Nie jesteś zalogowany.
Mi tam od razu ruszyło, szybko.
Nie wiem.
Wg opisu to nie są ruskie hardsuby.
Jest tam napisane, że rosyjskie napisy są w osobnym pliku, a w mkv znajdują się angielskie napisy w ass i srt.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-12-05 22:44:56)
Sprawdziłem u siebie. Nie ściągnąłem rosyjskich napisów. Nie mam żadnych ruskich tekstów, tylko angielskie, które mogę wyłączyć.
Zrób update swoich przyborów do odtwarzania bo haali jest trochę za bardzo z 2006 roku.
Witam wszystkich mój pierwszy post na tym forum pomimo tego ze je oglądam od dobrych kilku lat, a mianowicie szukam napisów do Gochuumon wa Usagi Desu Ka odcinki od 7 do 12. Drugie co szukam to date a live 2 wersja FFF 1080p napisy użytkownika Marcin_S pisałem na gg , do tej osoby ale nic ostatnio zero odzewu wersja z nyaa.se ma angielskie suby w sobie tylko od pewnego momentu już nie idzie synchro w wersji polskiej , z racji pierwszego postu za nie doróbki przepraszam z góry jak cos nakierujcie mnie
I już wpadłeś, bo to temat od szukania wideo, a nie napisów.
A w którym to dziale pisać lub gdzie temat założyć, jak cos admin da rade przerzucić posta tam gdzie trzeba czy zostanie na pamiątkę
a i ostatnie a jak jest brak lub usunięto , to pisać w dziale Główna » Skąd wziąć? » Poszukuję ?
sorki za zaśmiecanie ale dopiero ogarniam te forum i dopiero znalazłem gdzie co i jak
Szukam BD.iso do jeśli istnieje Puella Magi Madoka Magica the Movie Beginnings , Puella Magi Madoka Magica the Movie Eternal, Puella Magi Madoka Magica the Movie Rebellion do tego ostatniego naj bardziej
Na AsianDVDClub masz wszystkie.
A oni maja otwarta rejestracje czy zamkniętą?
Nie wiem, sam sprawdź.
http://asiandvdclub.org/
Widzę ze nie tyle zamknięta tylko masa głupich pytań i oczywiście najgorsze ratio 1:1 przy necie w nocy 30/4 to mi się nie uśmiecha wysyłać miesiącami
Ostatnio edytowany przez xd89 (2015-12-10 21:05:14)