Nie jesteś zalogowany.
DevilMC napisał:Poszukuje całej pierwszej serii Kuroko no basket w wersji BD HD lub FHD. Format obojętny byle by dało się pozbyć napisów Z góry dzięki.
tu 1080p
Качество: HDTVRip
Релиз/Автор рипа: HorribleSubs
Jedynie znalazłem BDMV dwóch pierwszych płyt.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-11-15 17:39:45)
Infernus napisał:DevilMC napisał:Poszukuje całej pierwszej serii Kuroko no basket w wersji BD HD lub FHD. Format obojętny byle by dało się pozbyć napisów Z góry dzięki.
tu 1080p
Качество: HDTVRip
Релиз/Автор рипа: HorribleSubs
Jedynie znalazłem BDMV dwóch pierwszych płyt.
Jaki obraz płyty ? tu są pojedyncze odcinki Klik
Tu masz DDL dla odcinków 1-5 http://arearaw.com/?s=kuroko+&searchsubmit=
Poszukuję napisów do Ghost in the Shell- Stand Alone Complex 1 i 2 sezon. Mam nadzieje, że istnieją takie, w których nie ma każdych możliwych błędów w co drugim zdaniu.
Nie oglądam online!
Yo,
Poszukuje tytułu movie o gościu robiącego buty, który umawia się w parku podczas deszczu z nauczycielką (co się okazuje po jakimś czasie).
Kotonoha no Niwa
Hmmm, ale to chyba nie ten dział?
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-11-17 00:01:24)
Poszukuję napisów do Ghost in the Shell- Stand Alone Complex 1 i 2 sezon. Mam nadzieje, że istnieją takie, w których nie ma każdych możliwych błędów w co drugim zdaniu.
To + to. 24 zł za 52 odcinki. Jak jakość za słaba, to świetne napisy Freemana (SRT) można przerzucić do 1080p BDripów.
Poszukuje mkv Legend of DUO, no chyba, że ktoś ma lepsze źródło.
Szukam całej serii Ga-Rei-Zero od [sMi] ma ktoś może?
Szukam całej serii Ga-Rei-Zero od [sMi] ma ktoś może?
Przecież oni wydali tylko 4 odcinki wg AniDB.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-11-20 22:02:29)
Nie zauważyłem, że na stronie przetłumaczone jest 4 odcinki na podstawie [sMi] a reszta [AniYoshi]
Szukam Bakemonogatari od [gg] odcinki 14 i 15
Szukam Bakemonogatari od [gg] odcinki 14 i 15
Nie wydali.
Cześć,
Usilnie poszukuję czegoś na kształt rawa do Maison Ikkoku - S2 - Prelude, When the Cherry Blossoms in the Springtime Return. Sprawdzałem wersje francuskie, brazylijską i włoską, ale to wsio hardsuby i nie dają mi żadnej postawy wyjściowej, a wersja BaF, na której tłumaczyłem woła o pomstę do nieba. Oblukałem również wersję od Chinoli i Koreańczyków z nyaa, ale również bez rezultatu.
Dlatego zgłaszam się z apelem do wszystkich, którzy widzieli lub mają pliki w cywilizowanym formacie do tego speciala albo też mają sprawdzone namiary, skąd to dostać.
W nagrodę od sołtysa.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2013-11-30 16:42:29)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Szukam pierwszego sezonu [l33t-raws] Nodame Cantabile.