Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję Gekijouban Clannad (Clannad Movie). Zna ktoś namiar?
A sprawdziłeś, czy to w ogóle jest?[madrala]
kiczowatykoles napisał:Poszukuję Gekijouban Clannad (Clannad Movie). Zna ktoś namiar?
Ammm A nie jest to film?
dulu napisał:kiczowatykoles napisał:Poszukuję Gekijouban Clannad (Clannad Movie). Zna ktoś namiar?
Ammm A nie jest to film?
Nie w tym rzecz, co to jest, tylko - czy jest.
Premiera wersji dvd ma być gdzieś pod koniec marca, więc pewnie na początku kwietnia będą jakieś suby[madrala].
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2008-02-09 23:15:42)
kiczowatykoles napisał:dulu napisał:kiczowatykoles napisał:Poszukuję Gekijouban Clannad (Clannad Movie). Zna ktoś namiar?
Ammm A nie jest to film?
Nie w tym rzecz, co to jest, tylko - czy jest.
A rzeczywiście. Źle przeczytałem. Za bardzo się w anidb nie orientuje, ale chyba naprawdę nie przetłumaczyli.
Ostatnio edytowany przez kiczowatykoles (2008-02-09 23:15:53)
Poszukuje Full OST Darker Than Black i Tengen Toppa Gurren-Lagann , jak zwykle torrent
Poszukuje Full OST Darker Than Black i Tengen Toppa Gurren-Lagann , jak zwykle torrent
łapaj darker than black
oraz tengen toppa gurren lagann
Ostatnio edytowany przez parara (2008-02-10 00:31:25)
KDE4 ssie
Poszukuję anime one piece wszytkie odcinki.Torrent tylko chcę.wszytkie 320 odcinki.Prosze o pomoc.Najlepiej żeny trasfer mial tak mniej więcej 40 kb's.Mam pytanie jeszcze czy ten torretn jest normalnie z jap dub.?
Ostatnio edytowany przez postmaster (2008-02-10 10:03:47)
Całość Sanctuary:
Sanctuary - część 01.
Sanctuary - część 02.
Sanctuary - część 03.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged, domo.
Ściągam i czekam na napisy.
Poszukuję anime one piece wszytkie odcinki.Torrent tylko chcę.wszytkie 320 odcinki.Prosze o pomoc.Najlepiej żeny trasfer mial tak mniej więcej 40 kb's.Mam pytanie jeszcze czy ten torretn jest normalnie z jap dub.?
hej pomożcie plis
postmaster napisał:Poszukuję anime one piece wszytkie odcinki.Torrent tylko chcę.wszytkie 320 odcinki.Prosze o pomoc.Najlepiej żeny trasfer mial tak mniej więcej 40 kb's.Mam pytanie jeszcze czy ten torretn jest normalnie z jap dub.?
hej pomożcie plis
1. Znaleźć One Piece to żaden problem. Nie bądź taki leniwy.
2. Co do twojego pytania, jest tam przecież plik txt, więc sam sprawdź. Ostatecznie zassaj jeden epek.[baka] Poza tym chyba widzisz, że to tam po francuzku jest napisane...
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2008-02-10 13:37:38)
Jednego dużego torrenta nie znajdziesz raczej.
http://animesub.info/forum/watek.php?WT=201969
Nie wiem czy wszystkie linki są wciąż aktywne.
postmaster napisał:Poszukuję anime one piece wszytkie odcinki.Torrent tylko chcę.wszytkie 320 odcinki.Prosze o pomoc.Najlepiej żeny trasfer mial tak mniej więcej 40 kb's.Mam pytanie jeszcze czy ten torretn jest normalnie z jap dub.?
hej pomożcie plis
tu masz One piece torrent
Trinity Blood był bym wdzięczny
W sumie może być Drect albo torrent ^^
przez p2p tez ^^