta pierwsza.
I jeszcze jedno, też chodzi o piosenki. Kiedyś leciały na mtv, viva itp. teledyski animowane, kosmiczny zespół, grali w kosmosie na jakimś statku, byli niebiescy, na perkusji grał chyba taki mały koleś. Kilka teledysków składało się w mniej więcej jedną całość, ktoś chciał porwać ten zespół?
Poszukuję tytułu i wykonawcę piosenki z tego filmiku. Interesuje mnie ta pierwsza.
I jeszcze jedno, też chodzi o piosenki. Kiedyś leciały na mtv, viva itp. teledyski animowane, kosmiczny zespół, grali w kosmosie na jakimś statku, byli niebiescy, na perkusji grał chyba taki mały koleś. Kilka teledysków składało się w mniej więcej jedną całość, ktoś chciał porwać ten zespół?
Piosenka to: Daft Punk - Aerodynamic
A te niebieskie ludziki to z anime Interstella 555, a wykonawca piosenek to też Daft Punk
Ostatnio edytowany przez VanTheTandeta (2008-02-07 16:29:38)
Poszukuje torrenta do całej seri Shuffle! Memories dla grupy [Ayako] lub dla innej, ale żeby pasowała do subów z ANSI.
Już troche czasu na to poświęciłem, ale nie umiem znaleść.
Może ktoś pomoże ??
Jeśli ktoś ma zamiar napisać spróbuj tutaj : isohunt.com lub mininova.com to się mija z celem.
Oczywiście nie interesują mnie jakieś martwe torrenty.
Poszukuje torrenta do całej seri Shuffle! Memories dla grupy [Ayako] lub dla innej, ale żeby pasowała do subów z ANSI.
Już troche czasu na to poświęciłem, ale nie umiem znaleść.
Może ktoś pomoże ??
Jeśli ktoś ma zamiar napisać spróbuj tutaj : isohunt.com lub mininova.com to się mija z celem.
Oczywiście nie interesują mnie jakieś martwe torrenty.
nie wiem czy to cię poratuje ale na lolipower.org jest ddl wydania [ayako]
Sanctuary - część 01. Wolno się wrzuca, ale postaram się dokończyć.
poszukuję anime pod tytułem Himawari!! wiem że jeszcze nie ma epków z eng sub ale chciałbym mieć chociaż RAW'y z góry dzięki za poświęcenie na to czasu
poszukuję anime pod tytułem Himawari!! wiem że jeszcze nie ma epków z eng sub ale chciałbym mieć chociaż RAW'y z góry dzięki za poświęcenie na to czasu
O to chodzi?
torek
dartartman napisał:poszukuję anime pod tytułem Himawari!! wiem że jeszcze nie ma epków z eng sub ale chciałbym mieć chociaż RAW'y z góry dzięki za poświęcenie na to czasu
O to chodzi?
torek
to jest sezon 1 a ja szukam 2
hop siup 5 sekund
link
KDE4 ssie
Poszukuje serii o wyścigach coś w stylu Initial D czy ktoś mógłby mi coś polecić?? Z góry dzięki.
Capeta - trochę inne klimaty ale też przyjemnie się ogląda